Η συνεχεια των φωτο καθοτι το φορουμ επιτρεπει 4 φωτογραφιες ανα μηνυμα
http://i1075.photobucket.com/albums/...here67/2-1.jpg
http://i1075.photobucket.com/albums/...here67/1-1.jpg
Printable View
Η συνεχεια των φωτο καθοτι το φορουμ επιτρεπει 4 φωτογραφιες ανα μηνυμα
http://i1075.photobucket.com/albums/...here67/2-1.jpg
http://i1075.photobucket.com/albums/...here67/1-1.jpg
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ
http://i1075.photobucket.com/albums/...here67/xzz.jpg
να του κρεμασεις ματακι!!!!
RESPIRA (ΑΝΑΠΝΕΥΣΕ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ CGT ( http://www.cgt.org.es/ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...
http://www.youtube.com/watch?v=zzioM...=youtu.be&hd=1
THIS NUMBERS ARE PERSONS...
http://www.youtube.com/watch?v=S0G27kOLVH8&feature=relmfu
Λοιπον χθες δευτερα πηγα το πρωι κατα τις 9.30 να γραψω τα φαρμακα των γερων μου στον μοναδικο ιδιωτη παθολογο που ειναι στον εοπυυ στην πολη. Πηγα πρωι γιατι λεω να μην εχει πολυ κοσμο καθως ειχα φυγει κι απο την δουλεια . Ανοιγω την πορτα στο ιατρειο και τι να δω 18 ατομα περιμεναν στην ουρα να γραψουν φαρμακα. Τι εγινε ρε πουστη μου σκεφτηκα και αναγκαστικα ειπα να περιμενω. Στην αναμονη αντιληφθηκα οτι αυτοι που γραφανε τα φαρμακα δεν πληρωναν το 10ευρω. Α λεω ειναι οι πρωτοι 50 καθε βδομαδα που δεν πληρωνουν γι αυτο εχει κοσμο. Καποια στιγμη και ενω ειχαν απομεινει 7 ατομα μπροστα μου λεει η κοπελα που εγραφε τα φαρμακα...συμπληρωθηκαν οι 50 απο εδω και περα πρεπει να πληρωνετε συμετοχη 10 ευρω. Χωρις πλακα και οι εφτα που περιμεναν μπροστα μου σηκωθηκαν και εφυγαν μαζι και κανα 2,3 που περιμεναν απο πισω μου. Ξαφνικα βρεθηκα να ειμαι ο μονος που θελω να γραψω φαρμακα. Εγραψα τα φαρμακα εσκασα τα 20 ευρω για τους γερους μου.
Το απογευμα μετα τη δουλια παω στο φαρμακοποιο να παρω τα φαρμακα. Του λεω ρε συ ετσι και ετσι το πρωι, γαμησε τα ο κοσμακης δεν εχει ουτε 10 ευρω να γραψει τα φαρμακα του. Κοινως εχει γαμηθει η κοινωνια και ολοι αυτοι οι ηλιθιοι καθονται και περιμενουν, παρακαλανε , προσκυνανε, ψηφιζουν και ξαναψηφιζουν τον καθε πουστη πολιτικο που τους καταντησε να μην εχουν ουτε 10 ευρω αντι να ξεσηκωθουν και να αρχισουν να δερνουν να ουρλιαζουν να...δεν ξερω κι εγω τι. Ο φαρμακοποιος μου φιλος και ομοιδεατης αριστερος μου λεει "τι ψαχνεις ολοι αυτοι που ειδες εκει θα ειναι οι τελευταιοι που θα ξεσηκωθουν..." Το ξερεις μου λεει οτι καθε δευτερα πανε απο τις 6 το πρωι και κανουν ουρα στο ιατρειο το οποιο ανοιγει στις 9... Και μετα λενε γιατι παθαινει τραλαλα και καταθλιψεις ο κοσμος και αυτοκτονει...
Και να σκεφτεις οτι στην επαρχια (λενε τουλαχιστον) οτι ειναι καλυτερα τα πραγματα...
