flatl , δοκιμασε ΖΕΟΣ , δεν θα ξαναπιεις αλλη .
Printable View
τολμας κ λες περι τινος προκειτε με τα κατεβατα απο τα πρασινα μυνηματα που ειχες γραψει αυτο μ αρεσει..
ε εσυ τα ξερεις ολα πριν καν σου μιλησει καπιος καν ετσι κ αλλιως...Quote:
Τεσπα οκ θα ακουω τον αλλο να λεει "οι φιλοι μ ειναι στο φορουμ και κρυβονται και εγω αν ταιριαζω με καποιον διαβαζω τη σκεψη του" και θα κανω το μλκ.
Προτιμω να στραβωσει.
Ένας λίγο υπερβολικός τρόπος.
https://www.youtube.com/watch?v=CJFRyBWqxCU
Απλώς, μπορείς να την βάλεις αργά-αργά όπως δείχνει και να αφήσεις λίγη στο μπουκάλι, την οποία θα ανακατέψεις στο τέλος όπως δείχνει στην αρχή, χωρίς βέβαια να γυρίσεις το ανοιχτό μπουκάλι ανάποδα, θα δημιουργηθεί αφρός και μετά θα τη σερβίρεις.
Πινεται σε ποτηρι λιγο ψηλο αν εχεις..αδειαζεις λιγο παραπανω απο την μιση..μετα τριβεις κυκλικα να το πω(?) το υπολοιπο περιεχομενο στο μπουκαλι και το αδειαζεις στο ποτηρι..και καλη σου απολαυση..θελει ποτηρι αυτη η μπυρα!!
Ελπιζω να καταλαβες την περιγραφη της κακιας ωρας.
Μαριαν δοκιμασα και την weiss της αλφα και ηταν ενα χαλι..της αμστελ φανταζομαι τι μυγοχεσμα θα ειναι..η φιξ εκανε πραγματικα την διαφορα.
εγω ενα πραγμα δε καταλαβα πως ξερεις πιοι εχουν μπει εδω κ αν ειναι φιλοι η οχι αυτο δε μπορω να εξηγισω ακομα
κ επισης πως ξερεις οτι καπιος δε μπορει να βρει τι σκεφτετε καπιος αλλος?
ξερεις τα παντα για τους αλλους κ μου τη λες χωρις καν να γνωριζεις το τι εχει προηγιθει?
αφου τα ξερεις ολα δε χρειαζετε καν να σου μιλησω θα μου πεις εσυ τι εχει συμβει για τα παντα στο φορουμ