Printable View
φρικη της στιγμης ηταν adzik..αν ηταν κατι αλλο δεν θα ζητουσα συγγνωμη κ δεν θα ξαναεμπενα..
ευχαριστω ολους οσους δειχνουν κατανοηση
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???
και εννοω τουσ δηθεν normal η οπως τους αποκαλω εγω τους ματαλλαγμενους!
θα ηθελα να καταλαβετε οτι αφησα απο ειλικρινια την καταχωρηση για να ταπεινωθω παραπανω και να μην με κανετε να νιωθω πιο ασχημα για αυτην απο οσο ηδη νιωθω
Μεταλαγμενουσ..ε? χεχεχεχ......
οκ μπορει να πιανουμε το αλλο ακρο αλλα νομιζω οτι πολλοι απο τους normal εχουν παψει να ειναι ανθρωποι πια..κενοι..
Μην ζητάς συγνώμη.Δεν μου έκανες κανένα κακό..απλά σε άκουσα έτσι δυνατά που φώναζες.....
οπωπωπωπωπω..πολυ εντονο και συγκεκριμενο..Quote:
Originally posted by kassi_21
Ένα ποίημα(μια δημιουργία μου!!!!!!) που αρμόζει λίγο στο ξέσπασμα της interrupted....
Με θες για μια ολόκληρη ζωή;
Για το αιώνιο φιλί;
Γι\'αυτό που σύνορα δε βλέπει;
Με θες για μια αγάπη δυνατή,
για μια αγάπη που τα πάντα παραβλέπει;
ΟΧΙ ΔΕ ΜΕ ΘΕΣ!
Με θες για ένα σύντομο refresh
για ένα γρήγορο,το στρες για ν\'αποβάλλεις.
Με θες για να ξεφύγεις απ\'το χτες
και την καρδιά μου δεν τη λογαριάζεις.
Κι εγώ που πάντα την πατώ
και ώρες ονειροπολώ
πες τώρα τι να κάνω;
Κι εγώ που θυσιάζω εαυτό
μου τα\'χα πει,τα είχα σκεφτεί
μα πάλι βγήκες από πάνω.
Όμως φίλε δεν είμαι τρένο ή λεωφορείο
να βάζω κόσμο και να βγάζω.
Με καταντήσατε φορείο
με τους νεκρούς να κουβεντιάζω!!!
μ αρεσει.
Κασσυ μου...πολυ σωστα και σοφα θα ελεγα πωσ ειναι αυτα εδω που λεσ...Quote:
Κοίτα Adzik το έντονο ξέσπασμα για παράδειγμα της interappted δείχνει εμφανώς πόσο έντονα αισθανόταν εκείνη τη στιγμή....Δεν ήταν επιθετική σε σημείο προσβολής...Απλά φώναζε με το δικό της τρόπο ζητώντας απελπισμένη μια κατανόηση.....Μην το παίρνεις ότι επιτείθεται.Τουλάχιστον εγώ όταν επιτεθώ θα το πω...Τα υπόλοιπα είναι ξεσπάσματα από προσωπικές εμπειρίες....Μπορεί το τόσο έντονο ξέσπασμα και η τόση ωμότητα α διαφέρουν από αυτά που συνηθίζουν όλοι να ακούνε και γι\'αυτό να μοιάζει επιθετικό ή παράξενο...Εγώ ξέρω ότι μερικές φορές είμαι απότομη για μερικά αυτιά και ίσως να το κάνω επίτηδες θέλοντας να βγάλω το καθαρό συναίσθημα......Ίντερ η ψυχίατρος μου είχε πει στις αρχές..Κάνεις τους άλλους να φοβούνται γιατί εσύ μέσα σου νιώθεις φόβο...Ή αντιδράς έντονα για να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πόσο άσχημα αισθάνεσαι...Πρέπει να ομολογήσω ότι η οξυθυμία και τα έντονα ξεσπάσματα είναι προσόν μας.....Όπως καταφεύγουμε σε ακραία πράγματα(κατάχρηση ποτού,σεξ,χρημάτων,απρόσεκ� �η οδήγηση,ριψοκίνδυνες πράξεις που γεμίζουν φόβο τον εαυτό μας και μας δίνουν την αίσθηση ότι είμαστε ζωντανοί γιατί ίσως να αισθανόμαστε νεκροί) για να γεμίσουμε το ψυχικό μας κενό και πίστεψε με όσο εύκολα αδειάζει τόσο δύσκολα-σταγόνα με σταγόνα-γεμίζει..Και θέλει κόπο,τρόπο και υπομονή!!!!!
και σιγουρα δεν εδειξα καμια δυσαρεσκια με την ιντερ μασ..
ισα ισα που μου αρεσουν οι ανθρωποι και τα συγκεκριμενα καθαρα,ξεκαθαρα πραγματα τα θεωρω πιο αληθινα...
ο καθενασ μασ εχει τον τροπο του... απλα μασ ξαφνιαζετε λιγακι τιποτα αλλο:):)
μια ζωη εψαχνα ανθρωπουσ με τουσ οποιουσ να μπορω να ειμαι αυτη που ειμαι και τελοσ.. υπερευαισθητη..χαδιαρα..κλπ γι αυτο και εμαθα να αγαπω και να δεχομαι τισ ιδιαιτεροτητεσ των αλλων μια κια εχω κι εγω ιδιαιτεροτητεσ που σχετιζονται με την υγεια μου...