Και μετα μου λες ποιος φταιει με τους γελοιους εργατοπατερες και "συνδικαλιστες" της γσεε και της αδεδυ. Ακομα και ο λυριτζης και ο οικονομου στον συντηρητικο "σκαϊ" το ειπαν πρωι πρωι. Σημερα που ειναι μερα πανευρωπαικης αντιδρασης και απεργιας και θα επρεπε ολα τα συνδικατα στην ευρωπη να συντονιστουν η γσεε και η αδεδυ αποφασισαν ...3ωρη σταση εργασιας ως "ισχυρο μετρο πιεσης" κατα της καταστροφης της ζωης εκατομμυριων ανθρωπων. Και μετα απορουν οι "συνδικαλιστες" γιατι τους εχει χε@μενους ο κοσμος και γιατι δεν μπορουν μια αξιοπρεπη διαδηλωση να κανουν. Ειναι πλεον αξιον αποριας ολοι αυτοι οι "εκπροσωποι της εργατικης ταξης" ποιων τα συμφεροντα εξηπυρετουν. Πιστευω και ελπιζω να ρθει συντομα η ωρα που ο κοσμος που υποφερει και καταστρεφεται θα τους ξεπερασει και θα βρει τροπο να εκδηλωσει την αντιδραση του.
`ένα έχω να πω, για να μην πιάσουμε πολιτική συζήτηση εδώ...
Οι Συνδικαλιστές γενικότερα είναι απο τα μεγαλύτερα δεινά αυτού του τόπου. Τον έχουν ρημάξει 2 φορές εαν οι πολιτικοί μια...
Το μεγαλύτερο σώμα διαπλοκής στον τόπο τούτο, απο την κυρά Σούλα που εκπροσωπεί τα καπί του χωριού μου μέχρι τους αρχικαραγκιόζιδες της ΑΔΕΔΥ Κ ΓΣΕΕ (παρακλάδια κομματικά)
Ούστ...πρωινιάτικα...κ είμαι ήδη κ τσιτωμένη...
Λοιπον προχθες ειχα το καθιερωμενο μου ραντεβου με την ψυχιατρο / ψυχοθεραπευτρια. Οφειλω να ομολογησω οτι η μεχρι τωρα θεραπεια μου δεν με εχει αφησει ικανοποιημενο και προσπαθω να βρω μεσα απο τη συζητηση μαζι της γιατι δεν βελτιωθηκα τοσο οσο αρχικα μου ειχε πει. Η πρωτη ερωτηση μου ηταν "γιατρε υπαρχει περιπτωση καποιος να εχει τασεις καταθλιπτικες απο τα 15 του και να ερθει σε σενα στα 45. Δηλαδη να "φυτοζωει" μια καταθλιψη μεσα μου για πολλα χρονια την οποια εχω συνηθισει θεωροντας οτι αυτο ειναι η ζωη αλλα με τα χρονια ειτε γιατι κουραζεται ο οργανισμος ειτε γιατι αυξανονται τα αγχη να αρχισει να εκδηλωνεται πιο δυναμικα." Σε γενικες γραμμες απο οσο καταλαβα αυτο δεν μπορει να ισχυει δηλαδη αν παθεις καταθλιψη στα 15 σου αυτη θα εχει συγκεκριμενα συμπτωματα οποτε σε λιγο σχετικα καιρο αν το ψαξεις θα φτασεις στον ψυχολογο/ψυχιατρο. Αυτο που θα μπορουσε να ισχυει ειναι να εισαι ΔΥΣΘΥΜΙΚΟΣ δηλαδη να σου συμβαινει μια πολυ ηπια κατασταση καταθλιψης η οποια μπορει να διαρκει και χρονια. Συνηθως περα απο την πιθανολογουμενη γεννετικη προδιαθεση οι παραγοντες για να εμφανισεις δυσθυμια προερχονται απο το οικογενιακο και κοντινο κοινωνικο περιβαλλον. Το θεμα της δυσθυμιας το βρηκα ενδιαφερον για την παρτη μου , το ψαχνω αυτη την περιοδο, θα ρωτησω περισσοτερα την ψυχιατρο στο επομενο ραντεβου. Στην συνεχεια μιλησαμε για την πορεια της θεραπειας μου (εφεξορ 150 την ημερα) και μου ειπε