δεν αποκαλύπτω ποτέ τις πηγές μου:ninja:Quote:
Originally posted by Existir
Ποιος το είπε;
:D:D:D:D
(άλλωστε είπαμε εγώ είμαι μικρό παιδί ~άρα δεν μπορεί να το είπα εγώ:?;)~)
Printable View
δεν αποκαλύπτω ποτέ τις πηγές μου:ninja:Quote:
Ποιος το είπε;
:D:D:D:D
ψιτ εσύ η απόλαυση του σεξουαλικού κομματιού δεν είναι συναίσθημα;Quote:
Κάτι θα ξέρεις, για να το λες.;)Quote:
Originally posted by husband
Αλλά αυτές οι σπάνιες περιπτώσεις είναι γουάουυυυ.
Τελικά, μπορεί κανείς να απομονώσει το σεξουαλικό του κομμάτι και να λειτουργήσει μόνο σεξουαλικά; Δεν θα εμπλακεί το γμν το συναίσθημα;
ραψοδε, πολυ σε παω
κι εγώ σε πάω, καλά (τους) τα λες:D
Συ είπας πως σου είπαν.:cool:Quote:
Originally posted by raphsssodos
δεν αποκαλύπτω ποτέ τις πηγές μου:ninja:
Η απόλαυση δεν είναι συναίσθημα. Είναι αίσθηση.Quote:
ψιτ εσύ η απόλαυση του σεξουαλικού κομματιού δεν είναι συναίσθημα;
Ενίοτε δε και παραίσθηση.:D:D:D:P
για ξεκάρφωμα.;)Quote:
Συ είπας πως σου είπαν.:cool:
πλάκα κάνεις;Quote:
Η απόλαυση δεν είναι συναίσθημα. Είναι αίσθηση.
Ενίοτε δε και παραίσθηση.:D:D:D:P
Όχι, καθόλου. Εσύ το μετουσιώνεις σε συναίσθημα.Quote:
πλάκα κάνεις;
Βλέπω την παραίσθηση εντέχνως την παράβλεψες.
:P
και τι είναι τότε συναίσθημα ρε εξιστίρ(ι) αν όχι η ηδονή, η ευχαρίστηση, η απόλαυση;
Η απόλαυση ενός παγωτού, η ομορφιά ενός τοπίου, η ικανοποίηση των βιολογικών μου αναγκών. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να αισθάνομαι απόλαυση , ευχαρίστηση ή ηδονή. Δεν υπάρχει όμως συναίσθημα.... γιατί το συναίσθημα είναι κατι που ξεπερνάει τα όρια της στιγμής, σου αφήνει κάτι περισσότερο από την ευχαρίστηση. Κάτι που δεν τελειώνει τόσο γρήγορα. Γι\' αυτό και σε πονάει περισσότερο (ή αντιστρόφως σε μαγεύει πιο πολύ)
Εχμ, πολύ σωστά.Quote:
Originally posted by Terk
Η απόλαυση ενός παγωτού, η ομορφιά ενός τοπίου, η ικανοποίηση των βιολογικών μου αναγκών. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να αισθάνομαι απόλαυση , ευχαρίστηση ή ηδονή. Δεν υπάρχει όμως συναίσθημα.... γιατί το συναίσθημα είναι κατι που ξεπερνάει τα όρια της στιγμής, σου αφήνει κάτι περισσότερο από την ευχαρίστηση. Κάτι που δεν τελειώνει τόσο γρήγορα. Γι\' αυτό και σε πονάει περισσότερο (ή αντιστρόφως σε μαγεύει πιο πολύ)
(το) ουσ. ευχάριστη ή δυσάρεστη ψυχική κατάσταση | ψυχική εμπειρία | εντύπωση που παραμένει στη συνείδηση
Τεγόπουλος/Φυτράκης
Free Spirit,
από ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα, υποθέτω ότι ο σύντροφός σου, δεν είχε σκεφτεί τις συνέπειες, ή τί διαστάσεις θα έπαιρναν αυτές. Τώρα -πάλι υποθέτω από όσα γράφεις- είναι θυμωμένος και με σένα αλλά περισσότερο με τον εαυτό του. Και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί... Μάλλον κρατάει τον θυμό μέσα του και πιθανότατα τον μετατρέπει και σε στεναχώρια..Το κλίμα αυτό φυσικά και δεν μπορεί να αφήσει την σχέση σας ανέπαφη...Ζητήστε βοήθεια...αν ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλο, για τον εαυτά σας και τη σχέση θα την βρείτε την άκρη. Μόνοι ή όχι....Από δω, από αυτό το φόρουμ πόσο μπορείς να βοηθηθείς στην επίλυση του προβλήματος? Ελάχιστα....
