βεβαια και βοηθάει....αν δε τους είχα θα ήμουν πολύ χειρότερα...!!εσύ είχες ή έχεις παρόμοιες εμπειρίες???
Printable View
με κρισεις πανικου καλέ....αυτό δεν είναι το φόρουμ μας???
εννοουσα αν ειχα φιλουσ και ανθρωπουσ να με στηριζουν οπωσ και σε σενα κ αν αυτο με βοηθησε..αυτο εννοουσα..
οσο αφορα τισ κρισεισ εχω αποκτησει μεγαλη εμπειρια.. κολλητεσ φιλεσ ειμαστε.. και εκτοσ αυτου απεκτησα κ αγοραφοβια και ειναι αρκετα δυσκολο το διδυμο αυτο.. με εχει κουρασει πολυ γιατι παλευω μηνεσ... που θα μου πανε οι ατιμεσ..θα τισ νικησω στο τελοσ.. ειμαι σε χειροτερη φαση απο σενα..
makari.. αγωγη πηρα στην αρχη για 5 μηνεσ.. τωρα ψυχοθεραπεια με τον ψυχολογο μου..ευτυχωσ ειναι πολυ καλοσ και με βοηθαει πολυ ..
ειναι πολυ επωδυνεσ οι κρισεισ πανικου.. με καταλαβαινεισ....
και σε σενα μια συμβουλα.. εφ οσων εισαι στην αρχη μην τισ φοβηθεισ κοριτσι μου γιατι θα γινεισ χειροτερα..πεσ δε ειναι τιποτα..θα μου περασει..και συνεχισε να βγαινεισ και να μιλασ στουσ φιλουσ σου.. εγω το αφησα στην αρχη και τωρα σκαρφαλωνω ενα δυσβατο βουνο.. δε ειναι τιποτα..ολα στη ζωη ξεπερνιουνται..ουτε τρελλοι ειμαστε ουτε χαζη... μετα απο ολο αυτο θα γινουμε πιο δυνατη.....
nai αθηνα... χμμμμμ..καλη ερωτηση... εγω στην αρχη πηγα σε ψυχιατρο ..μου ειπε για την αγωγη και μετα πηγα σε ψυχολογο για ψυχοθεραπειεσ...υπαρχουν και ψυχιατροι που ειναι ψυχοθεραπευτεσ... αυτο θα το δεισ εσυ..τι σου ταιριαζει.. ειναι να ταιριαζεισ με το ψυζοθεραπευτησ σου για να κανεισ σωστη δουλεια.. να μπορεισ να του μιλασ και να νιωθεισ ανετα...
οι κρισεισ πανικου ειναι συσσωρευμενο αγχοσ που κανει μπαμ... αυτο πρεπει να το ξερεισ.. δε τρελαινεσαι.. ισα ισαι..παραεισαι λογικοσ με τισ κρισεις.. και σιγουρα ξεπερνιουνται με σωστη καθοδηγηση...
εισαι πολυ μακρια απο αθηνα? δε υπαρχει κκαποια γειτονικη πολη που να μπορεις να πασ?
ειμαι Εβρο......στην άλλη άκρη του Θεού!!θα επιστρεψω αθηνα όμως για μεγάλο διάστημα και γι'αυτο θα δοκιμάσω να βρω καποιον.....
καλημερα παιδια... ελπιζω σημερα να ειναι μια καινουργια μερα χωρις αγχος και κρισεις πανικου... προσωπικα για μενα ειναι μετρια μερα.. προσπαθω προσπαθω... αλλα... δυσκολα..