οτι μετα απο 5 μηνες δεν ειδε την βελτιωση που θα περιμενε σε μενα. Μου επεμεινε να αυξησω την δοση στα 225 κατι που μου το λεει εδω και ενα μηνα διοτι πιθανως χρειαζομαι περισσοτερο φαρμακο. Αποφασισα να το κανω και θα τα πουμε σε ενα μηνα. Αυτο που εχω να πω μετα απο 5 μηνες θεραπειας ειναι οτι υπαρχει σιγουρα μια βελτιωση στην ψυχολογια μου (το καταλαβαινω ιδιως το πρωι που ξυπναω πιο ευχαριστα) αλλα δεν ειναι στα επιπεδα που θα ηθελα. Βεβαια εχω καταφερει να κοψω ευκολα το ζαναξ μαλλον λογω της επιδρασης του αντικαταθλιπτικου. Η γνωμη της ειναι να εχω παντα τα ζαναξ γιατι μπορει να μου τυχει κατι πολυ στρεσογονο και καλα ειναι να παρω τοτε για λιγο καιρο (σε αυτο συμφωνω κι εγω συμφωνα με την εως τωρα εμπειρια μου). Τελος πιαστηκαμε γυρω απο το θεμα της βιας καθοτι της ανεφερα οτι πιαστηκα στα χερια με καποιον που τα 10 σκυλια του ορμηξανε να φανε τον αγαπητον και αξιοτιμον σκυλακο μου. Μου ειπε οτι διαφωνει καθετα με την βια καθοτι η βια φερνει βια της αντετεινα οτι προσωπικα ειμαι υπερ της βιας απο ενα σημειο και περα αλλωστε της ειπα συμφωνα με τον Μαρξ " Η βια ειναι η μαμη της ιστοριας " πραγμα που το γνωριζε η ιδια (την κοβω λιγο ψαγμενη την ψυχιατρο μου κατα συριζα δημαρ μερια αν και δεν μου λεει τι ψηφιζει...). Μου πεταξε μια προσβλητικη ατακα "αμα χειροδικεις γινεσαι σαν τους χρυσαυγιτες" τι λες της ειπα δηλαδη εσυ αν εβλεπες 8 10 σκυλια να ορμανε και να δαγκανε το δικο σου και τον μαλακα που τα εχει να χαιρεται τι θα εκανες? Θα καθοσουν να το σηζυτησεις πολιτισμενα? Στο τελος την ψιλοτουμπαρα της λεω αντε και κανανε κατι στο παιδι σου τι θα εκανες? εκει κολοσε μου λεει δεν ξερω. Τελος παντων τελειωσε ο χρονος της συζητησης που ειχαμε μου εγραψε τα χαπια και η συνεχεια στο επομενο επισοδειο...
υ.γ. Επισης γαμοτι μου πολυ μιλαει η ψυχολογος μου. Δηλαδη αμα την ρωτησεις κατι αρχιζει να στο εξηγει και ετσι και αλλιως ειναι φορες που παω να την διακοψω γιατι τυγχανει να γνωριζω αυτα που λεει (σεροτονινες , πως επικοινωνουν τα νευρα κτλ) κι αυτη εκει σταματημο δεν εχει. Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι με αυτα που ακουει καθε μερα εδω και χρονια ψαχνει κι αυτη καπου να ξεφορτωσει και αμα της δωσεις την ευκαιρια σταματημο δεν εχει... Οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι στιγμες που σκεφτομαι ποιος κανει ψυχοθεραπεια σε ποιον, εγω η αυτη... Το θεμα ειναι οτι πληρωνω εγω για να μιλαει την μιση ωρα αυτη. Ε ρε τι τραβανε κι αυτοι οι ψυχιατροι
υ.γ2 Ψαχνοντας στο νετ Σουτσι και Μπλου βρηκα κι αυτο " Η λέξη δυσθυμία προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη θυμός που θα πει ψυχή " Μαμησε τα στα αρχαια ελληνικα η ψυχη λεγοταν θυμος...
