ΕΣΥ ΡΕ ΨΗΛΕ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΤ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ;
Printable View
ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΓΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
Κώστα, τώρα που ξεκίνησες να βγαίνεις έξω πιο πολύ, όπως ανέφερες παραπάνω, ανεβάζεις κατα πολύ τις πιθανότητές σου να γνωρίσεις κοπέλα. Δε σου λέω να πας να μιλήσεις σε άγνωστη στο απέναντι τραπέζι στο εκάστοτε μαγαζί. Γνωριμία απο κοινή παρέα, φίλοι/γνωστοί φίλων, κλπ.
γεια σας και παλι. εκανα την 1η προσπαθεια να μιλησω σε 2 κοριτσια σε ενα μπαρ και γενικα ηταν πολυ ευχαριστες μαζι μου ( ημουν και λιγο πιωμενος) , ειχαμε καλη κουβεντα 40 λεπτα περιπου αλλα τελικα καμια δεν μου εδωσε το τηλεφωνο της. ηταν τουλαχιστον πολυ ευγενικες και δεν με προσβαλαν... αν και το αποτελεσαμ ηταν μηδενικο σαν μια πρωτη προσπαθεια ειναι οκ..... αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν η συμπεριφορα καποιας ειναι απλως φιλικη ή της ρεσω πραγματικα
Σε μπαρ δεν πρόκειται να γνωρίσεις κορίτσια της προκοπής, και να 'ναι, θα 'ναι λίγα. Προσπάθησε μέσα από παρέες ή από το ίντερνετ. Λέω ίντερνετ γιατί εκεί μπορεί και να υπάρχει κάποια που δεν βρίσκει ένα καλό παιδί έξω και αποφασίζει να μπει εκεί μήπως βρει κάποιον. Σε μπαρ θα είναι πιο ξεπεταγμένες.
μα αυτες ηταν μια χαρα κοριτσια : η μια σπουδαζε ιατρικη και η αλλη τελειωσε διοικ. επιχειρ. απο παρρες ειναι πολυ δυσκολο γιατι δεν εχουμε γνωστες γυναικες και απο το ιντερνετ επειδη ο καθενας ειναι ανωμαλος μετα τα κοριτσια δεν παιρνουν στα σοβαρα κανεναν
Έγραψα και κάτι άλλα στο παραπάνω ποστ, τώρα είδα το δικό σου, ε τότε δεν ξέρω τι να σου πω. Κάνε υπομονή μέχρι να βρεθεί κάποια ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια όπως πχ στο λεωφορείο ή οπουδήποτε. Αν και το ίντερνετ είναι μια λύαη πιστεύω, γιατί να μην σε πάρουνε στα σοβαρά; Αν τα λες καλά και δεν είσαι πρόστυχος τότε θα φανεί η διαφορά σου με τους άλλους.
δεν ξερω απλα περναω απαρατηρητοςς αναμεσα σε τοσους αλλους........ πηγαινω και σε κοιν. λειτουργο και με εχει βοηθησει αρκετα στο θεμα της αυτοπεποιθησης
Εγω σου λεω οτι κανεις την καλυτερη δουλεια που δεν εχεις κοπελα, θα με θυμηθεις σε μερικα χρονια, δες λιγο τι γινεται εκει εξω με τις διαφορες που κυκλοφορουνε και θα δεις οτι εχω δικιο φιλε κωστα
Αμάν βρε περαστικέ! Ένα καλό παιδί βρέθηκε και να το χαλάσετε κι αυτό! Έλεος
Εμεις οι αλλοι τι ειμαστε, εγκληματιες??:p
Άστο καλύτερα.
Εγκληματιες ειναι τα σουργελα που γκαστρωνονται και κατοπιν ειτε κανουν εκτρωση ειτε απαιτουν διατροφη αποτ νο μαλακα τον αντρα τους επειδη εμειναν επιτηες εγκυες και θελουν να παιρνουν τζαμπα χρημα για τις οζες και τα λιπ γκλος και τα κραγιον τους, σαν δεν ντεπομαστε λεω εγωωω, πετας και σποντες βλεπω, τι ειμαι ρε εγκληματιας, εε αντε παρατε με τοτε, αν ημουν εγκληματιας απο τον κορυδαλο θα ποσταρα, οχι απο το σπιτι μου...