Originally Posted by
λιλιουμ
πω, σου πεταει μια η χαου κατι και ανταποδιδεις με βομβα μεγατονων κακιας, κομπλεξ και κατινιας. Αυτα δηλαδη για τα οποια κατηγορεις τους αλλους. Τα εκφραζεις σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο. Ειναι κι αυτο κατι που πρεπει να φτιαξεις περα απο την γκρινια, την αντιδραστικοτητα, το γεγονος οτι εμφανιζεσαι ξερολας και με ατελειωτο μπλα μπλα. Οταν πληγωνεται ο εγωισμος σου εστω και λιγο αντεπιτιθεσαι να διαλυσεις τον αλλο πολυ ασχημα. κακια κομπλεξ και κατινια :(
Εγω προσωπικα δεν παθαινω τπτ, και ξερεις γιατι, γιατι γνωριζω και αποδεχομαι τα στραβα μου και προσπαθω να τα διορθωσω. Επισης, ενας ανθρωπος χωρις αυτογνωσια δεν μπορει αν εχει αποψη επι εμου και να με επηρεασει, καθως χωρις αυτογνωσια δεν υπαρχει ετερογνωσια. Αυτα μιας και ζητησες επιχειρηματα και κατεβατα. Περισσοτερα δε μπορω, βαριεμαι τις ατερμονες αναλυσεις, προτιμω τον συντομο και περιεκτικο λογο. Εγω απλα σου καθρεφτισα την συμπεριοφρα σου. Αν δε σου αρεσει, δε φταιει ο καθρετφτης ουτε το ειδωλο, πρεπει να αλλαξεις αυτο που καθρεφτιζεται.
Αυτα. :)