Το σκυλακι γαβ γαβ το αρνακι μεε μεε...
http://i1075.photobucket.com/albums/...shere67/ho.jpg
Διαβασα προηγουμενως στο Κατάθλιψη - Δυσθυμία το θεμα "Κάθε μέρα αγώνας;" της panicgirl και ολο αυτο το...ΓΑΜΟΤΟ που εκφραζει μου βγαλε και το δικο μου παρομοιο ΓΑΜΟΤΟ... Παει τωρα σχεδον ενας χρονος απο τοτε που εκδηλωθηκε/εμφανιστηκε/επιδεινωθηκε (ουτε κι εγω ξερω πια) το ψυχοσωματικο μου προβλημα.Ενας χρονος που το ψαχνω που εχω "κολλησει" μαζι του που καθε μερα καθε ωρα καθε στιγμη το κουβαλαω μαζι μου εχει αγκιστρωθει πανω μου και με εχει κουρασει. Ενταξει δεν ειμαι και στην κατασταση που ημουν οταν επαθα αυτο που λεγεται "εντονη αγχωδης διαταραχη" αλλα γαμοτο μου που θα παει αυτο το πραγμα...θα το σερνω μαζι μου στο υπολοιπο της ζωης μου? Ειναι πολλες φορες που μονολογω και μου βγαινει η λεξη ΒΑΡΕΘΗΚΑ... Πρεπει να βρεθει πρεπει να υπαρχει ενας τροπος να προχωρησει η ζωη δεν μπορει να παει ετσι. Πιστευω οτι το σοκ που μου προκαλεσε εκεινη η κατασταση πριν ενα χρονο ειναι τοσο δυνατο τοσο κακο που μου εχει προκαλεσει εντονη φοβια μην ερθει η ωρα και το ξαναζησω. Πιστευω τελικα οτι αυτο που θα πρεπει να βρεθει τροπος (με ψυχοθεραπεια με φαρμακα με...δεν ξερω εγω τι)να ξεπερασω ειναι η φοβια μιας επικειμενης κρισης πανικου. Ειναι τωρα 6 μερες που ο διαολος με περιτρυγιριζει και προσπαθω να τον αποφυγω να τον νικησω να κρατηθω απο καπου. Σημερα με "τσακωσε", νιωθω κομμενος απο το πρωι απαισιοδοξος σαν να βρισκομαι σε αδιεξοδο. Θεωρησαμε με την ψυχιατρο μου οτι εχω καταθλιψη κανω 5 μηνες θεραπεια με εφεξορ και ομως ο διαολος συνεχιζει να υπαρχει και να "χτυπαει" οποτε του καυλωσει... Προσπαθω να σκεφτω καταποσο τελικα προκειται για καταθλιψη αφου μετα απο 5 μηνες θεραπειας συνεχιζω να εμφανιζω υποτροπες. Κι αν ειναι να ειναι ετσι η ζωη απο εδω και περα ας μου το ξεκαθαρισει η ψυχιατρος. Κι αν το προβλημα μου ειναι καθαρα ψυχολογικο και εχει χτυπησει στο γαστρεντερικο (ιδιως στο παχυ εντερο) γιατι εγω εδω και εναχρονο δεν μπορω να φαω πρασιναδα? Ποιος εγω... Που ετρωγα μια πιατελα σαλατα μαρουλι μονος μου που ετρωγα 8 και 10 μηλα την ημερα τωρα δεν μπορω ουτε να τα αγγιξω . Γιατι αμα φαω θα το "πληρωσω" την επομενη μερα με πονους στο εντερο και στην τουαλετα. Δεν ξερω ειμαι αγανακτησμενος και απελπισμενος μαζι. Απο την ολη μου εμπειρια με τα φαρμακα μονο οι βενζοδιαζεπινες μπορω να πω οτι με βοηθησαν και με βοηθανε. Ομως δεν ειναι να μπλεξεις και πολυ μαζι τους λογω εξαρτησης γι αυτο και προσπαθω να τις αποφευγω. Ομως μεσα στο ζορι μονο αυτες με εχουν βοηθησει μεχρι τωρα. Και ενταξει εδω που φτασαμε να παιρνω που και που ελα ομως που η ψυχιατρος μου απαιτει να μην τις χρησιμοποιω . Τελος παντων αυριο θα την παρω τηλεφωνο να κλεισουμε ραντεβου να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα γιατι οταν με πιανει το αισθημα της απελπισιας δεν παιζεται. Αυτα κακη μερα σημερα...
