Quote:
Originally posted by Mοναξιά
Aγαπητή kassy, μπορείς να ηρεμήσεις και να σκεφτείς λογικά ; \'Εστειλα γράμμα στον διαχειριστή του site εκείνη τη μέρα. H ιντερ μου τηλεφώνησε πρώτα όμως για να μου πει ότι δημοσίευσες το τηλέφωνο, γιατί εγώ έλειπα και δεν είχα ιδέα. Μετά το σχετικό σοκ και τις φωνές μου (κόντευε να την πληρώσει αυτή χωρίς λόγο), την ρώτησα ποιός είναι ο διαχειριστής του site. \'Εκανα login, και τότε έστειλα γράμμα στον διαχειριστή να επέμβει. Ο άνθρωπος διέγραψε τα στοιχεία και τα δημοσιεύματα, όχι η inter ! \'Ελεος πια, δεν κινδυνεύεις από μένα κατάλαβέ το. Δεν σου έχει κάνει κανείς ζημιά, στο εγγυώμαι, τουλάχιστον δεν θα σου έκανα ποτέ ζημιά εγώ. Χαμογέλα λίγο σήμερα, η μέρα είναι όμορφη και η ζωή επίσης όμορφη για να τη σπαταλάς σε τέτοια. Περνώ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα αυτή την εποχή και όλα αυτά μου φαίνονται τόσο μα τόσο ασήμαντα και πολύ περίεργα. Παλιά ήμουν κι εγώ καχύποπτος και στο χω πει, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. Χθες σκεφτόμουν να γράψω κάτι για άσχετο θέμα στο forum και το μετάνοιωσα τελευταία στιγμή γιατί αρχίζω να σκέφτομαι πως θα το έπαιρνες κι αυτό (στο topic που ο Sharphedon έγραψε για τον έρωτα του ασθενούς με τον ψυχαναλυτή). Μου το υπόσχεσαι ; Ειλικρινά σε νοιώθω να βασανίζεσαι άσκοπα.
Μακάρι ρε συ να είναι το ιδεοληπτικό μου...Σου ζητάω προκαταβολικά συγνώμη και πράγματι ως ιδεοληπτική βασανίζομαι άδικα....Ο λόγος που σε ρωτάω είναι διττός...Πρώτον γιατί αμφιβάλλω για εσένα και δεύτερον για εμένα......Αν εγώ πλάθω σενάρια πρέπει να βρω πως πυροδοτούνται και γιατί και να τα καταθέσω στην ψυχίατρό μου......Αν ισχύει η πρώτη μου αμφιβολία τότε είναι άλλο θέμα...Από τον συνάδελφο -πρώην-δεν είχα δεχθεί ευχάριστα μηνύματα,δεν είχα ακούσει καλά λόγια από τρίτον για το άτομό μου,γενικά είναι μια μπλακ λιστ..Εκτός αυτού του είχα δώσει την διαταραχή μου και του είχα πει να ψάξει στοιχεία για αυτήν στο ίντερνετ........Δεν είχα καμία φοβία ότι με παρακολουθούν ούτε ότι κάποιος είχε μπει στην διαδικασία και με είχε ανακαλύψει....Όλα μέχρι να συναντήσω τον ίδιο και συνάδελφό μου παλιό σε μέρη που δεν περίμενα...Ειλικρινά λυπάμαι για την δημοσίευση προσωπικών σου στοιχείων...Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου..Θέλησα να καταδείξω την αντίφασή σου.....Προς το παρών ας ξεκολλήσω κι εγώ από το θέμα...Έγινε πολλή εμμονή.......Η στάση της Ίντερ πάλι να σε πάρει τηλέφωνο για να σε προλάβει να σου πει ότι δημοσίευσα το τηλ σου και ως καλοθελητής να ξεφουρνίσει προσωπικά μου στοιχεία με άφησε το λιγότερο έκπληκτη και το περισσότερο απογοητευμένη.......