sfardakla σου στειλα με mail το τηλ της ψυχολογου.
Printable View
sfardakla σου στειλα με mail το τηλ της ψυχολογου.
πριν λιγο γυρισα απ τ γυμναστηριο παλι στν αρχη πηγε ν μ πιασει κριση πανικου αλλα μετα συνηλθα κ τωρα δν ξερω γτ αλλα νιωθω παλι χαλια κ παω ν κανω παλι πολυ ασχημες σκεψεις κ ειμαι πολυ στενοχωρημενη :( :/
πφφ ολα σκατα παλι ποτε θ περασει ολο αυτο??? :( :/
Ο Λογος ηταν καποιες εξετασεις που εκανα κ ακουσα απο 3 γιατρους 3 διαφορετικες γνωμες κ με αγχωσαν.ο ενας ελεγε αλλα, ο αλλος ελεγε αλλα κ μπηκα σε μια διαδικασια να πιεσω το κεφαλι μου να δω τι σκατα θα κανω κ ποιον να εμπιστευθω.αρχισα να αγχωνομαι να ξυπναω νωρις το πρωι κ να τρεμω κ μετα το ενα εφερε το αλλο κ ακρη δεν εβγαλα κιολας.μετα με επιασαν τα ψυχολογικα μου(στρες, καταθλιψη) και τωρα προσπαθω να ανακαμψω,ειμαι καλυτερα δε λεω αλλα οχι ακομα εντελως καλα.το πρωι ξυπναω με στρες κ σφιξιμο δοντιων.μετα ηρεμω καπως.
ΒΟΟΜ με συγχωρείς το έγραψα λάθος είναι outlook.com όχι hotmail. Στείλτο ξανά αν μπορείς σε παρακαλώ, καλημέρα
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το e-mail. Καλή δύναμη
παιδια πηγα σημερα στν ψυχολογο μ κ εγινε κατι τ οποιο μ στενοχωρησε κ ενω απ πριν ειχα ενδοιασμους γ τ αν θ συνεχισω ναι η οχι μαζι της πλεον σιγουρευτηκα νομιζω οτι δν μ εχει βοηθησει σ κατι διοτι καθως τελειωσε σημερα η συνεδρια τν ρωτησα τ τς χρωσταω κ μ ειπε οτι τς χρωσταω κ ενα ραντεβου τ οποιο ειχα ακυρωσει ενω στν ουσια αυτη δν μπορουσε εκεινη τν μερα τελικα βασικα κοιταξτε πως εγινε τν προηγουμενη βδομαδα π ημουν παρα πολυ χαλια τς ειχα στειλει μνμ κ μου ειπε να βρεθουμε τν επομενη μερα αφου δν ημουν καλα ε λοιπον εγω τν επομενη μερα επειδη ημουν πολυ χαλια με ποναγε πολυ τ στομαχι μ μ ρχοτα ν ξερασω ενιωθα ερειπιο τελειως και δεν ειχα δυναμη να παρω καν τα μεσα για να παω τελικα της εστειλα ακυρο οτι ειμαι χαλια και δεν μπορω κ αν γινοταν να το βαζαμε την μερα που ειχε οριστει αρχικα εκεινη τοτε μου ειπε οτι θα χρεωθω τ ραντεβου αμα το ακυρωσω τοτε της εστειλα αμεσως για να μην επιβαρυνθω οικονομικα οτι οκ αφου θα χρεωθω αν δεν ερθω τοτε θα ρθω και ας ειμαι χαλια θα παρω ενα ταξι ε λοιπον τοτε απευθειας μου ειχε απαντησει πως τελικα δν γινεται κ οτι μεταφερεται αρχικα οπως ειχαμε πει.Ε και σημερα που πηγα μου ειπε οτι της χρωσταγα και εκεινα τα λεφτα ενω ουσιαστικα της ειχα πει οτι θα παω αφου θα χρεωνοταν και δεν γινοταν αλλιως και εκεινη μου το ακυρωσε εκεινη τν μερα εν τελει μου ειπε πως οχι εγω φταιω και οτι δεν κινιουνται ολα γυρω απ εμενα και προσπαθουσα να της εξηγησω αλλα εκεινη επεμενε
Την πληρωσες τελικα?
ναι εγω ξεφτιλα δν ειμαι μν λεει μετα οτι τς χρωσταγα κιολας πειτε μ τν γνωμη σας
Τωρα δε της χρωστας τιποτα?
οχι φυσικα βεβαια ουτε κ αυτα της τα χρωσταγα γτ εν τελει εκεινη τν μερα οταν μ ειπε οτι αν δν παω θ χρεωθω ετσι κ αλλιως εγω τς ειπα αφου ειναι ετσι οτι θ παω αυτη μ εστειλε απευθειας οτι δν γινεται τελικα
Tι θα κανεις τωρα, θα συνεχισεις στην ιδια? εγω παντως λεω να την κανεις μ ελαφρα.
την εκανα ηδη μ ελαφρα ειδικα μετα τα σημερινα μ τ χρηματα εγω παντως τ δωσα ξεμπερδεψα κυρια κ ουτε δημιουργησα θεμα τς εξηγησα δν κτλβ οκ τελος εντωμεταξυ κ οταν ημουν τελειως σκατα τν προηγουμενη βδομαδα τς ειχα στειλει μνμ κ αντι ν μ παρει ενα τηλ ν μ ηρεμησει καπως απλα μ εστειλε ενα ξερο μνμ κ οτι απλα ν κανονιζαμε πιο γρηγορα ενα ραντεβου
δυστιχωσ ετσι γινετε με την ψυχοθεραπεια!
αν δεν πας στο εβδομαδιαιο ραντεβου το πληρωνεις!
δεν εχεις το δικαιωμα να το αναβαλεις για την επομενη.
αυτη σου εκανε χαρη για την επομενη αλλα τελικα δεν μπορεσε και ετσι το πληρωσες.
εχω πληρωσει ποσα ραντεβου που δεν πηγα.
αν αυτοι δεν μπορουν ομως δεν σου κανουν δωρο μια συνεδρια!
αυτο ειναι το συστημα ολων των ψυχολογων!