συνεχομενα δηλαδη?
Printable View
thyra7
Δυστυχως για εμενα ολα ξεκινησαν τοτε στην αιθουσα ενος κινηματογραφου, που στα καλα καθουμενα ενιωσα κατι να με διαπερναει σαν ρευμα και μια απιστευτη ταχυκαρδια.
Εκει νομιζα οτι ηρθε η ανακοπη-εμφραγμα και μεχρι και ανακοινωση για να ερθει γιατρος απο καποια αιθουσα εβγαλαν..(κανεις δεν ηρθε)
Απο τοτε δεν εχω επανελθει δυστυχως...!!Απλα αλλες φορες ειμαι καλυτερα αλλες χειροτερα...
Γιωργο και γω πιστευω το τρεμουλο να ηταν αγχακι :) (Μηπως η κοπελια ειναι φρεσκια)
μαλλον και ας ελπισω ηταν κανενα αγχακι ή πιεση που περασα το χθεσινο απογευμα στον γιατρο που ειπαμε καποια πραγματα τις ζωης μου που με στεναχωορουν και εσπασα αλλα ηταν 6-7ωρα και το τρεμουλο βγηκε στις 22:00 αν οντως ειναι που μαλλον ειναι,ειναι υπουλο πραγμα χεχεχεε....οχι η κοπελια δν ειναι φρεσκια ειναι 2,5 χρονια τωρα.
θελω να το ξεπερασω ανωδυνα .. γινεται? δε ξερω.. εγω παντωσ δε μπαινω στο στομα του λυκου.. δηλαδη αποφευγω πραγματα..οχι τα παντα αλλα αρκετα.. το ξερω οτι η αποφυγη ειναι λαθοσ αλλα οπωασ ελεγα κ στο ψυχολογο μου εγω ειμαι ενασ ανθρωποσ φυγοπονος ανεκαθεν και δε με βοηθαει αυτο τωρα σε αυτη τη φαση.. δε ξερω..
η μονη μονιμη σωτηρια απο οσο ξερω τουλαχιστον και ειναι face to face εγω επαθα μια φορα πανικο τοτε που ειμουν στις μαυρες μου και τον κοντρολαρα δυσκολα βεβαια αλλα το κοντρολαρα και μ ειχε πει ο γιατρος μου παιξε μαζι του να για να καταλαβεις τι ειναι αυτο που βιωνεις την φυση του και οντως βρηκα την δυναμη και μολις επεφτε ο πανικος εγω σκευτομουν εσκεμενα κατι κακο κατι που με αγχωνε και τσουπ παλι στον ουρανο ο πανικος....και μετα τον ξανα εριχνα με τις αναπνοες και με το να μην σκευτομαι τιποτα ή να σκευτομαι οτι ολο αυτο το προκαλω εγω αφου εγω το ανεβοκατεβαζω....κοιτα κ εγω πηγα στης αρχες σε ψυχολογο και δεν μ εκανε τιποτα δυστυχως καναμε κατι τεστ του τυπου τι χαρακτηρας ειμαι κτλπ σαν ενα τεραστιο ερωτηματολογιο κ μετα καποιες φωτοτυπιες και βλκιες...ενω στο γιατρο που πηγα τωρα που ειναι ψυχιατρος μου λεει η περνας μεσα απο το τουνελ και το αντιμετωπιζεις ή παμε σε φαρμακα και περναμε πανω απο το τουνελ...μου λεει περνα μεσα γτ με τα φαρμακα ειναι προσωρινο και οντως αυτο εκανα πηγα μεσα....ξερεις τι περνουσα και πηγαινα εκει ρωτουσα ρωτουσα και η απαντηση του ξερεις ποια ήταν δεν θα μου αποσπασεις πληροφοριες που θες για να καθυσυχασεις τους φοβους σου και ως αποτελεσμα να μην κανεις κρισεις πανικου....και ειχε παρααα μαα παρα πολυ απολυτο δικιο και το καταλαβαινω τωρα ολο αυτο με εκανε να πατησω στα ποδια μου να δω το τερας στα δυο μου ποδια και οχι γονατισμενο οπως με ειχε...οποτε συμβουλη και καθαρα δικια μου γνωμη αν ο γιατρος σου δν παει ετσι οπως σου προανεφερα θα σε εχει αιωνια πελατισσα και το κακο δεν ειναι αυτο το κακο ειναι οτι θα ταλαιπωρησε ενω υπαρχει σωτηρια και λυση.....δεν λεω οτι ειμαι τελειως καλα μιας κ εγω ακομα ειμαι σε θεραπεια αλλα τα πολλα πολλα φυγανε.....ποσο καιρο επισκεπτεσαι το γιατρο σου?
μα δε μπορω με τιποτα..http://www.e-psychology.gr/forum/sho...9A%CE%9F%CE%A3
αυτο ειναι το δικο μου θεμα..αν δε βαριεσαι διαβασε.. παω 7 μηνεσ σε ψυχολογο.. ειχα παει κ σε γιατρο.. ειχα παρει κ για λιγουσ μηνεσ καποιο αντικαταθλπτικο 4 -5 μηνεσ.. δε μπορω να μπω στα βαθια.. φοβαμαι το πονο.. κ με τισ αναπνοεσ οκ καπωσ τον ελεγχο αλλα αμα με πιασει κρισαρα τελοσ...χτυπιεμαι σα το χταποδι.. εγω εχω και αγοραφοβια που αυτη ειναι χειροτερη απο τισ κρισεισ.. εσυ μονο κρισεισ πανικου??
θα το διαβασω με την πρωτη ευκαιρια σημερα βραδυ ή αυριο πρωι γτ ειμαι στο δρομο τωρα....δεν νομιζω να φοβασαι τον πονο μαλλον φοβασαι τον φοβο και γι αυτο δν προχωρας....ειναι απλα φοβος ολο αυτο....αυτο πρεπει να καταλαβεις.αν παλι δν μπορεις μπες σε αναστολης σεροτονινης καπως ετσι λεγετονται για να ζησεις...
κοιτα και εγω πχ εχθες πηγα σε ενα πανηγυρι και παρκαρα πολυ μακρια και επισης ειχε τρελη κινηση και με πιανανε σκεψης αν χρειαστει να φυγω κτλπ με επιασε δυσπνοια ζαλαδα και ολα αυτα αλλα μολις εφαγα ηρεμησα δεν ξερω αν ηταν επειδη ειμαι νυστικος ή επειδη με επιασε πανικος....και το βραδυ οταν πηγα να κοιμηθω ειμουν κουρασμενος ηρεμος δηλαδη ειχα 65 παλμους αλλα η δυσπνοια παρεμενε τωρα δν ξερω αν ειναι αγχος αυτο....με εχει προβληματισει αυτη η κατασταση εχει συμβει σε κανεναν απο εσας?δηλαδη να ειστε ηρεμη ουτε ταχυπαλμιες κ να υπαρχη δυσπνοια?
Υ.Γ τωρα θα διαβασω την ιστορια σου