Quote:
Originally posted by fotis
Τον αλλον τον βριζω γιατι ξερω ποιος ειναι και τι ειναι. Κλασσικος τυπας \"αλητης\", μπλεγμενος και νταης. Τον οποιο μια βδομαδα πριν μου τον εβριζε, μου το ελεγε οποτε πηγαινε να την βρει, της σηκωσε χερι επειδη ειδε τα μηνυματα μου στο κινητο της, η ιδια πριν δυο βδομαδες με αποκαλουσε καρδουλα, με ρωταγε κατα ποσο εχει πλησιασει στο να την εμπιστευομαι, καθομασταν μαζι σπιτι της αγκαλια και βλεπαμε σειριαλ, φιλιομασταν, με ρωτουσε αν υπαρχει καποια αλλαη, πως ηθελε να της δωσω για να μου δωσει, τι εχω σκοπο να δωσω και σε ολα αυτα εγω της ελεγα πως ολες μου οι σκεψεις γυριζουν γυρω απο αυτην, πως ειμαι διατεθημενος να τα κανω ολα και τι δεν της ειπα, και τι δεν εκανα, ολα...και τωρα αυτο.
Νομιζω βριζεις λαθος ανθρωπο.....
Τα οσα γραφεις το επιβεβαιωνουν.
Επι του παροντος οσο και να τον βριζεις αυτος φανηκε καλυτερος απο οτι εσυ, τα υπολοιπα ειναι ψιλες ελιες.
Το προβλημα δεν ειναι, αν ειναι \"αλητης\" ο τυπος και κακως σχολιαζεις ετσι ενα τυπο που απλα επαιξε καλυτερη μπαλα απο εσενα.
Προφανως θα επρεπε για να την κερδισεις να την αρχισεις σε τιποτα χαστουκια για να ισιωσει....
Αντι αυτου την αρχισες στην ρομαντζαδα και για το αν το φεγγαρι λαμπει για σας.....
Η ερωτηση ειναι μπορεις να της δωσει τα \"χαστουκια\" που χρειαζεται??? απο οτι φαινεται οχι.
Ειναι λοιπον ηλιου φαεινοτερο, οτι ασχολησε με λαθος ατομο και τα \"καρδουλα μου\" που σκορπας πανε τσαμπα.
Απο τουδε και στο εξης φροντισε να το εχεις κατα νου οτι κυκλοφορουν πολλες βερσιον γυναικων, καποιες που τα καρδουλα μου τους λενε κατι και αλλες που τα ακουνε και τα θεωρουν χαζομαρες.
Απλα δεν καταλαβαινω, δεν βγαζω νοημα, καποια ακρη, τι εκανα λαθος? Τιποτα, αυτη ειχε το προβλημα αλλα δεν μου το αποκαλυψε, δεν μπορω να μην την βλεπω, να μην την ακουω , οτιδηποτε μακρια της απλα δεν το μπορω. Εχετε δικιο, παντως ειμαι σκατα. Ελπιζω να μου περασει. Η\' να γινει ενα μικρο θαυμα και να διορθωθουν ολα. Δεν ειναι δυσκολο να γινει αυτο το θαυμα. Το μονο που πρεπει ειναι να κατσει και να σκεφτει λιγο σοβαρα η μικρη.