Είμαστε άλλο είδος... Απλώς μοιάζουμε...:)
Printable View
Είμαστε άλλο είδος... Απλώς μοιάζουμε...:)
Μακαρι να ειχατε οδηγιες χρησεως......Μας εχετε μπουρδουκλωσει τελειως.Να ξερουμε πως να σας φερθουμε βρε παιδί μου
Παρακαλώ να απαντήσουν τα αγορια για την καταντια μου....Εχω καμία ελπίδα ή το βαρέλι εχει και άλλο πατο????!!!
Καλέ κοριτσάκι είμαι.
Δύσκολα τα πράγματα. Από τη μία, εσύ όπως είπες είσαι σε μια φάση που έχεις ανάγκη το δέσιμο (φαίνεται και από τη συνεχή στενοχώρια σου) ενώ ο άλλος στο είπε ξεκάθαρα από το 1ο ραντεβού: "Δεν έχω κάνει παρά επιφανειακές σχέσεις".
Γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; Ντάξει, οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί... από ανάγκη λόγω του προβλήματος με την αδελφή του, ξερωγώ η μάνα του ήταν απόμακρη ή στην χειρότερη έτσι γουστάρει.
Λες ότι είσαι 35 χρονών. Τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν όπως στις ταινίες. Ο σίγουρος δρόμος για την αποτυχία είναι να προσπαθείς να αλλάξεις τον άλλο, τουλάχιστον σε βασικές πτυχές του χαρακτήρα του.
Συγνωμη. Δεν βλέπω και καλα καλέ κυρία....!Παντως ειμαστε κουτορνιθια εμεις τα κοριτσακια.
Συζήτηση κανω. Παραδεχομαι οτι ειμαι τσιμπημενη ισως και ενοχλημενη από την απορριψη (κακομαθημενη ε!)Απλά αν δεν αυτοσαρκαστώ και λίγω, έτσι για να γελάσουμε δεν περνάει και ευκολα:))Σιγουρα δεν θελω να αλλάξω κανεναν. Με αυτή τη λογική θα πρεπε να γινω και εγω λιγότερο συναισθηματική σαν και αυτόν.Δυστυχώς-ευτυχως αυτά δεν γίνονται
Α κατι θα τους κανουν στο στρατο...Δεν εξηγείται διαφορετικά (λοβοτομή, απαγωγή απο εξωγιηνους ισως)
χαχαχαχααχα
ή φταινε οι μαμαδες τους....οχι τιποτα άλλο εχω και γιο
θα τον δειρω προκαταβολικα γι αυτα που θα κανει στα κοριτσακια :)
και καλά θα κάνεις!!!!
Όχι να μας λέει ο κύριος ότι έχει πρόβλημα με την δέσμευση... Ακούς εκεί? Καραμέλα έχει γίνει η ατάκα. Βρέχτου τις κι από μένα...
χαχαχαχααχα
και αυτο το facebook τελειως αχρηστο. Κοριτσια θα βάζουμε προειδοποιητικό σήμα σε τετοιες περιπτώσεις. Με το που ανοιγει φωτογραφία ή όνομα θα κτυπαει warninig!!!!προσοχή πανίβλαξ. Απομακρυνθειτε με προσοχή
πανίβλαξ!!!
κλαίω...:D