λοιπον καιτη το θεμα ειναι εσυ τι ζητασ??? για παραδειγμα αν περιμενεισ απο αυτον αγαπεσ και καρδουλεσ ξεχνα το!! αν ομωσ θεσ μονο σεξ οκ προχωρα...εγω θεωρω οτι να τον ερωτευτεισ μονο και μονο απο επικοινωνια μεσω fb ειναι δυσκολο και απλωσ θα ελεγα οτι ενθουσιαστηκεσ απο οσα σ ελεγε...
βασικα αυτο που βλεπω εγω απο τη στιγμη που σ ανεφερε για παρτουζα ειναι οτι προκειται για εναν πα**ρα ο οποιοσ δεν λεω μπορει να ειναι ποθητοσ και ομορφοσ αλλα πιθανοτατα ψαχνει καποια ωστε να την εκμεταλλευτει..
θα σ πω και κατι για το οποιο δεν ειμαι σιγουροσ αν ειναι οκ να το δημοσιευσω εδω...εχω φιλο ο οποιοσ κανει κατι αντιστοιχο με την κατασταση σου στο zoo(εγω ειμαι απολυτα αντιθετωσ σε τετοιεσ καταστασεισ)...απο εκει εχει γνωρισει πολλεσ και εχει κανει κατι με 3 απο αυτεσ...οσεσ εχει προσεγγισει τισ εχει προσεγγισει με τροπο παρομοπιο με τον δικο σ...δλδ τουσ ελεγε ωραια λογια και ποιηματα και καποια στιγμη περαν του chat και απλωσ την ανταλλαγη ενοσ msn φταναμε στο fb....απο εκει και περα νομιζω καταλαβαινεισ..ωστοσο αυτεσ με τισ οποιεσ εκανε κατι (τουλαχιστον τη μια που εχω δει) μονο αγανακτισμενεσ θα μπορουσα να την / τισ χαρακτηρισω(οχι οτι και ο φιλοσ μ παει πισω!!!)...αλλα στο θεμα μασ η επιλογη ειναι δικη σ λοιπον και παψε να παιδευεσαι με πλατωνικουσ ερωτεσ μεσω μνματων....και με ανθρωπουσ που ουτε καν εχεισ δει απο κοντα...
ελπιζω να μν σε μπερδεψα περισσοτερο ;-)