το οτι θελει να πηδηξει απτο μπαλκονι δεν το λες...
Printable View
το οτι θελει να πηδηξει απτο μπαλκονι δεν το λες...
εχμ.... καλά κάνεις και τείνεις προς το πρώτο, γιατί αυτά τα δύο δεν έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά τελικά! :p
ευτυχία, κάποιοι άνθρωποι δεν δέχονται τις προτάσεις μας για βοήθεια. Και όχι, το ότι γνωρίζεις κάτι δεν σε κάνει αυτόματα υπεύθυνη για τις αποφάσεις ενός άλλου ανθρώπου. Κάποιες φορές χρειάζεται να καταλάβουμε ότι απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και δεν δικαιούμαστε να κάνουμε κάτι άλλο.
Δεν μου λες, εσύ περνάς καλά μέσα σε αυτή την κατάσταση? Αν ναι, μείνε, αν όχι φύγε και μπορείς θαυμάσια να προσφέρεις την όποια ανθρωπιστική σου βοήθεια ΧΩΡΙΣ να έχεις προσωπική σχέση μαζί του, ΑΝ βέβαια στη ζητήσει ο ίδιος.
παντως ευτυχια οπως καταλαβαινεις το ερωτημα του τιτλου απαντηθηκε.εχει προβλημα δεν σε δουλευει...
Οσο και να σου αρεσει καποιος ειναι αδυνατον να περνας καλα μαζι του οταν τη Δευτερα σε αγαπαει, την Τεταρτη σε μισει και την Παρασκευη εξαφανιζεται... Θα μεινω σε αυτο που λες, οσο και αν μου ειναι δυσκολο, μονο σαν ανθρωπος και αν το ζητησει. Ευχαριστω για τις συμβουλες! Μερικες φορες οταν εισαι μεσα σε ενα προβλημα δε βλεπεις το προφανες :)
Ευτυχια μου εγω σου ξαναλεω οτι το προβλημα το χεις εσυ. Παρερμηνευεις τα πραγματα και επηρεαζεσαι. Πρεπει να αποδιαστρεβλωθεις. Καλο ειναι να επισκεφτεις εναν ψυχολογο για να ξεκολησεις.
Δε ξερω πως γινεται να θεωρει κανεις ολα αυτα φυσιολογικα... Παντως εγω αν χρειαζομουνα ψυχολογο θα ηταν λογω του παραλογισμου που ζω τοσο καιρο με αυτο το ατομο :) Φτηνα τη γλιτωσα λοιπον, ηταν 5 εφιαλτικοι μηνες
Eutuxia απο εδώ τι περίμενες να ακούσεις; Δηλαδή απο ένα forum με άρρωστους;
Δεν έχεις κάποιον normal φίλο/φίλη να το συζητήσεις;