....ζετα, με τόσο κράξιμο που ...διάβασες δεν βλέπω να ξανα μπαίνεις.
Αν το αποφασίσεις θα με ενδιέφερε να κάνουμε μια κουβέντα σχετικά με το πρόβλημα σου :)
Printable View
....ζετα, με τόσο κράξιμο που ...διάβασες δεν βλέπω να ξανα μπαίνεις.
Αν το αποφασίσεις θα με ενδιέφερε να κάνουμε μια κουβέντα σχετικά με το πρόβλημα σου :)
εμ και εγω εφαγα κραξιμο αλλα δε πτοηθηκα... αν ειναι να πτοουμαστε ετσι ευκολα... ετσι και αλλιως ο καθε ανθρωπος εχει μια εικονα που αντιπροσωπευει το πως βλεπει τον εαυτο του και καθε φορα που καπιος τον κραζει πρεπει να σκεφτετε την εικονα που εχει ο ιδιος για τον εαυτο του και να τα ακουει ολα βερεσε.. η αποχοριση σημαινει ητα...
Εγώ πιστεύω ότι θα ξαναμπει, απλά θέλει να έχει "το πεδίο" ελεύθερο για να διαβάσει με ησυχία τις απαντήσεις μας!!:p
μερικες φορες πρεπει να εισαι αναισθητος δεν ειναι οτι το θες εσυ ειναι οτι σε αναγκαζουν οι αλλοι να εισαι ετσι...
εμενα παντως η αποψη μου ειναι οτι εναν ανθρωπο μπωρει να μην τον γουσταρεις και να μην τον πας... ενας φιλος μου πχ ελεγε μη μου στερεις αυτο που δε μπωρεις να μου δωσεις.. εγω πχ σε θεματα που δε με εκφραζουν απλα δεν απαντω... δε μπωρω λοιπων να καταλαβω για πιο λογο μερικοι καθε φορα που βλεπουν κατι που δεν τους αρεσει τα χονουν χοντρα για να αποχορισει απο τη συζιτηση ο συγκεκριμενος.. πιστευεται οτι ειναι ωραιο αυτα να τα χωνουμε σε οτι δεν εγκρινουμε.. ετσι απο ρατσισμο η λογοκρισια ? ενας χωρος φιλοξενει τους παντες και καθε αποψη...