λοιπον μαρκελα παρε με τηλ τωρα....ξεχνα τα αυριο.
Δεν θα με κάνεις πρώτα χάλια κ μετα θα μου λες πως θα με πάρεις αύριο
Printable View
λοιπον μαρκελα παρε με τηλ τωρα....ξεχνα τα αυριο.
Δεν θα με κάνεις πρώτα χάλια κ μετα θα μου λες πως θα με πάρεις αύριο
με κοροιδευεις πρώτα και μετα δεν με παίρνεις τηλέφωνο.....μου ζήτησες τον αριθμό μου και στον έδωσα. Πάρε με τώρα.....πρώτα με κοροιδευετε και μετα δεν με παίρνεις κιόλας.....δεν θα πιάσουμ κουβεντα μόνο να δεις αν ειμαι γυναικα θες....ουτε ενα λεπτο δεν χρειάζεται...παρε τωρα
mnimonio μουσική υπόκρουση πλζ! Το έχω ανάγκη!!!
τώρα δεν μπαίνει κανείς να κοροιδέψει ε;;;; ντροπή σας ειλικρινά.
Και εγώ δεν μπορώ να μιλησω αύριο μπροστα στους γονεις μου .....να με πάρεις τώρα..
Μα αφου λες πως ξερεις ξεκαθαρα τι ειναι αυτο που θελεις, δηλ.το ψαξιμο σχεσης, τι χρειαζεται φορουμ που απαντανε ψυχολογοι, οπως ειπες; Τα δυο βασικα που κανουν οι ψυχολογοι ειναι η αναλυση ενος προβληματος κι η προταση για λυσεις. Οσον αφορα την αναλυση, λες πως ξερεις τι φταιει για την καταθλιψη.Οσον αφορα τις λυσεις, λες πως, οσους και να συναναστρεφεσαι, δεν σε πλησιαζει καποιος.Αρα ο ψυχολογος σε τι παραπανω θα βοηθησει;Οπως και τα μελη εδω;
από που και ως που με λέτε άντρα απαιτω μια εξηγηση....θα έπρεπε να ντρέπεστε....
Να μου πείτε τώρα γτ τέτοια εμμονή μαζί μου;
Ρε σι, δηλαδη τι περιμενεις να σ πουν, τοσο καιρο διαβαζω τα θεματα, δν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα,γιατι 'κλαιγεσαι'... κατα καποιον τροπο για σχεση? Κανε καποια απλα πραγματα,θα ερθει απο μονο του, εκτος αν περιμενεις τους 2μετρους η οσοι εχουν 'προσπαθησει' κ εσυ δεν πηρες χαμπαρι κ τους 'εστειλες', ανοιξε τα ματια σου, γινε λιγο πιο...χαλαρη σονυ κ καλα σχεση...κ τι ? κ εγω και ενα σωρο παιδια στην ηλικια μας δν εχουν κανει,τι να λεει? θα πεθανεις μονη σου? εβγαλες εσυ συμπερασμα για τα επομενα 40-50 χρονια+. Συνεχισε την ψυχοθεραπεια, ισως σε βοηθησει αυτο. Εγω κρατησα καποια απο αυτα π μ ειχαν πει,ελαχιστα με εχουν βοηθησει,προσπαθω να κανω πραξη οσα περισοτερα μπορω,απλα ολα στο χερι σου ειναι,δν βγαζει κατι ολο αυτο.
από που και ως που με θεωρειται άντρα;;; δεν μπορώ ειλικρινα να σας καταλάβω