Γιατί να μην σε πάρουν στα νησιά υπάρχουν χίλιες διαφορετικές δουλειές.Δεν ξέρω από Site ,Πάντως από απρίλιο άμα πάρεις χρυσή εύκαιρια θα δεις παρα πολλές δουλειές σ πολλά νησια που προσφέρουν και σπίτι
Printable View
Γιατί να μην σε πάρουν στα νησιά υπάρχουν χίλιες διαφορετικές δουλειές.Δεν ξέρω από Site ,Πάντως από απρίλιο άμα πάρεις χρυσή εύκαιρια θα δεις παρα πολλές δουλειές σ πολλά νησια που προσφέρουν και σπίτι
Επισης μπορεις να φυγεις εξωτερικο.Εγω θα σου προτεινα Ολλανδια γτ ειναι πολυ open mind εκει και εχει καλους μισθους και μεχρι και οι γιαγιαδες ξερουν αγγλικα
Σε μπαρ nikiii.Σερβιτόρα.Αν όχι σε νησί,μπορείς χαλκιδική που είναι πιο κοντά.Αιτήσεις δεν έχει σε αυτά.Ρωτας αμα θελουν σερβιτόρα,δίνεις το τηλ και σε ειδοποιουν
Την μπερδεψατε την κοπελα , μοναχη , φυλακοβια , δουλεια στο εξωτερικο , δουλεια σε νησι , σερβιτορα , επαγγελματικος προσανατολισμος συμφορας .!!!
νικιι , κανε οτι σε φωτισει . Πηγαινε το Σαββατο στην μονη , θα σε περιμενω να γνωριστουμε .
Ναι το "κανε οτι σε φωτίσει" είναι η καλύτερη πρόταση.Ολοι εκεί θα ήμαστε,τώρα που ξέρουμε που θα εμφανιστεί γυναίκα.
Δεν εχω προϋπηρεσία ως σερβιτόρα γραμματέας σπούδασα και σε τέτοια έτυχε να δουλέψω άλλα όχι πολύ. Έτυχε να ρωτήσω κι εδώ που μένω για σερβιτόρα αλλά έχουν κι εγώ δεν εχω εμπειρία. Κάποιοι ξεχνάνε γενικώς ότι για να έχεις εμπειρία πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου. Χαμένη υπόθεση εχω ψάξει αμέτρητες φορές. Ήθελα να κοιτάξω και για τα 5μήνα κι αυτα χαμένη υπόθεση είναι.
Εμένα μια πρώην κοπέλα μ δεν είχε ξαναδουλέψει σερβιτότα πήγε και όταν την ρώτησαν τους είπε ναι..Ν λες ναι όταν σ ρωτάνε
Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο γιατί πολύ πιθανόν να καταλάβουν
Εδώ έχει υπάρξει άνθρωπος ο οποίος εγχειρίζε ενώ δεν είχε ποτέ σπουδάσει ιατρική.Και όταν λέω εγχειρίζε,έκανε κανονικά ρινοπλαστικές και μεταμόσχευσεις λίπους καλύτερα απο πολλούς πλαστικούς.Προφανώς έμαθε με τον καιρό.Κι εσύ δεν μπορείς να τους πεις οτι έχεις ξαναδουλέψει; Στην βδομάδα επάνω θα έισαι αστέρι.Ειδικά αμα έισαι εμφανίσιμη θα σε πάρουν εύκολα.Θα ρίξεις κανα δυο δίσκους αλλα και τι έγινε,καλοκαιράκι θα είναι ας δροσίσεις και κανέναν.
Ναι βρε νικιι , αμα εχεις τρακ , δουλεψε δωρεαν ενα απογευματακι σε μια ταβερνα , τομαθες το σπορ !! εκτος απο το παραδειγμα του white , εδω τοσοι και τοσοι , οδηγουν αυτοκινητο , ενα δυνητικα θανατηφορο οχημα , και δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση , το ασχετος σερβιτορος σε μαρανε ?
Γιατί νομίζεις οι σουρωμένες σερβιτόρες στα μπιτσόμπαρα κρατάνε καλύτερα απο σένα τον δίσκο;
Μπορεί κάποιος να πάει να μείνει σε μοναστήρι για λίγες μέρες ακόμα και χωρίς να κλείσει ραντεβού;