Άκυρο για μένα :( Πάω εκδρομούλα :D:D
Printable View
Άκυρο για μένα :( Πάω εκδρομούλα :D:D
Είμαι ασφαλώς μέσα μα αν είμαστε μόνο εγώ κι εσύ δεν έρχομαι βέβαια,για προφανέστατους λόγους..:PQuote:
Originally posted by Kassi
Λοιπόν..Λέω για αυτό το ωραίο Σάββατο μια βραδιά στο καραόκε........Περιμένω συμμετοχές και δεν θέλω ντροπές...Λίγη τομάτα και λίγο γιαούρτι ίσα ίσα ενυδατώνουν την επιδερμίδα!!!!!!!!!!
Καλά,ίσως και τότε ερχόμουν τελικά διότι θέλω να τραγουδήσω γαμώτο,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ λέμε!! :(
Ε δεν νομίζω να απουσιάζει το κλασικό τρίο...Θα σπάσουμε ρε Λίμπερ την σειρά;;;Λίμπερ Κρίνο θέλω συμμετοχή.......Άντυ παιδί μου το έχεις λέμε..Όπως φυσικά και ο Μιχαλάκης...Έλα θέλω συμμετοχή..Σε περίπτωση που αισθάνεσθε μια ανασφάλεια για τις φωνητικές σας ικανότητες απλά παρακολουθήστε τα \"αληθινά\" ταλέντα (ευνόητο ποια)......Θα φάμε εμείς το γιαούρτωμα.....Θέλω συμμετοχή σε αυτό το καραόκε..Ας πούμε αρχικά για καφέ..και όσοι ποθούν ακολουθούν καραόκε...Πρέπει να άδω.....
Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών Αμπελόκηποι
eki??
ειναι ωραια Κασσουλινι μου?
Μέσα και εγώ,φυσικά δεν υπόσχομαι τπτ για τραγούδι...
Αλλά ποιος ξέρει, αν τελειώσουν τα γιαούρτια ίσως να το επιχειρήσω.
Άλλά όχι άυριο ρε παιδιά, να το κανονίσουμε καλύτερα και πιο οργανωμένα σε κανά 2 εβδομάδες.
Τι λέτε?
Σε δυο βδομάδες μπορεί να κοιτάω τα ραδίκια ανάποδα να δω αν έχουν ωραίο πωπό βρε..:P
Κι επίσης σε δυο βδομάδες πολύ χλωμό το κόβω να ξαναλείπει το αμόρε εκτός Αθηνών..
(εκτός κι αν φέρω κι αυτήν βέβαια-να γλυτώσω κι από την Κάσσι!:D )
Andy δεν μπορεί να απουσιάζει ένας μελλοντικός ψυχολόγος από το καραόκε μου...Θα τραγουδήσεις το Ζομπι δε..μια χαρά και το γιαουρτάκι......Το μελετάω το καραόκε 2μισι βδομάδες τώρα....Quote:
Originally posted by Andy
Μέσα και εγώ,φυσικά δεν υπόσχομαι τπτ για τραγούδι...
Αλλά ποιος ξέρει, αν τελειώσουν τα γιαούρτια ίσως να το επιχειρήσω.
Άλλά όχι άυριο ρε παιδιά, να το κανονίσουμε καλύτερα και πιο οργανωμένα σε κανά 2 εβδομάδες.
Τι λέτε?
Quote:
Originally posted by Sharpedon
(να γλυτώσω κι από την Κάσσι!:D )
αυτο ειναι δυσκολο....
Siktir git....Αϊ γαμήσου(φιλικά) στα τούρκικα.....Να την φέρεις να την γνωρίσουμε επιτέλους..Αμέ.....Αύριο..Σιν� �πης ναι...Σωστά το είπες....Θα πάρω να ρωτήσω..Νομίζω τα Σάββατα έχει καραόκε....Άντα φυσικά θα έρθεις να γνωρίσουμε και το μυοχαλαρωτικό καλύτερα...Ξέρεις μετά την ορθοστασία στο τραγούδι θέλουμε ένα μυοχαλαρωτικό..Άσε δε το γιαούρτωμα...Να είναι παρακαλώ με χαμηλά λιπαρά......μην πετάξω κανά σμήγμα....Το κόβω.....Λοιπόν αύριο με κέφι τραγουδάμε...και ό,τι βρέξει....Quote:
Σε δυο βδομάδες μπορεί να κοιτάω τα ραδίκια ανάποδα να δω αν έχουν ωραίο πωπό βρε..:P
Κι επίσης σε δυο βδομάδες πολύ χλωμό το κόβω να ξαναλείπει το αμόρε εκτός Αθηνών..
(εκτός κι αν φέρω κι αυτήν βέβαια-να γλυτώσω κι από την Κάσσι!:D )
Χάσου... εντάξει Δημητράκη;;;...αμ φταίω εγώ......Η Κάσσι βρε θα σας ξελασπώσει στα δύσκολα φωνητικά.......Quote:
Originally posted by krino
Quote:
αυτο ειναι δυσκολο....
Όποιος τραγουδήσει cranberries να μαγνητοφωνηθεί και να βινετοσκοπηθεί παρακαλώ,διότι θα απουσιάζω και δεν θέλω να χάσω τέτοιο θέαμα (αστειεύομαι φυσικά) :P
Αν έχει Cranberries εγώ θα είμαι η πρώτη που θα βγω στην πίστα....Μιλάς στην πορωμένη με τους Cranberries...Όμοια φωνή κατ\'αρχάς με την Dolores..ΕΕεεεεεεεεεε;Είπατε κάτι;;;;Προσπάθησα να πιάσω την φωνή της αλλά η τύπισσα είναι φωνάρα..Έτσι;;;;;
Η φωνή της Dolores είναι άπιαστη!!!! Κι εσύ φαντική αγριοβατομουρίτσα kassi? :P Απίστευτο συγκρότημα λέμε..
Pappas και Adzik...ημαστε μεσα....
ο Pappas..κανει γαργαρεσ απο τωρα ..οποτε....ξερετε...29 μουσικοι κριτικοι ..σηνιστουν οτοασπιδεσ...αυτοι ξερουν......
...αλλοσ κανεις?
Quote:
Originally posted by Kassi
Χάσου... εντάξει Δημητράκη;;;...αμ φταίω εγώ......Η Κάσσι βρε θα σας ξελασπώσει στα δύσκολα φωνητικά.......Quote:
Originally posted by krino
Quote:
αυτο ειναι δυσκολο....
και εγω σ΄αγαπω....