Quote:
Originally posted by marina38
Reina, πάντοτε αποζητούσα την ειλικρίνεια στις σχέσεις μου, αλλά οι απόψεις μου περί σχέσεων συχνά παρεξηγούνταν και η έλλειψη ζήλειας εκλαμβανόταν ως αδιαφορία από τους συντρόφους. Σε κάποιο σημείο είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν μπορεί, είμαι λάθος και μάλλον όλοι οι άλλοι είναι οι σωστοί.
Τελικά διαπίστωσα ότι έκανα λάθος σε ένα μόνο πράγμα: ότι προσπαθούσα να δώσω αυτό το \'σπρωξιματάκι\' που λέει ο krino σε ανθρώπους που δεν ήταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Το ότι ήμουν εγώ δε σήμαινε τίποτα.
Τελικά αποφάσισα ότι θα συνεχίσω να ψάχνω, δεν μπορεί, ανάμεσα σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπων κάποιος θα βρεθεί να σπρώξουμε ο ένας τον άλλον και να βρεθούμε να προχωράμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε κι οι δυο. Είχα δε αποφασίσει ότι αν πια δεν βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, τουλάχιστον θα τα έχω καλά με τον εαυτό μου και δεν θα υφίσταμαι σχέσεις πιεστικές και ψυχοφθόρες.
Τώρα πλέον με τον άντρα μου έχω βρει αυτά τα στοιχεία που ήθελα. Ανάμεσα σε άλλα, απέδειξε στην πράξη ότι δεν αφήνει τη σύντροφο σεξουαλικά πεινασμένη, σέβεται τα θέλω μου όπως κι εγώ σέβομαι τα δικά του. Και χαίρομαι που είναι ειλικρινής μαζί μου όπως περιγράφει κι ο Krino ότι είναι προς τη σύντροφό του.
Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ήθελε μια σύντροφο πλάι του που απλά κάνει τα στραβά μάτια ή ζει στην κοσμάρα της και κατ\' ουσίαν αδιαφορεί πλήρως για το σύντροφο της (δεν βλέπουμε αυτό που δεν θέλουμε να δούμε), ούσα βολεμένη σε μια σχεσούλα ή γάμο. Ούτε κι εγώ ήθελα έναν σύντροφο που θα το παίζει κύριος ενώ από πίσω ξενοπηδάει, θεωρώντας ταυτόχρονα ότι εγώ μπορώ να πάω με όλες τις γυναίκες των άλλων, αλλά τη δικιά μου δεν την αγγίζει κανείς....
Εν κατακλείδι...όποιος ψάχνει βρίσκει, αρκεί να ξέρει τι ακριβώς ψάχνει και γιατί.