krino says: \"τσακίζω σημαίνει βάζω φρένο στην επέλαση που γίνεται πάνω μου\"
Η μεγαλύτερη τέχνη. Μετά, τολμάω και ζητάω τη θέση μου πίσω. Μου χρωστάνε. Καμμία ενοχή. Μου χτίζω τσιμεντένιο μυαλό, όχι τσιμεντένια πόδια.
Printable View
Η μεγαλύτερη τέχνη. Μετά, τολμάω και ζητάω τη θέση μου πίσω. Μου χρωστάνε. Καμμία ενοχή. Μου χτίζω τσιμεντένιο μυαλό, όχι τσιμεντένια πόδια.
Quote:
Originally posted by eirineta
Νομίζω ότι όταν οι άλλοι έχουν απαιτήσεις (παράλογες) από μένα και δεν μπορώ να τις ικανοποιήσω, δεν χρειάζεται να τσακίζω (και όχι πληγώνω -> σωστή η παρατήρηση διαφοράς νοήματος!) απλά να φεύγω.
μου αρεσεις μικρο που εχεις μια πολυ χαριτωμενη αφελεια....
αυτο το απλα να φευγω ειναι ολα τα λεφτα!
γιατι ποτε δεν ειναι απλο να φυγεις....
το πιο απλο ειναι παγιδευτεις σε μια σχεση.
:P
Όχι να ξεφεύγω τον πόνο, το ζόρι, κάθε τι που δεν είναι εύπεπτο...Όχι να φεύγω με την πρώτη ευκαιρία...Όχι να μην κάνω συμβιβασμούς εκεί που μπορώ και θέλω...απλά να φεύγω όταν τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή για μένα και καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται απέναντί μου θέλει να με υποβιβάσει, να με κάνει κακό αντίγραφό του (ναι, γίνεται, το ξέρω), να μου ρίξει ακόμη πιο χαμηλά την αυτοπεποίθηση..
με τα χρονια θα μαθεις οτι ο ανθρωπος σαν ον την βρισκει να ειναι μαζοχας. Ετσι απλα στο λεω και μπακαλιστικα.
Στην τελική δεν έχω κανένα ιδιαίτερο κόλλημα να το παίξω σωτήρας και να \"δώσω ένα μαθηματάκι\" σ\' αυτούς που δε μου φέρονται καλά. δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασία διαμάχης μ\' αυτούς που δεν αξίζει.
δεν μιλησα για σωτηρες ουτε για διαμαχες.
Μιλησα αυστηρα και μονο σε οτι εχει να κανει με εσενα και την προστασια του εαυτου σου.
Ετσι οπως πας για να μαθεις θες να φας τα μουτρα σου πρωτα,
ειναι και αυτος ενας τροπος....
Γιατί λοιπόν να μην αφήσω να πάρει ο καθένας το δρόμο του?
Είναι όντως θέμα επιβίωσης?
γιατι παντα εχουμε μια αεναη αναγκη να βρουμε κοινους δρομους με ανθρωπους που φαντασιωνομαστε.
.............Ποιά είναι τα καλά μου λόγια?
αυτα,
αλλά με τον όγκο και τη συνοχή των σκέψεών σου...
Quote:
Originally posted by Reina
ίσως είμαι πολύ ρομαντική ή πολύ μικρή ακόμα και δεν έχω δει όλη τη σαπίλα που κρύβει μέσα του΄ο άνθρωπος...
απλώς δε θέλω να νιώθω πως στις ανθρώπινες σχέσεις (ό, τι είδους κι αν είναι αυτές) υπάρχει δούναι και λαβείν εκδίκησης. είναι ό,τι χειρότερο για μένα αν και το έχω βρει πολλές φορές μπροστά μου...ίσως στο μέλλον να το κάνω κιόλας...
