Λίνα μου κι εγώ αισθάνομαι ότι είμαι χειρότερα από όλους.Μάλλον ο καθένας βλέπει το δικό του πρόβλημα μεγαλύτερο από των άλλων.
Printable View
Λίνα μου κι εγώ αισθάνομαι ότι είμαι χειρότερα από όλους.Μάλλον ο καθένας βλέπει το δικό του πρόβλημα μεγαλύτερο από των άλλων.
ε ναι ρε παιδι μου θα ηθελα να μην υπαρχει αυτη η προκαταληψη ενα χαπι με κανει τοσο διαφορετικη ?με καθιστα αναπυρη ?μα τα κανω ολα δεν αισθανομαι καμια αναπυρια
ε ναι ρε παιδι μου θα ηθελα να μην υπαρχει αυτη η προκαταληψη ενα χαπι με κανει τοσο διαφορετικη ?με καθιστα αναπυρη ?μα τα κανω ολα δεν αισθανομαι καμια αναπυρια
Ουτε εγω.Quote:
Εδώ μέσα το καλό δεν είναι μόνο το ότι είναι ανώνυμα αλλά το ότι όλοι καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο.Αφού όλοι λίγο πολύ κάτι έχουμε.Quote:
Originally posted by keep_walking
Μπορεις να μιλας ομως στο internet που ειναι ανωνυμο.
Δεν μπορουμε να κανουμε κατι για την προκαταληψη.
Αν θες μπορεις να γραφεις στο Internet να σε διαβαζει ο κοσμος και να ενημερωνετε.
σε καποιες εργασιεσ δεν σε δεχοντε κιολασ αν εχεις τετοιο προβλημα
τι προβλημα εχεις εσυ?εγω στην δουλεια μου πεταγα δουλευα καλυτερα απο αυτουσ που δεν χαπακονοντε
εγω στην δουλεια μου πεταγα δουλευα καλυτερα απο αυτουσ που δεν χαπακονονται
Σχιζοφρενεια και δουλευω κανονικα
τ ε το ιδιο προβλημα εχουμε τι δουλει α κανεις?
τ ε το ιδιο προβλημα εχουμε τι δουλει α κανεις?
Δουλεια γραφειου...διοικητικος υπαλληλος.