Αχ τι ωραια , ωρίμασε και άλλο το φορουμ ! :)
Μέση ηλικία : 30,07692308 (52 άτομα)
Printable View
Αχ τι ωραια , ωρίμασε και άλλο το φορουμ ! :)
Μέση ηλικία : 30,07692308 (52 άτομα)
22 akribws
Quote:
Originally posted by lies
22 akribws
Εννοείς οτι έχεις γενέθλια σήμερα ?
Αν ναι, χαλάλι σου που μίκρυνες το ΜΟ ! :P :P :P
22 και 3 μηνες...καλα χριστουγεννα
Στο 3 μήνες συμφωνούμε Ντάλια ;)
Εχω περάσει απο την φάση σου .......... και τώρα περνώ άλλη ...........
Εσυ έχεις ανθρώπους γύρω σου , αλλα νιώθεις χαμένη (ήμουν εκεί) ........ και εγώ δεν εχω ανθρώπους γύρω μου , με εξαίρεση τον συντροφό μου ..........
Θα βρεθείς και εσύ εδώ που είμαι ........... (ίσως....)
Εκμεταλλευσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται , αλλα μην αγχώνεσαι κιόλας ..............
Ο καθένας μας έχει τους δικούς του ρυθμούς .............. με αυτούς να πορευεσαι ............. τους δικούς σου στόχους να κυνηγάς και την ευτυχία σου να επιδιώκεις ...........
Για παράδειγμα , στην παρέα μου , οι περισσότεροι παντρευτηκαν και έχουν μωράκια ..........
Εγω δεν είμαι ακόμη έτοιμη !!!!
Ωραια θα ήταν , να ήμουν στην ίδια φάση με εκείνους και να μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες , αλλά ........... δεν είμαι ...........
Καλά Χριστούγεννα !!!!!!!!!!
Σήμερα είμαι και επίσημα 27! 27 και 17 ωρες και 40 λεπτα... :)
χρόνια πολλά τότε! Να\'σε καλά
Γιναμε 58 ..........
Χρονια πολλά σε όλους !
Ο Μ.Ο. του φόρουμ : 29,32758621
Για να τσεκαρω αν η Κλειω εχει βγαλει σωστο μεσο ορο...που εχω το exceloχαρτο... μουμπλε...μουμπλε...σωστη!
Κλειω θυμασαι που λεγαμε να με βοηθησεις καποτε στα μαθηματικα σε περιπτωση που περασω στο ανοικτο...προς το παρον διαβαζω μονος μου δεν εχω κολλησει πουθενα ακομα αλλα διαβαζω και στοιχειωδη πραγματα να καλυψω κανα μικρο κενακι πριν πεσω στα βαθια αλλα να εισαι ετοιμη:P
Στη διάθεση σου Keep !!!!
Με την νεα χρονιά δεν θα μπαινω συχνα στο φόρουμ (ετσι λεω) ..........
αλλα δεν θα χαθώ (ετσι λέω) ........
Ευχαριστω Κλειω...συμφωνα με το ανοικτο πρεπει να διαβασω τα σχολικα βιβλια απο Β γυμνασιου εως Γ λυκειου...καποια κεφαλαια τελος παντων...εχω αρχισει και διαβαζω απο τωρα για να ετοιμαστω...εχω να ασχοληθω με μαθηματικα 15 χρονια...μεσα σε τρεις μερες καθαρισα το βιβλιο της Β γυμνασιου απο την αρχη μεχρι το τελος που το βρηκα πολυ ευκολο...κατι σαν μυθιστορημα...το διασκεδασα αλλα παραηταν ευκολο αν και εμαθα ορισμενα πραγματα...ελπιζω σε μια βδομαδουλα να βγαλω της 3 Γυμνασιου και μετα βλεπουμε.:)
Παρεπιπτωντος τα σχολικα βιβλια εχουν γινει πολυ καλα!!!
Ποιο χρωματιστά εννοεις ! :P
Εχουν κάποια καλά στοιχεία η αλήθεια ειναι , αλλα θέλουν διορθώσεις ......... Ελπίζω να γίνουν !