Μετά το καθάρισμα μήπως σ' έστρωσε και στο σιδέρωμα; :p
Printable View
Μετά το καθάρισμα μήπως σ' έστρωσε και στο σιδέρωμα; :p
για λεγε... εισαι ασφαλης τουλαχιστον?
Όχι τίποτε άλλο μόνο αυτό που και πάλι και σε αυτό βοήθησε λίγο. Το σπίτι ήταν κρύο. Εκείνος πιασμένος και κρυωμένος και φαινόταν. Καθήσαμε να φάμε το φαΐ που έφερα κρύο γιατί δεν είχε που να το ζεστάνουμε (σιγά σιγα όμως θα γίνουν όλα στο σπίτι). Έβγαλε κάτι από το ψυγείο γι'αυτόν και δεν είπε πάρε κι εσυ. Δώρο δεν μου πήρε όπως είπε όμως εγώ του έδωσα και του άρεσε πολύ. Πλήρωσα στο σούπερ μάρκετ 60 λεπτά τα οποία δεν μου έδωσε πίσω. Με έστειλε ύστερα μόνη μου ξανά για να ανταλλάξει κάτι σκουποξυλα κι έμεινε με τον ξαδέρφο. Εν τω μεταξύ όταν ήταν να γυρίσω χάθηκα γιατί στην Θεσσαλονίκη εγώ τα στενά δεν τα ξέρω τόσο καλά και πηγα σπίτι του πρώτη φορά. Όταν πήγαμε πρώτη φορά πήρε και δύο χυμούς μεγάλους κι ένα ποτήρι χυμό δεν είπε να μου δώσει. Ο ξαδέρφος του άψογος όσο ήταν εκεί το πρωί έριχνε όμως ελαφριες σπόντες γι'αυτόν γιατί έβλεπε ότι δεν ήταν τόσο σωστά κάποια πράγματα που έκανε για μένα. Ύστερα το απόγευμα το μόνο που προσφέρθηκε ήταν να μου κάνει καφέ κι αυτός κρύος νες γιατί δεν είχε να τον ζεστάνει έκανε και στον εαυτό του βέβαια. Και όχι τα μάτια μας δεν τα βγάλαμε γιατί είχε κρύο προφανώς και γιατί ήταν πιασμένος. Επίσης μου είπε ότι δεν θα βγούμε για καφέ γιατί είναι πιασμένος και με ρώτησε αν με πειράζει κι ότι αν ήταν καλά θα πηγαίναμε. Καθόμουν όλη μέρα στο κρύο σαν μαλάκας. Α σας εχω και το καλύτερο είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μου έκλεψε από την τσάντα 12 ευρώ. Γκόμενα καλεί στο σπίτι του η τον φουφουτο; καλά κάνω και είμαι πλέον της άποψης ότι πρέπει να δουλεύει σωστά το κάτω κεφάλι γιατί το πάνω δεν.
Δεν θα εμένα θα έφευγα το βράδυ. Τώρα είμαι σπίτι ΜΟΥ
Αυτό που έγραψα όμως τώρα δεν είναι χειρότερο;
Για όλους εχω την άποψη αυτή όχι γι'αυτόν μόνο
Δεν ξέρω ίσως με θεωρείτε λίγο παράξενη. Είναι αρκετές φορές που όταν με ακούνε στον περίγυρο μου με θεωρούν λογική. Δεν μιλάω έτσι. Είμαι ήρεμη και βοηθάω αρκετές φορές τους άλλους να τα βρίσκουν και να ηρεμούν τα πνεύματα. Σίγουρα όμως δεν μπορώ να πω ότι θα ενδιαφερθούν για μένα όταν εχω ανάγκη να τους μιλήσω για μένα η όταν θέλω εγώ βοήθεια. Όμως κάπου βρίσκω την ησυχία μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νιώθω πάντα καλά μέσα μου. Είναι τόσα που με πονάνε που πια αν περάσουν πολλές ώρες για να τα ξεπεράσω τα βλέπω σαν αστεία. Σήμερα ένιωσα πολύ άσχημα. Μετά έπρεπε να γυρίσω σπίτι που με περίμεναν να ακούσουν χαρούμενοι τα νέα. Τι νέα; ψέματα πάλι; θα δω μόνη τι θα κάνω. Τους είπα για τον χυμό ας πούμε και δεν τους άρεσε τόσο. Λέει ο πατέρας μου αν είναι τέτοιος αστον. Υπήρχε ένα αστείο ύφος όμως ευτυχώς. Τι άλλο να πω; όλα χαλιά. Περιμένει η φιλη μου τα νέα περιμένει η αδερφή μου εγώ τι θα τις πω; λέει ο πατέρας μου δεν θέλω αν δεν τα πατέ καλά και χωρίσετε να φτάσεις στο σημείο που ήσουν. Να κλείνεσαι πάλι στο δωμάτιο και να αδυνατίζεις. Τους είπα όχι και το εννοώ (θα προσέχω πια την ψυχή μου αυτα τα ζεις μόνο μια φορά) αυτόματα πια σκέφτομαι πως θα τους ανταλλαζω στο πρώτο λάθος μιας και ξέρω ότι μπορώ. Ίσως με θεωρείτε κυνική και κακιά αλλά δεν είμαι. Δεν ξέρω τι συμπεράσματα βγάζεται για μένα αλλά δεν με ενοχλεί να μου πείτε
Εχω παθει σοκ!
Δωστου γλυκια μου μια ΜΟΥΤΖΑ του αγοριου και πες του οτι ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ αποδειξει πως ειναι κυριος και αξιζει,ΤΟΤΕΝΕΣ εσυ θα του κανεις ακομα και μπακλαβα!
Τι μπακλαβά; στον αγύριστο πρέπει να τον στείλω κανονικά. Τους μισώ όπως και τα μεγάλα λόγια γιατί αυτα είναι τελικά που φέρνουν μικρές η ανύπαρκτες πράξεις. Όταν ακούω γλύκα λόγια από αυτούς παθαίνω αλλεργία
νίκη μας έκανες και γελάσαμε βραδιάτικα με τον τύπο.Σπύρο αυτά να τα βλέπεις εσύ που γράφεις συνέχεια ότι είσαι τελείως άχρηστος.Αυτό που βασικά σου λείπει είναι θάρρος και καλώς εννοούμενο θράσσος
Ο ξαδέρφος του δεν έλεγε τίποτα φοβερό γιατί δεν την βγάζεις για καφέ την κοπέλα; λέει θα πιούμε εδώ. Όταν με έστειλε στο μαγαζί μόνη μου δεύτερη φορά λέει γιατί να πάει μόνη της. Την πρώτη φορά που πήγαμε να πάρει πράγματα ο ξαδέρφος του μας άφησε να πάμε μόνοι μας κι έμεινε σπίτι. Ύστερα μου λέει μπροστά του αν μπλέξεις με αυτόν χάθηκες