δε πειραζει κανε παρεα με τη ρεμεντυ οχι με μενα
Printable View
παρεα με τη ρεμεντη δε θα κανω γιατι ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες ετσι κ αλλιως
μεχρι τωρα εχει επιτεθει σχεδον στους παντες κ περιμενεις κ να σε συναντησουμε κ χωρις να σε ξερουμε κ ολας.
5 εναντίον ενός.. Λοιπόν μανμαν ξανακανε μας την πρόταση σε αλλη χρονική περίοδο , να το σκεφτούμε και λίγο ρε παιδι μου!! Είμαστε και ντροπαλοί μην νομίζεις! Και όσο θα παρακαλαω να κλειδώσει το θέμα ξαναδιαβασε αυτά οου σου έγραψε η ρεμεντι είναι αυτά που σου είπα εγώ σε μια αλλη βερσιόν! Σταμάτα και την καραμέλα του ''έχεις πρόβλημα μεγαλο'' επίσης.. Εδώ δεν μπαίνουν μονο ασθενείς, στην κατηγορία γενικά μας έχουν τρελάνει με τα γκομενικα τους , αυτοι είναι ασθενείς; η τρίχα τριχιά χωρίς λόγο! Καλό σουκου!
Που την είδες την διαφήμιση άνθρωπε μου.Το γεγονός ότι κάποια άτομα με έχουν επισκεφτεί δεν σημαίνει ότι είναι ασθενής μου.Στην ιατροδικαστική είμαι,πως θα μπορούσα να ψαρέψω πελάτες;Αυτό που σβήστηκε ήταν μια λαϊκή ρήση και αφορούσε εσένα η οποια όπως λες δεν είσαι ψυχικά ασθενής.Το ότι είμαι ένας από τους εβδομήντα χιλιάδες γιατρούς τις χώρας δεν με κάνει πιο μορφωμένο.Aλλωστε η κοινωνική μόρφωση είναι πιο σημαντική.Δεν ξέρω αν είσαι παραμορφωμένη πάντως πτυχίο δεν έχεις γιατί δεν ξέρεις καν πως γράφεται.
[QUOTE=mnimonio;537518]5 εναντίον ενός.. Λοιπόν μανμαν ξανακανε μας την πρόταση σε αλλη χρονική περίοδο , να το σκεφτούμε και λίγο ρε παιδι μου!! Είμαστε και ντροπαλοί μην νομίζεις! Και όσο θα παρακαλαω να κλειδώσει το θέμα ξαναδιαβασε αυτά οου σου έγραψε η ρεμεντι είναι αυτά που σου είπα εγώ σε μια αλλη βερσιόν! Σταμάτα και την καραμέλα του ''έχεις πρόβλημα μεγαλο'' επίσης.. Εδώ δεν μπαίνουν μονο ασθενείς, στην κατηγορία γενικά μας έχουν τρελάνει με τα γκομενικα τους , αυτοι είναι ασθενείς; η τρίχα τριχιά χωρίς λόγο! Καλό σουκου![/QUO
μα δεν ειναι το θεμα η συναντηση η ρεμεντυ εχει θεμα πραγματικα αμφισβητει τους παντες εμενα με κανε πιθανο δολοφονο-σφαχτη τον αλλο του λεει εισαι ψευτης δεν εισαι γιατρος δε πιστευει κανενα κ τιποτα ποσο να αντεξεις χωρις να της απαντησεις ειλικρινα τι μπαινεις εδω μεσα κοπελα μου αφου δε πιστευεις τιποτα δες κανενα βιντεο στο ιντερνετ δηλ εχει εξανλτηθει η υπομονη μου τετοιο πραμα δε ξαναδα και ειλικρινα ειμαι ασχετος και πρωταρης με τετοια φορουμς αλλα δεν τη μπορω !!!!!
Ρε μανμαν τι κάθεσαι και ασχολείσαι δεν βλέπεις ότι σ ειρωνεύονται τα υπόλοιπα "θεόσταλτά" μέλη.
Μανμαν και εγώ προσωπικά είμαι κατά της συνάντησης.....Τώρα άμα βρεις κάνα μέλος ντάξει..
ΡΕ mnimonio,alejandro77 kai remedy πολυ ειρωνεία ρ παιδιά...Κατούρατε και λίγο ,την έχετε πέσει όλοι στον μανμαν λες και θα σας σκότωνε
ναι αυτο ειναι πολυ σωστο οπιος ξερει πραγματικα κατι δε δηλωνει τιποτα να μη σου πω οτι το κρυβει κ ολας.Quote:
οποιος εχει κομπλεξ κατωτεροτητας φωναζει 'ειμαι αστροναυτης", μπορω να πω κι εγω μια παπαρια αν θελω να κανω την παραμορφωμενη. εσενα που τα λες, σου ζητησε κανεις πτυχειο?