Βρε αγόρι μου το ξέρω οτι τα λές για να ανακουφιστείς, μιας κ ξέρεις περι τίνος πρόκειται κ τις λύσεις που πρέπει να δώσεις. Απλά είναι φορές κ το καταλαβαίνω αυτό, που πάνω στην δίνη του προβλήματος θολόνουμε κ ξεχνάμε τα βασικά.
Προσπάθησε να φτιάξεις την ζωή σου βήμα βήμα. Δεν στα λέω για να τα λέω, τα πέρασα όπως κ όλοι εδώ. Δόξα τον Θεό είμαι καλύτερα απο το θέμ της κατάθλιψης αλλά ξέρω οτι το προταρχικό πρόβλημα είναι οι κρίσεις πανικού κ τα υπόλοιπα είναι παρελκόμενα.
Ξεκίνα γυμναστική τούτε! ρε συ δεν ξέρεις πόσο ευεργετική είναι! όταν ξεκλέψεις χρόνο απο τα ζωντανά, κ ξέρω οτι σου τρώνε πάαααρα πολύ χρόνο, έχω γνωστούς κ ν.έους ανθρώπους με ζώα, βρές ενα 45 λεπτο την ημέρα κ ξεκίνα!
Απο την στιγμή που σεξ δεν παίζει στην ζωή μας τόνωσε το σώμα σου με γυμναστική. Ανέβασε παλμούς ώστε να μπορείς σε χαλαρη κατάσταση να τους διαχειρίζεσαι καλύτερα. Ρίξε ιδρώτα για να κοιμηθείς το βράδυ σαν πουλάκι.
όσο πιο πολύ αγχώνεσαι τόσο το έντερο θα σαλέυει. Το έντερο έχει προσωπικότητα. Θυμάσαι που σε ενα πόστ η blue έγραψε οτι έχει νευροδιαβιβαστές? αυτό λοιπόν σημαίνει οτι έχει προσωπικότητα. Αυτα τα ξέρεις, ας μην ρητορεύω σαν την ψυχίατρο σου που παρεπιπτόντος οι πλειοψηφεία τους το κάνει αυτό, μην ανυσηχείς, κ εμένα ο δίκος μου τα ίδια κάνει.
Κάνε ρε συ γυμναστική, δοκίμασε το γμτ, τι έχεις να χάσεις? Αφού η κατάσταση είναι αφόρητη, δεν θέλεις να κάνεις κάτι για αυτό?
Ξεκίνα συστηματικά, στην αρχή γρήγορο βάδιν (ώστε να πονέσουν οι γλουτοί μετά) κ μετά το εξελίσεις σε ελαφρύ τρέξιμο, οπωσδήποτε για μισή ωρα.
Δοκίμασε το γαμώτο μου κ θα δείς, άκου με
Thank you Soutsi μου δωσες λαβη για να τα βαλω ακομα μια φορα κατω μηπως και ...δω φως στο τουνελ (ως τωρα εχω δει τοσο φως οσο και ο κοσμακης στην ελλαδα απο τα μνημονια). Βασικα το προηγουμενο αυτο και τα επομενα μηνυματα θα τα εκτυπωσω και θα τα δωσω στην ψυχιατρο να τα διαβασει μαζι με διαφορες αποριες τις οποιες γραφω σε χαρτι και θα τις θεσω στο επομενο ραντεβου (14 δεκεμβριου). Καταρχας το οτι παιζει να εχω καταθλιψη το δεχομαι το πρωι δεν μου ειναι τοσο καλα σε αντιθεση με το βραδυ που ειμαι καλυτερα.
