Αμην , Γιωργο , αμην !!
Printable View
Τώρα, πώς από αυτό το χθεσινό μήνυμα, που απευθυνόταν σε μέλος με 100 μηνύματα και 150 νικ, έφτασε να προσλάβει ο macgyver δικηγόρο, μόνο ο πάνου το ξέρει!Quote:
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.!
η πιο ομορφη εικονα που εχεις βαλει ως σημερα! βλεπω κανεις προοδους! μπραβω κι σε εσενα κοπελαμου, μακαρι βλεπωντας αυτές τις εικονες, για να τις αναιβασεις στο φορουμ ,βλεπωντας τες κατις καλο να περασει μεσα στο πνευμασου! ο χριστουλης συγουρα οσο κι αν το κοροιδευεις μπορει να σου προσφερει την γαληνη! Κι εσυ τεκνονμου μπορεις!! ακομα κι αν εχεις παρει τον άλλο δρομο! ακομα κι αν υβρεις κι βλασημες κουβέντες μα κι σκεψεις εχουν γιομισει την ψυχουλασου μπορεις!! να αλλαξεις!!
Μα κι προς εσενα ,ακομα κι αν με βριζεις κι με λυδορεις ακομη κι προς εσενα ανοιγω χηρα αγαπης κι βοήθειας! καμω παλυς το πρωτο βημα! εσυ? μπορεις συμφορμιτισσα να βρεις μεσα σου την ειρηνη?? μπορεις? η ακομης παλευουν το κακο με το καλο κι στα σημεια είναι 10-6?
Ποσες Παναγιες εριξες πριν?
http://www.parapolitika.gr/Media/Def...co_h_partb.jpg
Τελικά από όλα έχει ο μπαξές.... Κάτι με λιγη μουσική και τότε το φόρουμ έπαιξαν τον ρόλο τους στο να μην αυτοτραυματίζομαι. Μετά βοηθούσε στα χειρότερα, λιγότερο αλλά βοηθούσε γιατι έφευγε σαν τρελλή η πιο τρελλή επιθυμία. Εξού και τα αραιά διαστήματα που μπαινω....
Να σου πω, καλό το θυμιατό... τον τρελόπαπα τι τον ήθελες δεν φτάνει αυτός που με βάφτισε????? :)
παρακαμπετε συνεχεια τις πιο απλες λυσεις
εγω βασικα εχω προτεινει καπια καλες λυσεις αλλα δεν εισακουγομαι
λεω πχ:
ειναι γεγονος οτι ολοι στο φορουμ υποδιομαστε κ απο ενα ρολο ο ενας το παιζει κακος ο ενας το παιζει ετσι ο ενας το παιζει σοφιστικε κ παει λεγοντας.
εχω πει λοιπον οτι αν ο καθενας ανεβαζε καπιες φωτογραφιες στο προφιλ κ δεν εβλεπες αυτο το απροσωπο πραγμα να μπαινει ο καθε ενας με οτι προφιλ να ναι κ οτι ονομα να ναι αλλα ηταν πιο προσοποποιημενο δε θα γινοταν ολο αυτο
το απροσωπο δινει εδαφος στο τρολαρισμα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.