23 χρονων γομαρι ειναι.
Παρεπιπτοντως σημερα καναμε μια αρχη στα μαθηματα οδηγησης.ημουν πολυ ενθουσιασμενη μεχρι που εγινε αυτο κ τα χαλασε ολα!
Printable View
23 χρονων γομαρι ειναι.
Παρεπιπτοντως σημερα καναμε μια αρχη στα μαθηματα οδηγησης.ημουν πολυ ενθουσιασμενη μεχρι που εγινε αυτο κ τα χαλασε ολα!
23 χρονων γομαρι ειναι.
Μετριος...απλως του εχει καρφωθει νομιζω..πηγαμε οι 2 μας σε ενα μαγαζι και βρηκαμε την παρεα μου,και με αυτο το παιδι χαιρετηθηκαμε οπως με ολους τους φιλους μου και μου λεει ο δικος μου "ε,ναι,ο Β σε γουσταρει"..:P
λαθος διαίσθηση να του πεις, έτσι κι αλλιώς, οι άντρες δεν ήταν ποτέ καλοί σ' αυτό. :p
Χαχαχα..οντως! Κι επιμενει κιολας..
Σημερα πλεον εφτασα στο σημειο στην κυριολεξια να μη με χωραει το σπιτι μου.δεν αντεχω.πνιγομαι.πρεπει να φυγω απο δω μεσα.μακαρι να εκλεινα τα 18 συντομα..αν ηταν τα γενεθλια μ πχ ιανουαριο,τη μερα που θα γινομουν 18 θα σηκωνομουν και θα φευγα απο δω μεσα..κι ας εχανα τη χρονια μου στο σχολειο και τα παντα! Σπιτι να μεινω θα μπορουσα να βρω.φροντιστηρια ισως μου πληρωνε η γιαγια μου,ισως οχι..θα "ματωνα" και θα τα καταφερνα μονη μου...
Δεν εγραψα καλα στα μαθηματικα παλι.βασικα ΣΚΑΤΑ εγραψα παλι..γενικοτερα απ ολα τα μαθηματα μονο σε ενα εχω γραψει καλα..κι εγινε χαμος σπιτι..δεν μου φτανουν αυτα που εχω,η μαμα κι ο αδερφος μου μου βαζουν επιπλεον ασκησεις και μου ειπαν οτι με αυτα που εχω γραψει μεχρι τωρα σε αει με τιποτα (και αυτο που με ποναει ειναι οτι εχουν δικιο) και μου ορκιστηκε η μαμα μου οτι αν δεν γραψω καλα θα περασω μαυρο καλοκαιρι και αν δεν γραψω καλα στο επομενο διαγωνισμα σε οποιοδηποτε μαθημα θα παρει το αγορι μου η ακομα και την μαμα του(!)..οχι οτι της φταιει αυτος,αλλα για να τιμωρησει εμενα.και το επομενο διαγωνισμα ειναι προγραμματισμος,που θα γραψω χαλια..
Η μαμά του αγοριού σου τι δουλειά έχει ν' αναμειχθεί σ' αυτό?? λολ Σε ποιες σχολές στόχευες? είτε αει είτε τεί.
Αυτο λεω κι εγω..ουτε καν το αγορι μου εχει σχεση.
Ηλεκτρολογων μηχανικων,μηχανικων περιβαλλοντος,μαθηματικο,ο ικονομικο....οχι απαραιτητα μ αυτη τη σειρα.
Και προσπαθω να χωρισω με το αγορι μου,αλλα ειναι και βλαμμενος.βρε καλο μου βρε χρυσο μου,θα βρεις τον μπελα σου.οοοοχι,εκει,να τον βρω λεει.εγω αν εσυ με θες,δεν παω πουθενα...
Τι να τον κανεις μετα;!
Γιατι 1.εχει 0 δουλεια. 2.περιμενουν παραπανω απο μενα-δεν μ αφηνουν..
Οχι λογω πανελληνιων..λογω μαμας!
Μα,του λεω να χωρισουμε,του λεω και τον λογο,και μου λεει οτι αυτος δεν ειναι λογος και οτι θα τα ανεχτει κι αλλα γλυκουτσικα! Αυριο θα βρεθουμε στα πεταχτα να μιλησουμε.