α) Μου λες "Προσπάθησε να φτιάξεις την ζωή σου βήμα βήμα". Εδω υπαρχει ενα θεμα δηλαδη βασισα τις ελπιδες μου στα φαρμακα οτι θα μου λυσουν το προβλημα. Μεχρι στιγμης δεν εχω δει το επιθυμητο αποτελεσμα ή τουλαχιστον αυτο που μου υποσχεθηκε η ψυχιατρος οτι θα δω. Αφου μου κανει και ψυχοθεραπεια ουτε απο εκει εχω δει μεγαλη διαφορα. Δηλαδη ωραια ρε συ Soutsι να το παω βημα βημα αλλα θεωρω οτι σε αυτο ακριβως θα επρεπε να με βοηθησει η ψυχοθεραπεια πραγμα που ως τωρα δεν εχει επιτευχθει στον βαθμο που θα επρεπε (γι αυτο θα της δωσω να διαβασει αυτα που γραφω συν τις αποριες μου μηπως δεν συζηταμε ακριβως το ζορι μου)
β) Μου λες να ξεκινησω γυμναστικη και να ξεκλεψω χρονο απο καπου. Ξερεις αυτη την χρονια ειχαμε τα ζητηματα του γερου μου (εμφραγμα καρκινο στο στομαχι) τα οποια με αναγκασαν να αναλαβω και τις δικες του δουλιες θεωρωντας οτι καποια στιγμη θα επανερθει και θα επιστρεψει στα προβατακια του. Μεχρι τωρα δεν εγινε κατι τετοιο καθοτι αυτα που περασε δεν ειναι απλα πραγματα οποτε ειμαι αναγκασμενος/υποχρεωμενος να κρατησω το σπιτι τουλαχιστον ως την ανοιξη. Απο εκει και περα αν δεν μπορει θα το συζητησουμε να τα πουλησει. Βασικα τα ζωντανα και ολες τις γεωργικες εργασιες (θερισματα,σπαρσιματα κτλ) τα εκανα για δυο λογους. Ο πρωτος οταν ανακαλυψαμε οτι ο γερος ειχε εμφραγμα και ηθελε εγχειρηση του υποσχεθηκα οτι θα του κρατησω τα ζωντανα μεχρι να αναρρωσει. Εχοντας ζησει ο ιδιος το τι εστι να εχεις ανεβασμενη / διαλυμενη ψυχολογια ηξερα οτι αν του πουλουσα τα προβατακια του δεν θα το αντεχε και πιθανως να πεθαινε απο τον καημο του που λεμε. Ετσι ηρθα ακομα και σε συγκρουση με τα αδερφια μου που ζουν αλλου και απαιτουσαν να πουλησει τα ζωντανα. Καπακι μετα απο δυο μηνες ανακαλυψαμε και τον καρκινο στο στομαχι αντε νεες εγχειρησεις ευτυχως ολα πηγαν καλα αλλα θελει κι αλλο χρονο να αναρρωσει. Ο δευτερος λογος ειναι οτι λογω του οτι εχω ψυχολογικα ειπα να επιστρεψω οσο γινεται πιο κοντα στην Φυση και τα ζωα μηπως και βοηθηθω πραγμα που ως ενα βαθμο λειτουργησε θετικα.
Ομως απο την αλλη μερια μπορεις να το δεις και σαν αυτοεγκλοβισμο. Δηλαδη η κανονικη μου δουλια ειναι μηχανικος σε μεγαλη δεκο οποτε το οχταωρο θα το φαω εκει και τα φραγκα ειναι καλα ακομα και τωρα που εχουμε κριση. Αν τα βαλω σε σειρα ξυπναω στις 6 το πρωι ταιζω προβατα κοτοπουλα κτλ μετα φευγω κατευθειαν στην δουλια που ειναι κοντα γυριζω στις 3 βγαζω τα ζωνταν κανα 2ωρο τριωρο να ξεσκασουν οριστε περασε η μερα και ειναι ηδη 7 το βραδυ. Και μου λες να ξεκινησω γυμναστικη...ποτε?
Το εχω υποψιν να παω γυμναστηριο μολις πιασουν τα βαρια κρυα και κλεισω τα ζωντανα στον σταυλο οποτε θα εχω χρονο το απογεμα.
