[quote]Originally posted by Sofia
ειναι προσκόλληση το να μοιράζεσαι τη ζωή κ τα ονειρά σου με εναν άνθρωπο?
Δυστυχώς αυτά τα οποία λες γίνονται πάντα μετα προσκολλήσεως.
Δε νομίζω οτι ο γνωμονας σε μια σχεση ειναι να μη στεναχωρηθει ο αλλος κ γι αυτο συμβιβαζομαστε. Ο εαυτος μας δεν υπάρχει στη σχέση?Αν επιλέξουμε αυτον τον δρομο ειναι γιατί περα απο αυτο θέλουμε να διασφαλίσουμε κ μια θέση συγκεκριμενη για μας μεσα στη σχέση. Δεν το κανουμε για τον αλλο μονο αλλα κ την δικη μας βολή.
Τώρα αν για καποιους η κοινη ζωή με εναν ανθρωπο μαζι με σεξ ειναι καταναγκαστικό έργο ή πολύ στενο όριο ή έστω δεσμευτικό καλα κανουν και δεν ακολουθουν αυτο που τους πνιγει.
[quote]Originally posted by liberchild
αποφεύγω το ποτέ κ το πάντα....Quote:
Originally posted by Sofia
εχω δει πως μπορουν να γίνονται και χωρις προσκολλησεις...
μάλλον δύσκολα γινονται- στ αληθεια- με προσκόλληση
Και εδω μοιραζομαστε ορισμενα πραγματα...και ειμαστε ας το πουμε καπως προσκολλημενοι με το φορουμ..ή καλυτερα με την παρεα του φορουμ...ειναι κακο αυτο...και με το \"κακο\" εννοω μας αφαιρει κατι απο την ελευθερια μας?Quote:
Δε νομίζω οτι ο γνωμονας σε μια σχεση ειναι να μη στεναχωρηθει ο αλλος κ γι αυτο συμβιβαζομαστε. Ο εαυτος μας δεν υπάρχει στη σχέση?Αν επιλέξουμε αυτον τον δρομο ειναι γιατί περα απο αυτο θέλουμε να διασφαλίσουμε κ μια θέση συγκεκριμενη για μας μεσα στη σχέση. Δεν το κανουμε για τον αλλο μονο αλλα κ την δικη μας βολή.
--Δύο άνθρωποι βρίσκονται μαζί διότι αλληλοικανοποιούνται και όχι για να κάνει ο ένας τα χατήρια του άλλου.
Αγαπη=λιγοτερο ενασχοληση με τον εαυτο μας και εστιαση αλλου εσυ πως το βλεπεις Sofia?Quote:
Δε νομίζω οτι ο γνωμονας σε μια σχεση ειναι να μη στεναχωρηθει ο αλλος κ γι αυτο συμβιβαζομαστε. Ο εαυτος μας δεν υπάρχει στη σχέση?
Δεν είναι ο γνώμονας. Συνήθως όλοι οι άνθρωποι κοιτάμε να ικανοποιήσουμε πρώτα τον εαυτό μας σε οποιαδήποτε σχέση. Όταν δεν το κάνουμε στεναχωριόμαστε εμείς οι ίδιοι. Όταν όμως προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε και το σύντροφο μας αλλά και τον εαυτό μας στο ίδιο επίπεδο τότε αισθανόμαστε όμορφα. Σαφέστατα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να διαρκεί συνεχώς και με τον χρόνο ίσως να αλλάζει επίπεδο. Είναι στιγμές που επιτυγχάνεται αυτό και αυτές οι στιγμές αυτές σαν να έχουν άπειρο χρόνο.Quote:
Originally posted by Sofia
Τώρα αν για καποιους η κοινη ζωή με εναν ανθρωπο μαζι με σεξ ειναι καταναγκαστικό έργο ή πολύ στενο όριο ή έστω δεσμευτικό καλα κανουν και δεν ακολουθουν αυτο που τους πνιγει.
πιστεύω οτι για να αγαπας τον αλλο, τον ανθρωπο με τον οποίο εχεις σχεση, πρεπει πραγματικα να αγαπας κ να ακους τον εαυτο σου κ τις επιθυμίες σου. Μ αυτο, δεν εννοω να γραφεις τον αλλο στα παλια σου τα παππουτσια ή οπου αλλου θέλεις,αλλα το αντιθετο: αποφεύγοντας να εκφράσεις το τί πραγματικα αισθάνεσαι, θέλεις, νιωθεις, στον αλλο (με τον φοβο οτι θα τον στεναχωρήσεις) στην ουσία θέτεις μια πολύ ωραια βάση για να απομακρυνθεις. Πετυχαινεις δλδ ακριβως το αντιθετο απο αυτο που θές!
Κοίτα να δείς...εγώ άργησα να το κάνω κανονικά για πρώτη φορά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι..
Ναι δικιο εχεις...μαλλον επρεπε να χρησιμοποιησω τη λεξη \"συμβιβασμος\" στις επιθυμιες σου με αυτες του συντροφου σου.
οτι οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι δεν ειναι ομορφο?αλλιως θα ταν τοσο βαρετα ολα....Quote:
Originally posted by vince
Κοίτα να δείς...εγώ άργησα να το κάνω κανονικά για πρώτη φορά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι..
Προσωπικα θα ηθελα να μην υπηρχαν μερικες κατηγοριες ανθρωπων...αλλα C\'est la vie:)
Μάλον θα ήταν βαρετά. Αλλά πλέον εγώ μόνο έναν παρθένο ξέρω απο συνομίλικους φίλους μου. Για πές μου σαν γυναίκα αυτός ψυχή δεν έχει...?
Οι γυναικες ειναι σκληρες...μοιραζουν το σεξ με φειδω...ισως να φταιμε και εμεις σε αυτο,τουλαχιστον ετσι οπως εχω ακουσει να σχολιαζουν τις γυναικες που ειναι λιγο πιο \"ανοιχτομυαλες\" οι αλλοι αντρες (και γυναικες).
Ειναι βαρυ το φορτιου του...παρθενου...πρεπει να γινει μερικες φορες να ξεκολλησει καπως αλλιως θα υποφερει...βγηκαμε λιγο offtopic.
εσύ τι λες?