πάντως, αυτό που λες reina ότι \"ζητάω τη θέση μου πίσω.μου χρωστάνε. καμία ενοχή\" αν και δεν το βρίσκω λάθος σαν σκέψη, δεν μπορώ να πω ότι το ακολουθώ κιόλας. Νομίζω ότι το τσιμεντένιο μυαλό μπορώ να το χτίσω και χωρίς να πάρω κάτι από τον άλλον. Μπορεί να μου έκανε μεγάλο κακό, ναι, αλλά από εκεί και ύστερα παύει να με απασχολεί και το γεγονός και ο άνθρωπος.Τελειώνω μαζί του και συνεχίζω τη ζωή μου με ό,τι μου άφησε...
Δεν βρίσκω δηλαδή κάποιο νόημα στο να πάρω πίσω τη θέση μου, να πάρω ό,τι μου χρωστάει. θα φανώ χαζή σ\' αυτόν? θα πει ότι με χρησιμοποίησε? ούτε αυτό με απασχολεί. εγώ κι αυτοί που με ενδιαφέρουν ξέρουμε τι αξίζω...γιατί να με απασχολεί η γνώμη του?
γιατί κατ\' εμέ όταν νιώθεις ότι κάποιος σου χρωστάει και επιμένεις να πάρεις ό,τι σου χρωστάει...δίνεις σ\' αυτόν πολύ μεγαλύτερη αξία από ότι του πρέπει...
πού κάνω λάθος?
Quote:
γιατί να με απασχολεί η γνώμη του?
- γιατι απλα θα σε απασχολει.
ειναι σαν να ρωτας γιατι διψαω???
τι να σου απαντησει κανεις σε αυτο????
πού κάνω λάθος?
στο παραπανω.
krino μου πώς το είπες αυτό? \"μου αρέσεις μικρό που έχεις μια πολύ χαριτωμένη αφέλεια\" ? :)
Κι εμένα μ\' άρεσε που το πρόσεξες! Ναι είμαι και λόγω ηλικίας αφελής. Αυτό έγραψα πιο πάνω, θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος απ\' ότι τον βλέπω να είναι...
Σε μένα το λες για το παγίδεμα σε σχέση? Το ξέρω! Το έχω πάθει! και όσο για το άλλο με το να φάω τα μούτρα μου...Κι αυτό το ξέρω...κι αυτό το έχω πάθει...
Αλλά δεν το βάζω κάτω! Δεν με πειράζει. Χρόνια ολόκληρα άκουγα από τους γονείς μου συμβουλές επί συμβουλών όπως αυτές που δίνει κάθε γονιός στο παιδί του. Τα πιο πολλά από αυτά που έμαθα ωστόσο, τα έμαθα από την πράξη. όχι με τη θεωρία...με κάνει να νιώθω πιο ζωντανή! Η θεωρία καλή είναι αλλά πολύ πεζή...
Τέλος, το απλά να φεύγω είναι όντως δύσκολο. το ξέρεις ότι το ξέρω από αυτά που έχω γράψει...αλλά κάποια στιγμή φεύγεις...το είπα ξανά...κάνεις μια δυο τρεςι προσπάθειες αλλά αν είναι στ\' αλήθεια επιζήμια η σχέση.....φεύγεις!
krino μου ξαναδιάβασα άυτό με την αφέλεια, κοίτα να δεις που με λέει μικρό...πολύ γέλασα!
;)
Quote:
Αλλά δεν το βάζω κάτω! Δεν με πειράζει. Χρόνια ολόκληρα άκουγα από τους γονείς μου συμβουλές επί συμβουλών όπως αυτές που δίνει κάθε γονιός στο παιδί του. Τα πιο πολλά από αυτά που έμαθα ωστόσο, τα έμαθα από την πράξη. όχι με τη θεωρία...με κάνει να νιώθω πιο ζωντανή! Η θεωρία καλή είναι αλλά πολύ πεζή...
οκ δεν αντιλεγω, καλο ειναι να τρωμε τα μουτρα μας αρκει να μαθαινουμε απο αυτο.
Δεν λεω να μην φας τα μουτρα σου, λεω φατα αλλα επικοδομητικα να σου μεινει κατι απο αυτο....
Αμα απλα σκεφτεσαι να το κανεις σπορ με συγχωρεις αλλα ξανασκεψου ολα οσα εχουμε πει.
