Originally Posted by
amstaff
Καλησπέρα LORA17..
Με την ανάγνωση του πρώτου σου ποστ κ μόνο, ήταν σαν να βλέπω τον εαυτό μου να μιλάει.
Νοέμβριος του 2013, αποφασίζω να...χαζοψάξω για λίγο στο ιντερνετ ωσπου τυχαία πέφτω στη συνέντυξη μιας γυναικας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ΣΚΠ. Αυτό ήταν, η ζωή μου έγινε κόλαση. Με το που τελέιωσε το βίντεο άρχισαν οι σπασμοί σε όλους μου τους μυς. Το βλέφαρο μου να πεταρίζει συνεχώς, να νιώθω εσωτερική τρεμούλα κ τρέμουλο στα άκρα εκείνο το βράδυ. Κοιμήθηκα, το ξέχασα. Όχι όμως και το υποσυνείδητό μου. Καθημερινώς σπασμοί. Στο βλέφαρο, στα μπούτια, στο χείλος, στα χέρια. Τρόμαζα. Ωσπου ξαναέψαξα στο ιντερνετ αυτή τη φορά googlaροντας τα συμπτώματα και πρώτο πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης η ΣΚΠ. Και ξανά τα ίδια.Μίλησα στους γονείς μου κ μου είπαν ότι είχα επηρεαστεί και είχα σωματοποιήσει αυτό που είχα ακούσει. Με έκαναν να ξεχαστώ λες κ ήμουν τρελλή (έτσι το βλεπα τουλάχιστον) μα οι σπασμοί εκεί, να επιμένουν. Οδηγούσα με τη μουσική στο διαπασόν για να ξεχνιέμαι κ το μάτι μ κολλημενο στον καθρεφτη του αυτοκινητου να βλ΄πει το βλεφαρο μου να συσπαται. Για τετοιο βαθμο σου μιλαω. Μη στα πολυλογώ, κατέληξα σε νευρολογο ο οποίος μετα απο εξονυχιστική, ομολογώ, εξεταση, εβαλε τα γελια. Μου ειπε να ηηρεμησω και να διωξω το αγχος.τα κλασικα δλδ,εφυγα κ ενιωθα σαν να μην ειχα κανει τπτ. Τα συμπτωματα να χειροτερευουν ωσπου κατεληξα να ειμαι με κρισεις πανικου 3 φορες την εβδομαδα και το βλεφαρο να χοροπηδαει ακαθεκτο. ΑΠλά, μεχρι μαγνητικη εγκεφαλου εκανα.Ολα καθαρα, ηρεμησα κ τελος ολα εκτος απο τις πολυ σπανιες ευτυχως κρισεις πανικου.
Που θελω να καταλήξω?
Μη βαζεις τον εαυτο σου σε αυτη τη διαδικασια. Ειναι πολυ δυσκολο να βγεις απο αυτη. Σκεψου θετικα. Δεν εχεις τιποτα. Κανεις δεν πεθανε απο ενα πεταρισμα στο βλεφαρο στην τελικη. Σκεψου οτι θα το νικησεις εσυ και θα το κανεις να φυγει. Την ωρα που σε αγχωνει, βαλε μουσικη, χορεψε, παρε τηλ καποιον να συζητησεις. Δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ.