Originally Posted by
marian_m
Γεια σου αν?
Είμαι από τα άτομα που είχαν ασχοληθεί πολύ με το πρόβλημα σου πέρσι, στα πολλαπλά θέματα που άνοιγες.
Βλέπω ότι επανέρχεσαι, έχοντας τους ίδιους προβληματισμούς.
Φοβάμαι ότι έχεις κολλήσει, δε μου φαίνεται να έχεις κάνει κανένα βήμα, ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση.
Για μένα δύο είναι οι επιλογές. Ή αποφασίζεις να προχωρήσεις στη ζωή σου, κάνοντας ό,τι είναι απαραίτητο για να σε βοηθήσει, ή κάνεις ό,τι μπορείς για να είσαι με τον άλλον, εφόσον βέβαια το θέλει και ο ίδιος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ξέρω κατά πόσο το θέλει και αυτός.
Μέχρι να πάρεις την απόφαση μπορείς να ονειρεύεσαι, να ζεις με τις αναμνήσεις σου, ωραιοποιώντας καταστάσεις και μυθοποιώντας το πρόσωπο, ξεχνώντας όμως ότι κάποια πράγματα οδήγησαν στο χωρισμό. Αυτό πιστεύω πως κάνεις εδώ και καιρό γιατί, για κάποιο λόγο δεν τολμάς να αποδεχτείς και να ζήσεις την πραγματικότητα. (Αυτό είναι ίσως κάποιο από τα κοινά που έχετε με τον φίλο σου, αυτός απλώς έχει διαλέξει άλλους τρόπους για να αποφεύγει τη ζωή).
Και πιστεύω ακόμη, ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλεις να ακούσεις κάποια παλιά μέλη, που ασχολήθηκαν αρκετά και γνωρίζουν πολλά περισσότερα για την ιστορία σου, από κάποια νέα μέλη στα οποία δίνεις ελάχιστες πληροφορίες. Γιατί κάποια πράγματα δεν θέλεις ούτε να τα δεις ούτε να τ' ακούσεις.