Κατα τα αλλα, ε οκ λεμε και κατι χαριτωμενο να ειμαστε και στα πανω μας οκ???
(μικλο?)
εννοείται βρε ότι τα τρώω εποικοδομητικά! τι, κάθε λίγο και λιγάκι να πέφτω και να ξανασηκώνομαι, δε λέει!!
πάντως και να θέλεις δεν μπορείς να εφαρμόζεις πάντα τη μέθοδο \"τρώω τα μούτρα μου\".Σου λένε \"μην πάρεις ναρκωτικά γιατί δε θα μπορείς να ξεφύγεις\" δεν είπα ότι ντε και καλά θα τα αρχίσω για να δω αν μπορώ να ξεφύγω μετά! Δεν είμαι ΤΟΣΟ αφελής!
λες και χαριτωμενιές δηλαδή krino μου? ;)
δε με πειράζει να με λένε μικρό...(όχι μικλό όμως!)
παντα λεω χαριτωμενιες,
οκ μικρο?
eirineta,
ζητάω τη θέση μου πίσω, όχι από τους άλλους. Από εμένα.
Αν είναι να μου δώσουν κάτι οι άλλοι πίσω, είναι ένα \"συγνώμη\".
οκ krino μου...
:)
του αλλάξαμε τα φώτα του thread που ξεκίνησε απο σεξ στην εφηβεία και το κάναμε μάθημα ζωής στο μικρό...παρ\' όλα αυτά θέλω να απίρνω τέτοια μαθήματα ζωής από τους πιο μεγάλους και σοφούς...
ίσως πρέπει να ανοίξουμε κανένα τοπικ στα γενικά με φιλοσοφικές συζητ\'ησεις...
:)
οκ αυτό δεν το είχα πιάσει στο προηγούμενο μνμ σου. τώρα κατανοητό και δεκτό. συμφωνώ απόλυτα! ;)Quote:
Originally posted by Reina
eirineta,
ζητάω τη θέση μου πίσω, όχι από τους άλλους. Από εμένα.
Αν είναι να μου δώσουν κάτι οι άλλοι πίσω, είναι ένα \"συγνώμη\".
Γεια σας παιδια... Με λενε Στεφανο και ειμαι 14 χρονων.
ΕΕ προσφατα εκανα σεξ για πρωτη φορα με την κοπελα μου η οποια ειναι 13.
Αλλα το προφυλακτικο δεν με βολευε.
Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι και να μεινει εγκυος, αμα το κανουμε χωρις προφυλακτικο??
:o:o
ΣΤεφανε αν δεν εισαι σε θεση να ξερεις την απαντηση στην ερωτηση σου ειναι καλυτερα να το αφησεις προς το παρον το αθλημα. Δεν πατε να φατε κανενα παγωτο καλυτερα?
Οχι δεν παμε να φαμε παγωτο και μην με αντιμετωπιζεις λες και ειμαι 5 χρονων η δεν καταλαβαινω πραγματα... Καταλαβαινω απλα επηδει δεν ειμαι σε θεση να ρωτησω τους γονεις μου, γιατι δεν θελω... Ρωταω εδω μηπως και βρω μια λογικη απαντηση, γιατι θελω να ενημερωθω... Θελω μια 2η γνωμη απο μεγαλυτερους και επηδει διαβασα το Post της κοπελας (της καθηγητριας) ειπα να ρωτησω...
Αν θες να με ειρωνευτεις...
Στέφανε.....πρόσεξε πολύ το θέμα με το προφυλακτικό. Είστε πολύ μικροί και ειδικά για την κοπέλα θα ήταν τραγικό να βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν υπάρχει \"δεν βολεύομαι\", όταν έχουμε να κάνουμε με τόσο σοβαρά πράγματα. Και ναι, υπάρχει περίπτωση να έμεινε έγκυος, αν και σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να μην έχει συμβεί....
Πριν πόσο καιρό ήρθετε σε επαφή? Ολοκλήρωσες μέσα της? Το ξέρω ότι αισθάνεσαι άβολα να απαντήσεις, αλλά ακόμη πιο άβολα να ξέρεις, νιώθω και γω που σε ρωτάω........