Originally posted by Pappas10
Quote:
Originally posted by liberchild
Mε κάλυψε σε όλα Μιχάλη. Ξέρεις όλη η φασαρία έγινε διότι κάποιοι συν εγω δεν θεώρησαν τη συμπεριφορά της μικρής σαν αγένεια η αν θες δεν στάθηκαν σ αυτό σαν άξιο λόγου. Μετά κόλλησαν στο οτι μίλησα για απεριόριστη ελευθερία. Μα είναι προφανές οτι τα λόγια μου πήραν άλλη έκταση. Δηλαδή έπρεπε να μπει ο κρίνος και να εξηγήσει οτι φυσικά δεν αφήνεις ένα παιδί να πέσει απο τον πέμπτο? Αλλά όλα καλά αφού το περιστατικό της Αντας έγινε αφορμή να ακουστούν όλες οι απόψεις.
Δηλαδή εγώ στην απόξω για παιδάκι ε??? Καλά, θα τα πούμε δε θα σε πετύχω στο μινι μάρκετ???:P
Εγώ έχω την αίσθηση ότι δεν σε κάλυψε πουθενά πάντως. Απλά αντί να δεχτείς ότι η αρχική σου τοποθέτηση περί \"απόλυτης ελευθερίας\" ήταν λάθος στην βάση της, οχυρώθηκες πίσω από την άποψη του Κρίνο η οποία - απροπώ - ουδόλως συμφωνεί με την δική σου 1ον και είναι τελείως θεωρητική μιας και δεν έχει παιδιά 2ον.
Είμαι σίγουρος πως ΑΝ το δικό σου παιδί φώναζε στη στάση δείχνοντας με το δάχτυλο σε μία κοπελίτσα για το πόσο καλά είναι βαμένο το νύχι της θα του έκανες τουλάχιστον στο σπίτι παρατήρηση. Και ξέρεις.. το ότι ήταν 10 χρονών και όχι 5 σημαίνει ότι το είχε ξανακάνει.
Με όλο το σεβασμό που έχω για τον Κρίνο, μόνο να μην πέσει από τον πέμπτο δεν αφήνεις ένα παιδί; Ή μόνο να μην παίζει με μπρίζες; Έδωσα και άλλα παραδείγματα.
Μην κρύβεσαι πίσω από τον Κρίνο και μην βιάζεσαι να συμφωνήσεις γιατί εκτίθεσαι. Με όλη μου την αγάπη αυτή είναι η άποψη μου.
Καλά θα σου δώσω παϊδάκι... λουκάνικο όμως χωριάτικο ΔΕΝ ΕΧΕΙ για να μάθεις.
Μιχάλης.