πολυ χαιρομαι που ειναι στιγμεσ γτ ετσι πωσ τα λεγατε μ φανηκε προβλημα κι οχι προβληματισμοσ
εχουν μια μαγεια ολοι οι καινουριοι στο φορουμ να βαραινουν τα θεματα ειναι ταλεντο αυτο
Printable View
πολυ χαιρομαι που ειναι στιγμεσ γτ ετσι πωσ τα λεγατε μ φανηκε προβλημα κι οχι προβληματισμοσ
εχουν μια μαγεια ολοι οι καινουριοι στο φορουμ να βαραινουν τα θεματα ειναι ταλεντο αυτο
μπαρουφεσ εγραφα εδω
μπαρουφεσ εγραφα εδω
Ναι ρε αυτό είπα κι' εγώ! Ότι σε καταλαβαίνω πραγματικά... Και πως είναι τόσο λάθος που έφυγε χωρίς εξηγήσεις. Απλά αυτό που σου λέω είναι να μην συνεχίζεις να το ψάχνεις γιατί δεν φταις εσύ. Βασανίζεσαι άδικα. Τώρα αν θες να βασανίζεσαι επίτηδες οκ, μαζωχισμός είναι αυτό το πράγμα (που τον κατανοώ, και μένα με λες άνετα μαζωχίστρια). Πάντως πρέπει να καταλάβεις πως όντως δεν φταις αν θέλεις κάποια στιγμή να προχωρήσεις στην ζωή σου και εννοώ γενικά στο θέμα "σχέσεων"
μπαρουφεσ εγραφα εδω
Σε εναν χωρισμό όμως φταίνε και οι δυο, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όχι μόνο ο ένας και έτσι ψάχνω να δω και εγώ που έκανα λάθος, επειδή κάποιο λάθος θα έκανα και εγώ....
Την τελευταία σου πρόταση δεν κατάλαβα.. Εννοείς πως αν συνεχίσω να παραμένω κολλημένη πως φταιω εγώ, δεν θα μπορέσω να προχωρησω σε αυτόν τον τομέα;
μπαρουφεσ εγραφα εδω
προσπαθω να αλλαξω τη συζητηση και να την παω στην εικονα του φορουμ γτ βρηκα ανθρωπο να συνενοηθω
μπαρουφεσ εγραφα εδω
μπαρουφεσ εγραφα εδω