Θέλω να πεθάνω. Όμως φοβάμαι απίστευτα τον πόνο. Έχω αρκετές τραυματικές εμπειρίες. Η όλη διαδικασία που οδηγεί στο θάνατο με φοβίζει.
Printable View
Θέλω να πεθάνω. Όμως φοβάμαι απίστευτα τον πόνο. Έχω αρκετές τραυματικές εμπειρίες. Η όλη διαδικασία που οδηγεί στο θάνατο με φοβίζει.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Πιστεύω ακράδαντα πως τα άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα,δεν έχουν χάσει τα λογικά τους. Οι άνθρωποι που είναι τρελοί,δεν έχουν επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον,δεν αντιλαμβάνονται τους ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσεται η κοινωνία μας,τα πολιτικοοικονομικά δεδομένα. Απλώς είναι κλεισμένοι στο δικό τους κόσμο,μία κατάσταση που δεν την έχουν επιλέξει,όμως επήλθε εξαιτίας ποικίλων αιτιών. Κανενάς από εμάς δεν είναι τρελός. Είμαστε απλώς όλοι μας απεγνωσμένοι,απογοητεύμεν� �ι από τη σημερινή κοινωνία. Διόλου δεν πιστεύω πως είμαι τρελή. Ο πόνος με έχει καταβάλει όπως και πολλούς από εσάς,με αποτέλεσμα την εμφάνιση σκέψεων αυτοκτονίας
Κόπηκα με το ξυραφάκι. Περίεργο το συναίσθημα. Δεν πονώ ιδιαίτερα. Αδιαμφισβήτητα αισθάνομαι καλύτερα. Ο σωματικός πόνος μειώνει τον ψυχικό. Δε σκοπεύω να αυτοκτονήσω. Απλώς θα ήθελα να περιορίσω τον ψυχικό πόνο. Είναι και αυτή μία λύση. Για πρώτη φορά νοιώθω πως βελτιώθηκε η κατάσταση μου. Έχουν δίκιο πως η πρώτη απόπειρα οδηγεί και στη δεύτερη. Έτσι και το πρώτο κόψιμο οδηγεί στο δεύτερο. Ανακουφίστηκα. Δε θα κατεβώ στο σπίτι της γιαγιάς μου. Νυστάζω λίγο. Θα προτιμούσα να ξαπλώσω στο σπιτάκι μου. Επιτέλους γαλήνη.
Κάποιος που κατανοεί και περιγράφει με παραστατικότητα, ακρίβεια και τεκμηριωμενα αυτο που τον βασανίζει, αυτο απο μονο του ειναι απόδειξη ότι ουτε τα λογικα του εχει χάσει ούτε τρελλος ειναι. Αλλο πόνος, απογοήτευση, απελπισία, μελαγχολία, απομόνωση κλπ κι αλλο να χανει κανεις τα λογικα του. Βεβαια τετοιες καταστασεις αμα κανεις δεν τις προσεξει, τις αφησει ανεξελεκτες μεχρι να τον κυριαρχησουν το επομενο ειναι η παρανοια, να χασει τα λογικα του. Μεσα σ αυτη τη λογικοτητα, ασχετως των προβληματων που τον βασανίζουν, μπορει να αναζητησει και τις λύσεις αφου ξερει τι του λείπει και πως θα θελε να ναι η ζωη του. Φτανει να βρει το κουραγιο για να κανει πράξη τις διεξοδους οι οποιες υπαρχουν εκει στη σκεψη του.
Βρε συ τι σε εχει πιασει τις τελευταιες μερες? Γιατι δεν ζητας βοηθεια από τους δικους σου? Πόσων χρονών εισαι? Ή αν θες πες μας το προβλημα σου, μπορει να χουμε καμια καλη ιδεα. Κατα τα λοιπα μια χαρα ατομο ακουγεσαι. Ποτε δε θα φτανες σε τετοιο σημειο γιατι κατα βαθος εισαι απ αυτους που αγαπανε τη ζωη και θελουν να προχωρησουν. Απλα εχεις βαλτωσει και δεν επιδιωκεις να το ξεπερασεις ενω οπως σου ειπα μπορεις.
