Μάταιος κόπος να αναλύεις την έννοια του δικαίου σε αυτονόητα πράγματα....Είναι σαν τα καλά ανέκδοτα, είτε το πιάνεις απο μόνος σου είτε απλά τζάμπα ο κόπος...
Printable View
Μάλλον ο σύζηγος παραασχολείται με τον υπολογιστή του σπιτιού και πέφτει σε ενδιαφέρουσες σελίδες του ιντερνετ...Άμα έχει κάνει και στο παρελθόν μπορεί να συνήθισε σαν την πρέζα...
Άμα εσύ δεν θέλεις καθόλου φόρα τσίγκινο βρακί και μη σώσει και ξανακοιμηθείς μαζί του άμα νιώθεις ότι δεν σε εκτιμά...
ΛΟΙΠΟΝ..να μαι κ γω..σε σχεση 7 χρονων χωρις παιδι...αλλα ζουμε μαζι κ ειμαστε σαν παντρεμενοι..
καποιες φορες εγω του ειχα πει να κανουμε τριο αλλα τον δοκιμαζα να δω τι θα πει..ποτε στα σοβαρα..κ ο καιμενος σαστισε..τον λυπηθηκα..επαθε σοκ...ενιωσε σαν 15χρονο..
μετα του ειπα οτι κανω πλακα..κ ηρεμησε..
δεν μου ζητησε ποτε αυτος κατι τετοιο..καποια στιγμη το ειχαμε συζητησει κ μου ειχε πει οτι δεν μπορει να με μοιραστει με αλλον.το ιδιο κ γω φυσικα..
θα ζηλευα πολυ κ αυτος το ιδιο..
θεωρω ομως οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο.με την φαντασια του κ στο ποσο κτητικος ειναι.
οχι οτι δεν σε αγαπαει ή οτι δεν σε θελει.αν σε ηθελε πιστεψε με θα εκανε τριο με αλλη κ δεν θα το προτεινε σε εσενα.
απλα δεν εχει αυτο το κτητικο που μπορει αλλοι να εχουν..δεν εχει προβλημα να σε μοιραστει εκ του ασφαλους παντα.
αν το εκανες πισω απο την πλατη του θα ειχε προβλημα ειμαι σιγουρη.
ομως νιωθει οτι δινει την συγκαταθεση του οταν θα το δει μπροστα του οποτε δεν τον ενοχλει..
δεν υπαρχει κοροιδια στην προκειμενη.
θεωρω απλα οτι ο ανθρωπος εχει αυτες τις φαντασιωσεις κ δεν ειναι κτητικος..αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν σε αγαπα πια ή οτι δε σε θελει.
πολλα ζευγαρια για ανανεωση της ερωτικης τους ζωης κανουν τετοια..
αλλοι κανουν ανταλλαγη συντροφων κλπ..το σεξ ειναι εμπειρια..καποιοι το βλεπουν σαν εμπειρια κ οχι τοσο σαν δεσιμο.
απο κει κ περα..αν εσυ δεν θελεις φυσικα δεν θα το κανεις.
γιατι εσυ θα νιωσεις ασχημα την επομενη μερα..θα ξυπνησεις κ θα νιωθεις παραξενα κ αυτο δεν θα σου αρεσει γιατι πολυ απλα δεν ειναι κατι που εσυ θελεις..οποτε για μενα μην μπεις καν στον κοπο.
απλα εξεφρασε του οτι εσυ δνε θελεις κ οτι δεν προκειται..κ τωρα οσον αφορα αυτον..η μαλακια ειναι οτι μπορει να βρει αλλου να το κανει..
δεν ξερω ειλικρινα τι θα επακολουθησει μετα..ομως εσυ σε καμια περιπτωση μη πεις ναι γιατι φοβασαι μη παει να το κανει αλλου..να εισαι ο εαυτος σου.
εγω το ειπα και το ξαναλεω τις γκομενες π τις ειχαμε για ξεφτιλικια και για πλακα οταν ημασταν μικροι τους λεγαμε τετοια...απο εκει και περα ο καθενας εχει την αποψη τ στο θεμα....προσωπικα πιστευω οτι μια κοπελα αν θελει να την ξεφτιλισουνε θα δεχτει κατι τετοιο....
