Μαρκελα, βγαζεις κακία εδω, δεν σου ταιριαζει
Printable View
axl.. το ξέρω ότι δεν μου ταιριάζει, αλλά ανταποδίδω τα ίσα για να δει πόσο πονάει το να χτυπάς τον άλλον!
Και το συγκεκριμένο μέλος δυστυχώς το κάνει αυτό και μ΄απειλές και κατ' επανάληψη σχεδόν σ' όλους εδώ μέσα!
Μόνο έτσι λοιπόν αν πονέσει κι αυτός, ίσως-λέω τώρα-καταλάβει πως το ν' απαξιώνεις έχει και τίμημα!
Και βέβαια έχει σημασία, για να ξέρουμε γιατί μας γράφουν, για κάτι σημαντικό ή για μία αηδία; Αν και δεν νομίζω να είναι σημαντικό εκτός αν ξελαμπικάρει από τα προβλήματα, αλλά τελοσπάντων. Δημιουργεί όμως μεγαλύτερα προβλήματα στην σχέση έτσι.....Γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος..... Τώρα το τελευταίο δεν κατάλαβα που το πας.
Διαβάζοντας το πρώτο ποστ μονο του θεματοθετη θα απαντήσω. Η ερωτηση που κάνεις άνετα την κάνουν και οι γυναίκες αντίστοιχα. Να μην πέφτεις στην παγίδα να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις γιατι ο κάθε άνθρωπος λειτουργει διαφορετικά και άσε που δεν θα πιστείς με τις απόψεις μας και ούτε θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Υπάρχουν άνθρωποι που μας γουστάρουν και που δεν μας γουστάρουν. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μήπως όμως και οι δικές σου επιλογές δεν είναι σωστές? Υπάρχει και το θέμα της χημειας και το τι θέλει ο καθένας απο την ζωή του.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΑΡΤΣΑ,ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΓΑΥΡΟΣ'' ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ''ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ'' ''ΓΚΛΑΜΟΥΡ'' ''ΠΙΝΚ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 90' ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 4 ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ,ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ,ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ,ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΙΣΙΩΜΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΚΑΑΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ,ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΣΚΙΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΛΠ???
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙ ΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΥΜΕ !!! Η ΜΕΡΑ 24 ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ,ΑΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ 90ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ?? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ,ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... ΞΕΡΩ,ΒΑΡΙΕΣΤΕ.... ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ''ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΤΟ,ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΑΛΑ'' ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΕΙ,ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ,ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ !!! ;)
Βρε κοκκινοσκουφίτσα, τα σκέφτεσαι αυτά που λες; Και είσαι και κοπέλα πανάθεμά σε. Γιατί να τους κάνουμε το χατήρι να τους περιμένουμε; Επειδή μας περιμένουν αυτοί και όχι όλες να φτιαχτούμε για να αρέσουμε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ; Και ποιές 24 ώρες; Βάλε ύπνο, φαί, δουλειά, γονείς και ότι άλλο, πρέπει να ανεχόμαστε και αυτό δηλαδή; Και 90 λεπτά επι 3 μέρες; Και να καταδεχόμαστε να έχει και άλλη αγάπη εκτός από μας; Ε ζητάνε πολλά, σόρυ, αλλά δεν είμαστε τόσο δεδομένες, όποιος θέλει αυτά, να πάει στη μαμά του!