Γεια σου ρε Τζιπσι τσιφτισσα κ καραμπουζουκλου, δωστα ολα!! :) Σε χαρηκα παντως γιατι δν σε εχω συνηθισει να βριζεις!! Χωσε κι αλλο!! :) Συμφωνω παντως καλο ειναι σε αλλα θεματα να μην αρχιζουμε τις δικες μας προσωπικες ιστοριες! Petitlife θελω να σε ρωτησω κατι π μ κανε εντυπωση, μν το παρεις στραβα απλα μ κινησε την περιεργεια, γιατι ενω πραγματι βιωνεις μια απαισια κατασταση, οταν την περιγραφεις χρησιμοποιεις τοσο στομφωδεις εκφρασεις κ πομπωδες υφος? πιστευω ετσι της δινεις περισσοτερη αξια απο οση θα επρεπε... επισης, σκεψου οτι οσο το πολεμας στην παρουσα φαση τοσο θα σε πολεμαει κ εκεινο, κ μεσα απο αυτην τη μαχη θα εχεις πολλες απωλειες, ειτε νικησεις ειτε οχι.. εγω θα σου λεγα να χαλαρωσεις, να αφεθεις, να "μπεις" μεσα σε αυτο, να βιωσεις κ να κατανοησεις καθε συναισθημα που σου φερνει αυτη η νεα κατασταση, προσεχε το τονιζω να κατανοησεις, δες το σαν ενα καμπανακι του οργανισμου για "ανεφοδιασμο δυναμεων" ενα πραγμα.. προσπαθω να σου δωσω μια αλλη οπτικη, αποδεξου το σε πρωτη φαση, δες το σαν "φιλαρακι" σου, καν το δικο σου (αλλωστε δικο σου ειναι, δν ειναι του γειτονα), κ μεσα απο αυτη τη διαδικασια με βοηθεις ψυχολογου θα βγεις πιο δυνατη!! αλλα για να βγεις απο ενα τουνελ πρεπει να το διασχισεις, αλλιως δν γινεται καλη μου...
Ρε συ σορρυ αλλα θα σε ξαναρωτησω, λες οτι κοπηκες με το ξυραφακι, κ ερχεσαι εδω κ το γραφεις με τη μορφη εκθεσης ιδεων η δοκιμιου! Αδυνατω να πιστεψω οτι κανεις πλακα, θελω να πιστευω οτι απλα δν ξερεις πως να το διαχειριστεις ολο αυτο π βιωνεις.. μ κανε εντυπωση, σε αλλα ποστς εγραφες οτι εκοψες σχεδον ως τις φλεβες (που αποκλειεται να βρεις φλεβες να κοψεις, συνηθως κοβονται τα τριχοειδη κ κατι τρεχει στα γυφτικα, εχω ρωτησει γιατρο γι αυτο το θεμα) κ μετα ερχεσαι κ το περιγραφεις σαν να περιγραφεις ενα αντικειμενο, κατι δν μ καθεται ...
Όπως σου προανέφερα ,έχω το δικαίωμα να εκφραστώ όπως θέλω. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κατακρίνει τον τρόπο με τον οποίο μιλώ. Άμα έχεις τη διάθεση να με βοηθήσεις,σε παρακαλώ θα προτιμούσα συγκεκριμένες υποδείξεις μόνο σε επίπεδο συμβουλευτικό. Απ'ότι όμως καταλαβαίνω επιδιώκεις τη δημιουργία διαπληκτισμού,γι'αυτό θα το εκτιμούσα εαν δεν ξανασχολούσουν με τέτοιου είδους περιττά ζητήματα.
πτι
εχεις ανοιξει 3 θρεντς με το ιδιο ακριβως θεμα.
ειναι πολυ φυσικο το οτι δεν συμμετεχουν πολλοι κι αλλοι ειναι δυσπιστοι για το αν ειναι πραγματικο (η νεο) το προβλημα σου.
οπως και να χει, καλη τυχη με οτι σε ταλαιπωρει..
Καλησπερα!