ειναι ομορφο να ημαστε διαφορετικοι..ειναι ενδιαφερον..ειναι και επικυνδυνο..ειναι ρισκο ..αλλα ειναι ενδιαφερον.. και ειναι αληθεια.
ευχαριστω το ηξερα kassi οτι θα με ακουγες τοσο δυνατα που φωναζα το π0οιημα σου τα λεει ολα κοπελα μου...εχω γραψει κι εγω ενα κειμενακι κ θα ηθελα να στο πω γιατι ξερω οτι θα το πιασεις καλα...καλα..κ ισως σε βοηθησει να το δεις απο τη θετικη πλευρα,τη γελοια μαλλον γιατι θετικη δεν ειναι ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΟΛΟΚΑΡΔΑ!!!
ΤΙΤΛΟΣ:Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΡΟΕΡΧΡΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ
χαστουκι νουμερο 1:Πανικος(προτογνωρο feeling..)Πονος(προτογνωρο feeling..)Αντιδραση μη φυσιολογικη..Φοβος(προτογν� �ρο feeling..λες να ξαναπονεσω κ πως στο καλο ξεπερνιεται αυτο?ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗς ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ οχι δεν μπορει..3 λεξεις αντηχουν στα αυτια σου...)
χαστουκι νουμερο 2:Α!το εχω ξαναζησει
-Μηπως αυτο ειναι πιο δυνατο?Φτου κι απ\'την αρχη Οταν εχω φαει 2 χαστουκια δεν εχω πολλες πιθανοτητες κ τγια τριτο?ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ οχι δεν μπορει..3 λεξεις μιλανε στα αυτια σου...)
χαστουκι νουμερο 3:παλι γμτο μου?παλι ποναω??γαμωτο 1 λεξη βουιζει στα αυτια σου...
χαστουκι νουμερο 4:αει σιχτιρ βρε αι σιχτηρ ΑΕΙ (1 λεξη συνοδευει ολες τισ υπολοιπες σου...)
χαστουκι νουμερο 5 : τα αυτια σου βουιζουν ακομα απο τα 4 προηγουμενα
χαστουκι νουμερο 6 :Βαρεσε κανεις???
ολα αυτα αναστρφονται σε καποια απο τα επομενα χαστουκια
κάσσυ αυτό είναι όλα τα λεφτάQuote:
Ένα ποίημα(μια δημιουργία μου!!!!!!) που αρμόζει λίγο στο ξέσπασμα της interrupted....
Με θες για μια ολόκληρη ζωή;
Για το αιώνιο φιλί;
Γι\'αυτό που σύνορα δε βλέπει;
Με θες για μια αγάπη δυνατή,
για μια αγάπη που τα πάντα παραβλέπει;
ΟΧΙ ΔΕ ΜΕ ΘΕΣ!
Με θες για ένα σύντομο refresh
για ένα γρήγορο,το στρες για ν\'αποβάλλεις.
Με θες για να ξεφύγεις απ\'το χτες
και την καρδιά μου δεν τη λογαριάζεις.
Κι εγώ που πάντα την πατώ
και ώρες ονειροπολώ
πες τώρα τι να κάνω;
Κι εγώ που θυσιάζω εαυτό
μου τα\'χα πει,τα είχα σκεφτεί
μα πάλι βγήκες από πάνω.
Όμως φίλε δεν είμαι τρένο ή λεωφορείο
να βάζω κόσμο και να βγάζω.
Με καταντήσατε φορείο
με τους νεκρούς να κουβεντιάζω!!!
\"τραίνο δεν είμαι ή λεωφορείο
να βάζω κόσμο και να βγάζω
στην τρικυμία είμαι πλοίο
και από παντού νερά μπάζω\";)
κι αν βάρεσε, έγινες ο ρόκυ πλέον...Quote:
Originally posted by interappted
χαστουκι νουμερο 6 :Βαρεσε κανεις???
Καλησπέρα παιδιά.
Γνωρίζετε κάποιο βιβλίο μήπως σχετικό με την Μεταιχμιακή διαταραχή προσωπικότητας;
raphsssodos ναι αλλα στη σκηνη που τα ματια του ειναι μαυρα απο τα μπουνιδια κ φωναζει απεγμωσμενα ρομαντααα!!!επιβιωσα οχι με συγωωρεις ετσι οπως ηταν η μαπα του κ να του σκαγαν 5-10 μπυνιδια ακομα θα το επερνε χαμπαρι?
η εμπειρία μου λέει πως όχι
ωφειλεις να την ακουσεις γιατι συμφωνει με τη δικαι μου επισης..δεν μπορει να κανουμε και οι δυο λαθος μονο ο ροκυ μπορει να μας διαψευσει....
axaxaxax...lollllQuote:
Originally posted by interappted
raphsssodos ναι αλλα στη σκηνη που τα ματια του ειναι μαυρα απο τα μπουνιδια κ φωναζει απεγμωσμενα ρομαντααα!!!επιβιωσα οχι με συγωωρεις ετσι οπως ηταν η μαπα του κ να του σκαγαν 5-10 μπυνιδια ακομα θα το επερνε χαμπαρι?