Quote:
Originally posted by Aphelia
Krino, μου φαίνεται ότι έχεις την τάση να λαμβάνεις τα πράγματα από την αρνητική πλευρά.
χμμ θελω να ελπιζω οχι....
:)
Π.χ1. ακόμα δε κατάλαβα γιατί διαφώνησες τόσο έντονα με τη φράση που έγραψα, αφού και τα υπόλοιπα που είπες συμφωνούν με αυτή.
ε καλα μην το παιρνεις στραβα, φορουμ ειναι, κατι μπορει να ειπωθει λαθος η να κατανοηθει λαθος.
Π.χ2. μου καταλόγισες ότι γίνομαι άδικη με την ερώτηση που σου έκανα ενώ πραγματικά μου γεννήθηκε η απορία στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος όταν κατάλαβα με σιγουριά ότι είσαι άντρας.
δεν εκρυψα το φυλο μου ουτε τι πιστευω,
δεν θα ειχα προβλημα να με ρωτησεις οτιδηποτε - οποτεδηποτε.
Γιατί κάποιος μπέρδεψε το φύλο σου και σκέφτηκα μα φυσικό είναι με τέτοιο όνομα λουλουδιού, λες μπας να μην εννοούσε το λουλούδι.
ε τι να κανω τωρα??
να το γυρισω σε \"κακτος που τσιμπαει\" για να ειναι πιο πιασαρικο???
η το οικοδομος θα ηταν πιο οκ??
(πλακα κανω μην παρεξηγηθεις...)
Είχα σκάσει να το ρωτήσω νωρίτερα αλλά σκεφτόμουνα ότι θα το παρεξηγήσεις.
ακου.... ακου....
καλε εσκασε η κοπελα και εφταιγα εγω....
παρεξηγει οποιος εχει τα ρουχα του η ειναι μυγιαγκικτος....
Σε καλες προθεσεις, δεν παρεξηγω τιποτα.
(εδω εχω φτασει και δεν παρεξηγω και σε κακες, οποτε....)
Στο τελευταίο σχόλιο δεν άντεξα αλλά ταίριαζε και σαν αστείο.
νομιζω ειμαστε μια παρεα, αρα τα αστεια και τα πειραγματα ειναι μεσα - αρκει να ειναι με σεβασμο και αξιοπρεπεις.
Αλλιως να παμε σε φορουμ πλεξιματος και οικοκυρικων.
Γι\' αυτό το έβαλα σε παρένθεση και είπα ότι είναι άσχετο, αν ήθελα να σε κατηγορήσω ότι κατακρίνεις θα το έβαζα ευθέως.
ναι οκ.... απλα επειδη μου το εχουν ξαναπει .... καταλαβαινεις.
Λαθος μου που σου χρεωσα κατι που δεν παιζει.
Εξάλλου το ρήμα κρίνω δεν έχει αρνητικό φορτίο, τουλάχιστον για μένα συμβαίνει το αντίθετο.
γενικα κρινω και σχολιαζω οτιδηποτε λενε οι γυρω μου (οχι τους ιδιους αλλα τις αποψεις τους) αρκετοι ειναι αυτοι που ενοχλουνται.
Πιστευω οτι αμα δεν μειωνεις το συνομιλητη σου, δεν υπαρχει προβλημα.