και επισης αν μια κοπελα μ πει οτι εχει κανει τριο στο παρελθον θα την ξεφτιλισω και εγω στο κρεβατι και θα την παρατησω μετα...
ΑΥΤΑ
Αν ακόμη βλέπεις τα μηνύματα δε θεωρώ οτι δε σε σέβεται επειδή σου προτινε κάτι τέτοιο.
Αν κι τώρα απο ότι βλέπω ένας χρόνος πέρασε δεν είναι λύση να τον χωρισεις όπως λένε εδώ δε συμφωνώ όμως θα έλεγα ίσως να δεχοσουνα .
Το εννοώ.
Θα είναι εμπειρια .
Πρόσβαλε και τους αμφι αρνούμενος το δικαίωμα τους να κοιμούνται με αγορακια στο κρεβάτι τους http://www.sherv.net/cm/emoticons/ea...ing-cookie.gif
δεν εχει να κανει με την πουτανια αυτο το πραμα..
θεωρω οτι εχει απλα να κανει με γουστα κ χαρακτηρες.
πολλα ζευγαρια κανουν διαφορα στο κρεβατι τους.
κ τι σημαινει ρε νικ οταν μια γυναικα εχει κανει παρτουζα οτι θα την ξεφτιλιζες?
κ που ξερεις κ η μυξοπαρθενα που σου παρουσιαζεται, αν εχει κανει παρτουζες ή οχι?
δλδ οσες γυναικες κανανε παρτουζες σημαινει οτι δεν αξιζουν αγαπης κ σεβασμου?
θα πηδηχτω απο το παραθυρο!..τι απαρχαιωμενες αποψεις ...
Και ομως εχει δικιο ο Νικ,δεν τις περνουμε στα σοβαρα αυτες τις γυναικες.
περιεργο.. κ θα σου πω γιατι..μπορει καποια γυναικα να εκανε στη ζωη της ενα τριο.
κ μετα θελει να κανει μια σοβαρη κ ουσιαστικη σχεση..κ ερωτευθει εναν ανθρωπο..τι θα κανει?θα μεινει χωρις συντροφο επειδη καποτε εκανε 1,2,3,4 τριο?
τι σημαινει αυτο??
κ επιπλεον..γιατι οι αντρες κανουν τριο κ ο.τι τους γουσταρει κ μετα μπαινουν κανονικα σε σχεσεις?
κ θεωρουνται εμπειροι...ενω μια γυναικα την θεωρουν *******ριο?
απαντηστε μου σε αυτες τις ερωτησεις.
Δεν ξερω γιατι σου κανει εντυπωση,αναμενομενο ειναι.
Αυτο δειχνει οτι ειναι επιπολαιη και μπορει να απιστησει πιο ευκολα.
Θα μου πεις,μπορει να αλλαξε μετα.ΟΚ αλλα σπανια βλεπω ανθρωπους να αλλαζουν προς το καλυτερο,αν και μπορουμε ολοι μας να βελτιωθουμε.
Αυτα ειναι ομως σε μεγαλο βαθμο υποθετικα,γιατι δυσκολα θα το παραδεχθει μια γυναικα.Εδω δεν παραδεχονται αλλα και αλλα.Αν το μαθαινα ομως με καποιο τροπο τοτε δε θα μπορουσα να τη δω σοβαρα.
Γιατι ειναι ανδροκρατουμενη η κοινωνια,και βοηθατε και σεις σε αυτο γιατι με τη σειρα σας θεωρειτε μαγκια να ειναι ο αντρας πουτανιαρης.Σας αρεσει να νομιζετε οτι βαζετε εναν πουτανιαρη στον ισιο δρομο.Quote:
κ επιπλεον..γιατι οι αντρες κανουν τριο κ ο.τι τους γουσταρει κ μετα μπαινουν κανονικα σε σχεσεις?
κ θεωρουνται εμπειροι...ενω μια γυναικα την θεωρουν *******ριο?
απαντηστε μου σε αυτες τις ερωτησεις.
Πχ η νηματοθετρια δεν ξερω γιατι θεωρησε εξυπνο να κανει οικογενεια με εναν τοσο επιπολαιο ανθρωπο.Τωρα βγαινουν τα προβληματα και υπαρχει και παιδι στη μεση.