Καλή δύναμη θα ευχηθώ....
Καλησπέρα σας και πάλι.
Ευτυχώς τουλάχιστον φαινομενικά έως τώρα τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν καλά.
Ο σύντροφος μου είχε ένα πολύ μεγάλο συναισθηματικό ξέσπασμα που τελικά κατέληξε σε μια κουβέντα γεμάτη ειλικρίνεια. Μου είπε ξεκάθαρα ότι θέλει την βοήθεια μου για να το ξεπεράσει και την υπομονή μου μιας και πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει πως με ζηλεύει τόσο πολύ. Μιλήσαμε αρκετά και ευτυχώς μέσα από ένα τόσο δυνατό συμβάν βγήκαν και πολλά για εμάς του ίδιους ξεχωριστά. Όσο περισσότερο βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις που μας φέρνουν αντιμέτωπους με τον εαυτό μας σε τόσο βάθος τόσο πιο καλά τον γνωρίζουμε και μπορούμε πιστεύω να δούμε ποιες τελικά είναι αυτές οι τόσο μεγάλες ανάγκες μας και με ποιον τρόπο τις εκδηλώνουμε στην καθημερινότητα μας. και σε όλες μας τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Θεωρώ ότι το θέμα δεν έληξε ακόμα μέσα μας αλλά πιστεύω ότι αν σε μια σχέση υπάρχει ειλικρινής επικοινωνία αποδεσμευμένη από αμυντικές διαδικασιες.δηλαδη μια ουσιαστική οικειότητα, τότε μπορεί με την συνεργασία και των δυο να σωθεί ανεξάρτητα από την κρίση που πέρασε. Θέλει όμως μεγάλη προσπάθεια και από τους δυο ξεχωριστά και αυτογνωσία!
θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου....
ραψωδέ, απλά είπα να αναφέρω την ηλικία σου. Να μη νομίζουν οι δύο φιλεναδίτσες σου ότι θα τις αποκαταστίσεις κιόλας!!!!!!!!!
συναίσθημα:(το) ουσ. ευχάριστη ή δυσάρεστη ψυχική κατάσταση | ψυχική εμπειρία | εντύπωση που παραμένει στη συνείδησηQuote:
Εχμ, πολύ σωστά.Quote:
Originally posted by Terk
(το) ουσ. ευχάριστη ή δυσάρεστη ψυχική κατάσταση | ψυχική εμπειρία | εντύπωση που παραμένει στη συνείδηση
Τεγόπουλος/Φυτράκης
ευχαρίστηση:(η) ουσ. (Κ ευχαρίστησις, -εως) ευχάριστη ψυχική ή πνευματική κατάσταση | ικανοποίηση
ηδονή:(η) ουσ. ευάρεστο συναίσθημα, ευχαρίστηση, τέρψη | (ειδ.) η σαρκική απόλαυση:
απόλαυση:κ. απόλαψη (η) ουσ. (Κ απόλαυσις, -εως) ευχαρίστηση, τέρψη | πληθ. απολαύσεις, ιδ. οι σαρκικές ηδονές
παρακαλώ.