αστο να φωναζει ...και αμα πει και τιποτα αλλο πες του να το βουλωσει μην πιασεις κουβεντα ...Quote:
Originally posted by melene
δηλαδην αν καποιος ακουει το ονομα του ,δλδ σαν να τον φωναζει καποιος, αρκετα συχνα ειναι και αυτο προβλημα?
Printable View
αστο να φωναζει ...και αμα πει και τιποτα αλλο πες του να το βουλωσει μην πιασεις κουβεντα ...Quote:
δηλαδην αν καποιος ακουει το ονομα του ,δλδ σαν να τον φωναζει καποιος, αρκετα συχνα ειναι και αυτο προβλημα?
κορυφαιο σχολιο! :)Quote:
Originally posted by pythagoras23
Quote:
Originally posted by nikv
δυστυχως αμα ακους φωνες πιατευω οτι το παιχνδι τελειωσε και εγω το εχω αυτο και δεν μπορεις να κανεις τιποτα μονο να παρεις τα φαρμακα που σου δινει ο γιατρος και να εισαι ενας καλος τρελλος
λες χαζομαρες.γιατι δλδ οποιος περνει τα φαρμακα του και δεν ακουει ειναι τελειωμενος?
εγω δεν ακουω φωνες αλλα ακομα κιαν ακουγαδεν θα το εβαζα κατω και δεν θα θεωρουσα οτι το παιχνιδι τελειωσε.
επισης επειδη εχω ψαξει το θεμα,γιατι καποιος αγαπημενος μου εχει ιδιο προβλημα.λενε οτι τελικα αυτες οι φωνες οντως υπαρχουνε και εμεις δεν τις ακουμε .
δεν τις ακουμε γιατι δεν χρησημοποιουμε το υπολοιπο της % του εγκεφαλου ενω αυτοι π ακουνε ειναι συνηθως ευφυης και ισως δουλευει το περισσοτερο της % μυαλο του.
μην καταδικαζεις τετια ατομα ειναι κριμα.εχουν τις δουλιτσες τους.ερωτευονται ειναι πανεξυπνοι και κανουν οτι ολοι οι αλλοι καθημερινα.
αν εσυ θεωρεις οτι τελειωσε το παιχνιδι αυτη ειναι δικη σου γνωμη,
για αλλους δεν εχει τελειωσει τπτ!
panikoula ολα καλα κι εχεις απολυτο δικιο σ\'αυτα που λες απλα υπαρχει και ποιο ομορφος τροπος να πεις αυτο που νιώθεις σε εναν ανθρωπο που αντιμετοπιζει αυτη τη κατασταση και τον εχει παρει απο κατω..
Εχεις απολυτο δικιο ομως δεν πρεπει να σε καταβαλει αυτο nikv γιατι αν τα καταφερει παγιδευτηκες μεσα στο ιδιο σου το μυαλο..το καλο σε πρωτη φαση ειναι νομιζω να ξεχωρισεις το ψεμα απ\'την αληθεια και μετα αυτο που ανεφερε ο pythagoras23 ποιο πανω αγνοησε τις οσο μπορεις και απασχολοντας το μυαλο σου με κατι αλλο δημιουργικο...δυστηχως αν και το εχω ψαξει αρκετα το θεμα δεν μπορω να διαβεβαιωσω καποιον οτι θα παψει καποτε να ακουει φωνες αλλα τουλαχιστον ειναι σιγουρο οτι μπορεις να λειτουργεις κανονικα χωρις να σε επιρεαζουν στην καθημερινοτητα αν τις αγνοεις...θελει πολυ προσπαθεια αυτο αλλα αξιζει τον κοπο δεν νομιζεις nikv?:)
παρολο που συμφωνω γενικα με αυτα που εγραψες ΔΕΝ θα ελεγα οτι ...ειναι σιγουρο οτι μπορεις να λειτουργεις κανονικα χωρις να σε επιρεαζουν στην καθημερινοτηταQuote:
Originally posted by Chrisa83
panikoula ολα καλα κι εχεις απολυτο δικιο σ\'αυτα που λες απλα υπαρχει και ποιο ομορφος τροπος να πεις αυτο που νιώθεις σε εναν ανθρωπο που αντιμετοπιζει αυτη τη κατασταση και τον εχει παρει απο κατω..
Εχεις απολυτο δικιο ομως δεν πρεπει να σε καταβαλει αυτο nikv γιατι αν τα καταφερει παγιδευτηκες μεσα στο ιδιο σου το μυαλο..το καλο σε πρωτη φαση ειναι νομιζω να ξεχωρισεις το ψεμα απ\'την αληθεια και μετα αυτο που ανεφερε ο pythagoras23 ποιο πανω αγνοησε τις οσο μπορεις και απασχολοντας το μυαλο σου με κατι αλλο δημιουργικο...δυστηχως αν και το εχω ψαξει αρκετα το θεμα δεν μπορω να διαβεβαιωσω καποιον οτι θα παψει καποτε να ακουει φωνες αλλα τουλαχιστον ειναι σιγουρο οτι μπορεις να λειτουργεις κανονικα χωρις να σε επιρεαζουν στην καθημερινοτητα αν τις αγνοεις...θελει πολυ προσπαθεια αυτο αλλα αξιζει τον κοπο δεν νομιζεις nikv?:)
απλως μαθαινεις να ζεις με \"αυτο\".....και \"αυτο\" με σενα βεβεα!!
νομιζω οτι αν μαθεις να ζεις μ\'αυτο αυτο σ\'ακολουθαει γιατι το υπολογιζεις αν ομως το αγνοεις το αποδυναμωνεις...δεν εχει λογο να σ\'ακολουθει με τοση δυναμη οσο αρχικα κι ετσι οταν το αγνοεις δεν σε επιρεαζει...anyway αυτα βεβαια ειναι στη σφαιρα της δικης μου φαντασιας μαλλον πρεπει να το ψαξω καλυτερα...:)
επειδη βλεπω μετα απο καιρο οτι μου το κωλέψατε το topic.....ας πω και γω κατι.....απο προσωπικη εμπειρια μην παιρνετε risperdal,ynvega και seroquel αυτα τα πραματα δεν βοηθανε καθολου και μετα απο κανα 5μηνο εισαι σαν τον jack nicholson στη φωλια του κουκου(λοβοτομη)....
οι φωνες φευγουν μονες τους.....και οποιος διαφωνει ....εχει συμφερον γι'αυτο διαφωνει....αν δεν εχει συμφερον τοτε τα εχει χρησιμοποιησει παρα πολυ και εχει γινει jack nicholson(αντε και με το oscar!!!)
επισης προσοχη γιατι καποιες παλιοχαμουρες(ψυχιατροι) δεν ενημερωνουν για τα νεα φαρμακα και σου δινουν αυτα που τρωγανε το 1980 ....καμια φορα και το 1970.....παιρνουν bonus γιατι πουλανε "τα παλια"....
ΥΓ
ο "κοσμος" που λεμε..."ο κοσμακης"....θελω να προσθεσω οτι ειναι ο μεγαλυτερος ******* του συμπαντος
Πυθαγορα εσυ πως τα πας? πες κατι για σενα , εχω διαβασει απο παλια αυτα που εγραφες κ θαθελα να μαθω (γιατι θα με με βοηθησει) πως εντ ελει το αντιμετωπισες η αντιμετωπιζεις το θεμα των φωνων!
Πυθαγόρα και Κατερινάκι σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα!
white δεν πηρα πμ
18900 προβολες???....Νικο θελω να βαλω διαφημισεις στο topic μου!!!! χαχαχαχα ελεος ρε!!!