γ) μου λες "Ρίξε ιδρώτα για να κοιμηθείς το βράδυ σαν πουλάκι." Εχω ριξει ιδρωτα λογω γεωργοκτηνοτροφικων εργασιων , υφλα να χει η γυμναστικη και το γυμναστηριο αλλα την νυχτα το προβλημα υπαρχει. Το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν μπορω να κοιμηθω το προβλημα μου ειναι οτι ξυπναω αρκετες φορες το βραδυ με αποτελεσμα ο οργανισμος να μην ξεκουραζεται επαρκως (δεν μπαινει σε κατασταση ρεμ και διαφορα αλλα). Κοινως εχω διαταραχη υπνου στην οποια επικεντρωνω αυτες τις μερες διοτι θεωρω οτι ενα απο τα προβληματα αν οχι το προβλημα ξεκιναει απο εκει. Προσπαθω να ξεκινησω ενα ελαφρυ υπνωτικο που μου εδωσε η ψυχιατρος το οποιο πραγματι βοηθαει (εχουν μειωθει τα ξυπνηματα) το κακο ειναι οτι ειμαι νυσταγμενος και κανα διωρο στην δουλια. Πιστευω οτι μολις συνηθισει ο οργανισμος θα το ξεπερασω κι αυτο με την νυστα στην δουλια.
Αυτα τωρα για τωρα κουραστηκα να γραφω και πρεπει και να παω και στην πολη για δουλιες της επιχειρησης τι "εξεχων στελεχος" ειμαι γαμοτο μου, τι ατομο με "υπευθυνη θεση" και αλλα 11 ομορφα παραμυθια που συνηθηζουν να λενε εδω οι υπολοιποι συναδελφοι μηχανικοι ωστε να νομιζουν οτι ειναι καποιοι (ρε μπας και θα επρεπε να αρχισω κι εγω να πιστευω αυτες τις καπιταλιστικες μαλακιες και ετσι να ...ξεπερασω την καταθλιψη μου)
Ε ρε ψυχιατρε τι εχεις να διαβασεις και να ακουσεις στο επομενο ραντεβου θα σε παρω μονοτερμα τερμα πια η ρητοριες σου που λεει η Soutsi...
Καλα να εισαι Soutsi και οσοι αλλοι κανουν τον κοπο να διαβασουν την μεγαλοκειμεναρα μου.
Γειά σου τι είναι τούτο πάλι... Δεν θέλω να σε καταθλίβω με τα μηνύματα μου και πραγματικά σου ζητάω συγνώμη. Καμιά φορά κάθομαι και σκέφτομαι πως ο κόσμος ξεπέρασε τις κρίσεις, ειδικά χωρίς φάρμακα...Και αισθάνομαι απαίσια που παίρνω αντικαταθλιπτικά. Κάνω και ψυχοθεραπεία και ξέρω πως μάλλον θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμη. Τα xanax τα έχω κόψει πλέον αλλά έχω ακόμη κάτι συμπτωματάκια τα οποία τα ψιλοαγνοώ. Βλέπε πόνους στο έντερο, και το κυριότερο η ζαλούρα. Αυτή η κωλοζαλούρα είναι που με τρελαίνει. Προσπαθώ κάθε μέρα να ξεφύγω από αυτό το πράγμα αλλά δεν ξέρω πως. Μόνη μου οδηγάω πιά εκτός των πρωινών που πηγαίνω με μια κοπέλα απο την δουλειά μαζί αλλά οδηγώ εγώ, έχω μπεί και 2-3 φορές σε λεωφορείο και μία σε μετρό. Παρόλα αυτά μου φαίνεται βουνάρα το πως θα το ξεπεράσω, δεν θέλω να είμαι με φάρμακα όλη μου την ζωή. Κάθε μου βήμα προηγείται απο απίστευτο άγχος αλλά μετά λέω ας το κάνω και ας πέσω και κάτω από καμιά κρίση. Όμως δεν είναι πάντα έτσι. Ο φόβος μου έχει γίνει γκόμενος πια. Δεν ξέρω μπορεί να με επηρεάζει και η ψυχοθεραπεία μιας και βγάζω τα εσώψυχα μου και αυτό δυστυχώς πονάει πολύ. Πράγματα που τα είχαμε στιβάξει τόσο ωραία και προσεχτικά μέσα μας, πόσο πολύ μπορεί να μας πονούσαν τελικά. Κάθομαι και κλαίω καμιά φορά και αισθάνομαι μόνη και πως δεν με καταλαβαίνει κανείς.
Παρόλα αυτά φίλε τούτε δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ας συνεχίσουμε να προσπαθούμε και κάποια στιγμή θα βαρεθεί να προσπαθεί και εκείνο να μας ρίξει.