Και εγώ δεν θα πήγαινα σε συνάντηση.Αυτο δεν σημαίνει οτι θα τα κάνω τσουρέκια ή θα το παίζω ανθυπομοντερειτορ κάνοντας επίθεση με υπαινιγμούς,υποδείξεις και χαρακτηρισμούς σε νέους χρήστες του φόρουμ.
ενικος ασθενης, πλυθηντικος ασθενεις.
προφανως δεν ξερεις καλα την γλωσσα.
το πτυχειο γραφεται ΚΑΙ ετσι (και καποτε γραφοταν ΜΟΝΟ ετσι), απλα δεν το βρισκεις ευκολα στο ιντερνετ ετσι γραμμενο,αν οι γνωσεις σου προερχονται απο εκει.
ωστοσο παρε ενα λινκ που με επιβεβαιωνει.
http://www.wordreference.com/gren/%C...B5%CE%AF%CE%BF
δεν προσεξες τι ειπα.
δεν ειπα οτι ΕΣΥ ψαρευεις πελατες. αυτο αφορουσε, ταχα ψυχολογο. ρωτουσα γιατι το κανεις. κι ακομα δεν απαντησες.
ειπα οτι αν δεν εισαι οντως γιατρος. οι συμβουλες σου ειναι επικινδυνες γιατι τα μελη θα σε εμπιστευονται σαν γιατρο, οχι σαν ανειδικευτο μελος που λεει την γνωμη του. .Ο ΙΔΙΟΣ μας ειπες οτι δινεις (και) τις γνωσεις σου εδω.
αν δηλωσεις αστροφυσικος, δεν εχω κανενα προβλημα.
και μιας που το θιξαμε να δηλωσω ξεκαθαρα οτι αν και πτυχιουχος (τρις) δεν εχω καμια σχεση με ειδικοτητες υγειας, ωστε να συζηταμε αν εχω η δεν εχω πτυχειο.ωστοσο η σαφης δηλωση σου οτι δεν εχω, συνιστα συκοφαντικη δυσφημιση...
μεχρι να βεβαιωσει λοιπον η διαχειριση οτι εισαι γιατρος (πραγμα αδυνατον γιατι δεν συλλεγει ουτε επεξεργαζεται τετοιου ειδους προσωπικα δεδομενα) κατα την γνωμη μου δεν μπορεις να ισχυριζεσαι οτι εισαι γιατρος εδω μεσα, εφοσον δινεις και ιατρικες γνωσεις, οποτε μπορεις.
η συμπεριφορα σου δειχνει το αντιθετο αλλωστε...
δεν ειπες σε εχουν επισκεφθει . ειπες σε γνωριζουν επαγγελματικα...
πολλα αφορουν ρησεις , οι συγκεκριμενες που επιλεγεις, οχι μονο για εμενα και για αλλους (αλεξ κλπ) .εχεις αρκετες παρατηρησεις για την συντομη παρουσια σου εδω, δεν συναδουν με ιδιοτητα ειδικου.. συνιστουν παραβιασεις και αντιδεοντολογικες αποψεις για καποιον που ισχυριζεται οτι ειναι γιατρος.
απορω και πως στο αφησαν αυτο το μηνυμα με τοσες προσβολες σε μελη και αναφορες σε ψυχικα προβληματα. σου εσβησσαν τοσα αλλα, βεβαια..
Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Αν και νεούδι στο φόρουμ, αυτή συζήτηση τι σχέση έχει στο τόπικ "Άγχος/φοβίες";
Οτι του φανει του λωλοστεφανη
Στο σαιτ ειναι ορθογραφικό λάθος.Πτυχείο είναι εξάρτημα,πτυχίο είναι αυτο που αν είχες δεν θα χαλιόσουν.Η συμβουλή μου πάντα είναι να πάνε σε γιατρό/ψυχολόγο.Αν ξέρω κάτι και μπορώ να πω άποψη θα το κάνω.Ούτε διάγνωση έκανα ποτε ούτε θεραπεία έδωσα σε μέλος.Aλλωστε δεν είμαι ψυχίατρος.Οποτε σοβαρέψου επιτέλους.Λίγο αυτοσεβασμό έστω.Το αν είμαι διπλό profile το ξέρουν ήδη οι moderators.Το τι δουλειά κάνω εσύ το επαναλαμβάνεις/διαφημίζεις γιατί δεν έχεις επιχείρηματα στα όσα λέω για το εκάστοτε θέμα.
υ.γ 1 προφανώς δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορα πελατειακής σχέσης με το με γνωρίζουν επαγγελματικά.Μάθε Ελληνικά.
υ.γ 2 με κούρασες δεν θα γεμίσω άλλο τον ελεύθερο χρόνο σου.Bρες άλλον να χαλαστείς.