Το σουκου είναι όντως για νύχια ουράνιο τόξο (pride αυριο!) αλλά δεν έχω τόσα χρώματα :( Άσε που μάλλον θα δουλεύω και δεν θα πάω και πολυ το'χω στενοχώρια. Πολύ θα ήθλα να είμαι εκεί ειδικά φέτος λόγω έξαρσης ΧΑοτικών φαινομένων. Έχουν μοιραστεί και απειλητικά φειγ βολάν κλπ κλπ αλλά η άγνοια είναι ευλογία... Δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κανείς απ'αυτους την οργή της τρανς, της νταλίκας και του αρκούδου... Πάντως είλικρινά θα το χαιρόμουν αν έπαιρναν τις κοπελιες τους (ή τα αγόρια τους) και ερχόντουσαν για να κάνουμε όλοι μαζί πάρτυ. Αυτοί χάνουν...
Μισογυνισμός... Όταν εμεις οι ίδιες πέφτουμε στη λούμπα του, τί περιμένεις; Αυτό το οτι οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους και ντύνονται και στολίζονται όχι για τους άντρες αλλά για το ίδιο τους το φύλο είναι τόσο μα τόσο αληθινο... δεν θυμάμαι και ποιος το είπε. Ο αποκλεισμός απο μας ξεκινά. Και καταφέρνουμε χιλιάδες χρόνια να πέφτουμε στα δίχτυα του αποπροσανατολισμού, απ'όπου και αν προέρχεται. Όχι δεν καίω τα σουτιέν μου ούτε αφήνω την τρίχα κάγκελο (σήμερις έτυχε μόνο...) αλλά το χάσαμε και το μέτρο και τη στάθμη.
Εδω το χάσανε οι φουκαράδες οι σερνικοί, οι παντοδύναμοι (πρωην) και γινήκανε μετροσέξουαλ και ευνουχίστηκαν απο την έξαρση δυναμισμού των γυναικών (πως είπες;;) και δώσε μανι-πενι και δωσε ενυδατωση και δώσε κονσίλερ (διακριτικό πάντα) να μην φανούν οι κύκλοι απο το ξενύχτι (για δουλεια πάντα!). Για να μην αναφέρω καν το "σιξ πακ φιβερ" (σε απταιστα αγγλικά) και προτιμάνε να κάνουν διακοπές κατω απο το σολάριουμ παρα να βγουν στη παραλία πλαδαροι και ασπροι. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε μωρε... Απλά εμεις τα κορίτσια βράζουμε μερικες χιλιάδες χρόνια παραπάνω.
Αλλά να σου πω. Αν ενα καλό έκαναν οι γονείς μου ηταν να με απενοχοποιήσουν σε σχεση με το σωμα μου. Η γύμνια ήταν πάντα φυσιολογική και ατέλειες ακόμα περισσότερο.
Ετσι λοιπόν, όπως κάθε χρόνο, θα βγάλω όξω την κοιλίτσα μου να πάρει και χρώμα, να νιωσει κι αυτή καλοκαίρι! Και θα γουστάρω κιολας.
Θα μαζευτούμε όμως για λόγους υγείας και γιατι θέλουμε να μείνουμε όσο περισσότερα χρόνια γίνεται με τον άνθρωπο που αγαπάμε και να μην μας στείλει άκαιρα κανενα εμφραγμα. Και ο άνθρωπος που αγαπαμε θα μαζευτεί γιατι έχει κάνει κι αυτή διπλόβυζα, μη νομίζεις.
Υ.Γ.Ξες τι μου τη δίνει πιο πολύ απ'όλα; Και αναφέρομαι στις 2 τελευταίες προτάσεις σου. Το οτι δεν το βλέπουμε το "διαίρει και βασίλευε" και ας είναι μες στα μουτρα μας.