Οχι εσωτερικουλα, θα το νικησεις και αυτο οπως και ολα τα αλλα σκηνικα - γεγονοτα.
Ευχομαι καθε μερα και λιγο καλυτερα να νιωθεις.
Printable View
Οχι εσωτερικουλα, θα το νικησεις και αυτο οπως και ολα τα αλλα σκηνικα - γεγονοτα.
Ευχομαι καθε μερα και λιγο καλυτερα να νιωθεις.
καλημερα
ευχομαι πολυ γρηγορα να προσαρμοστεις με τον εξω κοσμο γιατι ειναι μια ζουγκλα..τουλαχιστον εγω ετσι ενιωθα στις νοσηλειες μου καθως εβγαινα απο κει..
καλη δυναμη και ευχομαι να μην χρειαστεις να ξαναμπεις σ νοσοκομειο για ψυχιατρικους λογους..
ειναι λογικο να φοβασαι, ολοι φοβομαστε το ιδιο πραγμα..αλλα δεν θα πεσουμε αμαχητη... θα το παλεψουμε το ρημαδι και καθε μερα που θα κερδιζουμε θα ναι μια ελπιδα ... ακομα μπορουμε να εκπληξουμε τον εαυτο μας αντλωντας νεες δυναμεις που δεν ξεραμε καν οτι υπήρχαν ;)
θα χασουμε πολλες μαχες..αλλα αν ειναι να χασουμε τον πολεμο τελικα, τουλαχιστον να εχουμε δυσκολεψει πααααραααα πολυ τον εχθρο ...
Εσωτερική σήψη διάβασα το ζώντας με τις φωνές και έχω μία απορία. Τι είναι αυτό που δεν σου επιτρέπει είτε να τις αλλάξεις τις φωνές σου , είτε να τις υποτάξεις, είτε να τις εξαφανίσεις;
Παιδιά γειά σας είμαι γενικά καλύτερα
Όμως παίρνω άπειρο λεπονεξ :-( υπάρχει κανείς από εμάς να παίρνει αυτό το φάρμακο ?
κανεις ρε παιδια;
μονο εγω το παιρνω;
απο οτι διαβασα στο ιντερνετ το δινουν οταν δεν πιανει κανενα αλλο φαρμακο κι αυτο γιατι εχει πολλες παρενεργειες και θελει συνεχεια εξετασεις.ισως για αυτο να μην το παιρνουνε πολλοι
@μπου ευχαριστω για την απαντηση
ναι μου εχουν βγαλει την πιστη εξετασεις καρδιογραφηματα πιεσεις και τοσα φαρμακα για τις παρενεργειες
αλλα ειναι το μονο που με εκανε να ελπιζω λιγο
γεια σου εσωτερικη, χαλαλι οι εξετασεις αν σε κανει να νιωθεις λιγο καλυτερα. :)
Ναι ο λόγος που δεν υπάρχουν πολλά άτομα στο forum που να το παίρνουν είναι αυτό που είπε κ η boo.Δηλαδή ότι το δίνουν ως τελευταία επιλογή σε ανθεκτικής μορφής σχιζοφρένεια.Θέλει προσοχή αλλά πολλοί λένε ότι έβλεπαν βελτίωση και στα αρνητικά και ότι τους άλλαξε την ζωή.
Νομίζω είχε ανοίξει θέμα ένας χρήστης που του απάντησες κιόλας εσωτερική σχετικά με το Leponex.Ίσως μπορείς να κάνεις κουβέντα με αυτό το παιδί αν κ νομίζω ήταν στην αρχή της θεραπείας.
@σισι ε ναι αλλα ειναι δυσκολα
@σειριε ναι ο χρηστος το ειχε ανοιξει αλλα χαθηκαν τα ιχνη του..
γενικα εχω βελτιωση αλλα αξιζει?
σηψη αμα εχεις βελτιωση να το συνεχισεις ενοειται πως αξιζει....ενοω εξιζει απο την αποψη οτι σε εχει βοηθησει οπως λες....δεν το ξερω το χαπι προσωπικα....
Οταν λες βελτιωση ποση βελτιωση εχεις δει?και σε ποσο καιρο π το παιρνεις?
@εσωτερική αν σκεφτείς ότι πριν 50 χρόνια κλεινόμασταν σε άσυλα δεμένοι και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία για μια φυσιολογική ζωή παρόλο που τα φάρμακα δεν είναι τέλεια και μαγικά νομίζω αξίζει.Αξίζει να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία να επανέλθει και να είναι περισσότερο χαρούμενος και λειτουργικός απολαμβάνοντας αυτό που λέγεται ζωή και όχι να είναι βυθισμένος στην απόγνωση και στην άβυσσο της ψύχωσης.