Η αυτοκτονια δεν ειναι λυση! ειναι προβλημα! ,ειναι προβλημα στο προβλημα! Petitefille μου, λυπαμαι , αλλα τελικα συμφωνω μαλον με καποια παιδια εδω μεσα που λενε οτι δεν το εννοεις το περι αυτοκτονιας! χερομαι που δεν θα κανεις αυτη την βλακεια , αλλα πικραθηκα , γτ. δεν ειναι ομορφο πραμα να μπλοφαρεις με τις ευαισθησίες των αλλων! ειδικα αμα νιαζομαστε, αμα προσπαθουμε να σε κανουμε να αγαπησεις την ζωη! τηννιδια στιγμη εσυ, τονιζω ομως το οτι δεν ειμαι βεβαιος για αυτο, αλλα φοβαμαι οτι μπλοφαρεις, αμα λοιπον κανεις αυτο ειναι ασχημο! γτ. εχω χασει φιλες απο αυτοκτονια κι ειναι πολυ πικρα! πιστεψεμε ειναι πολυ ασχημο αισθημα! ετσι λοιπον οταν βλεπω εσενα να με κοροιδευεις κι να λες τετοια ειναι σαν να μην σεβεσαι ολους οσους ,ολες οσες εχουν "φυγει" απο την ζωη τους! και ολα αυτα τα κανεις μονο κι μονο για να γινει ντορος γυρο απο σενα? για να ασχοληθουν μαζισου? για να γινεις το κεντρο του ενδιαφεροντος? για να σε παρακαλαν μην το κανεις? για να σε λυπηθουν? εχω πικραθει πολυ στην ιδιεα οτι εκανες κατι τετοιο!
Απο την αλλη ομως , ευχομαι να το εκανες με σκοπο να σου δειξουν ενδιαφερον ο κοσμος, το εκανες γιατι εισαι πικραμενη στην ζωη σου, και μπορει να μην θες να αυτοκτονισεις , μπορει να τρομαζεις κι μονο στην ιδεα , γιατι ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις , και εσυ κοπελαμου τρομαζεις , εισαι πολυ φοβιτσιαρα! θα τρεξεις στην μαμα σου κλαιγοντας με το παραμικρο! αρα λοιπον αποκλυουμε την αυτοκτονια! αμα το εκανες για να σου δειξουμε συμπονια, τοτες δεν μπορω να σε "μαλωσω" εισαι ενα μικρο κοριτσι που εχεις αναγκη απο αγαπη! και εμεις πρεπει να στην προσφερουμε! εχεις αναγκη απο ενδιαφερον και εμεις πρεπει να στο φερουμε! ειναι υποχρεωση ,εαν ειμαστε Αλληλεγγύει και πολιτες σε μια ευαισθητοποιημενη κοινωνια πρεπει να σε συγγορεσουμε και να σε "αγγαλιασουμε" ετσι λοιπον εχω να σου ξανα πω , σκεψου τη μαμα και τον μπαμπα , σκεψου τον εαυτοσου, κανε πραξη τα ονειρα σου, αλλα και τις φαντασιωσεις σου, κανε φιλους, κανε ερωτα¨), διασκεδασαι! και θα δεις που ολα θα αλλαξουν η ηλικια σου ειναι τετοια που σκεψεις σαν αυτες περναν καμια φορα! αυτα μικρημου!
Κρόσνι,σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου λόγια. Πραγματικά,δεν κορόιδεψα κανέναν. Αυτά είναι τα αληθινά μου συναισθήματα. Με συγχωρείτε εαν σας αναστάτωσα.Όλες αυτές οι σκέψεις και οι αυτοκτονικές μου τάσεις δεν είναι ψευδείς. Πίστεψε με. Δεν είμαι τέτοιου είδους άνθρωπος που επιδιώκει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής. Τέλος πάντων, για να μη δημιουργηθεί άλλη παρεξήγηση,δε θα ξαναδημοσιεύσω τίποτε σε αυτήν την ιστοσελίδα. Πραγματικά,σε αρχικό στάδιο,με βοηθήσατε πολύ. Σας ευχαριστώ και πάλι. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!