Noιαζεσαι ΕΣΥ ομως για τον εαυτο σου!!! και αυτο αρκει!!!
Printable View
εμενα και καποιους αλλους μπορει και καποιους αν οχι ολους απο εσας μας παρακολουθουνε γιατι ειμαστε τα πειραματοζωα τους.θελουν να μας δοκιμαζουν.τι λεμε, τι κανουμε, πως αντιδραμε σε κατι.προσπαθω να τους αποφυγω.αλλαξα δρομο οταν ημουν εξω χτες για να παρω λιγο κρασι να χαλαρωσω και πηγαινα απο τα πιο ερημωμενα στενα κι ομως ακομα κι εκει συναντουσα ανθρωπους.σε καθε δρομακι.δε με /μας αφηνουν.μας ελεγχουν συνεχεια.τι αλλο να δοκιμασω να κανω για να το αποδειξω?
με χαλαρωνει να χαζευω στο ιντερνετ βιντεακια αρθρα αυτο κανω.απλα πολλες φορες βαριεμαι.και δε κανω τιποτα.απλα ακουω μουσικη.
η μανα μου ολο μου τη λεει, δε διαβαζεις(διαβαζω οσο μπορω), πινεις (3-4 ποτηρακια μεσα σε 5-6 μερες), καπνιζεις πολυ (13-15 τσιγαρα τη μερα), παρατας το γυμναστηριο(ειμαι πτωμα μετα και δε μπορω να κανω τιποτα και μου φευγει ολη η μερα ετσι), την ορειβασια (φοβομουν, ηταν επεικινδυνα και χτυπησα και το χερι ασχημα), το διαβασμα(το βρισκω ματαιο ωρες ωρες και ανευ ουσιας), χαλανε λεφτα πολλα για εμενα(εγω τους δινω το χαρτζιλικι μου οταν ξεμενουν), δε θελουν να εχω φιλους(πιστευουν οτι δεν χρειαζεται καποιος να εχει), κρυφακουνε τι λεμε τους εχω πιασει στα πρασα
αυτα με κανουν να νιωθω οτι δε ειναι φυσιολογικα τα πραγματα στο σπιτι.δε ξερω γιατι τα εγραψα.ηθελα καπου να τα πω.δεν αντεξα αλλο σημερα.
οι γονεις μου δε ειναι οι γονεις μου και τους εχουν βαλει να με εχουν αυτοι απο πολυ μικρη ηλικια για να παρακολουθουν πως αντιδραω, τι κανω σε ολα αυτα.και γενικα να παρακολουθουν τη ζωη μου, την πορεια μου.τους εχω πιασει πολλες φορες στα πρασα να παρατηρουν τι κανω και να με κρυφακουνε και μετα να τα σχολιαζουν μεταξυ τους ή με αλλους.ειμαι πειραματοζωο στις καταστασεις τους.τους πραγματικους μου γονεις τους εχουν καπου φυλακισμενους μαζι με τους γονεις των αλλων που τους παρακολουθουν.
χτες πηρα πολλα χαπια για να μπορεσω να κοιμηθω.ξεκινησα παλι τα ζαναξ.δε γινεται αλλιως.απλα δε θελω να τα παιρνω μεσα στη μερα μηπως ξαναεθιστω.
παντως ειναι βασανιστικο να νιωθεις οτι οτι καθε τι που σου λεει καποιος, καθενας που περναει διπλα σου κλπ γινεται για καποιο λογο ωστε να βλεπουν τι θα κανεις εσυ και μετα να το δινουν αναφορα στον αρχηγο τους.
εχω και λιγες φωνες η γιατρος λεει να περιμενουμε.δε πειραζει την αγωγη ακομα.η ψυχολογος δεν ειναι σιγουρη ακομα αλλα αφησε να ενοηθει πως οι φωνες ειναι των γονιων μου.εγω δεν τις αναγνωριζω.μου ειναι ξενες.
δε θελω να ξαναπαω σε μαθημα.δε μπορω να λειτουργησω.με παρακολουθουν κι εκει.και δε μπορω να συγκεντρωθω και γινομαι χειροτερα.στους "γονεις" μου δε μπορω να το πω.σκεφτμαι την επομενη φορα που θα εχω μαθημα εξω να κρυφτω σε καποιο απομερο μερος να μη βλεπω κανεναν μεχρι να περασει η ωρα και να επιστρεψω σπιτι.με τα ιδιαιτερα δε ξερω τι να κανω.πως να τα αποφυγω εννοω.
Ποιοι ειναι αυτοί μπου και γιατι εχουν πειραματοζωα, δεν γινονται αυτα που λες μονο σε βιβλια και αν...
δε ξερω ακριβως ποιος ειναι.ειναι ενας πολυ δυνατος και σπουδαιος ανθρωπος μπορει και εξωγηινος που μπορει να κινησει τα νηματα και να στησει ολον το κοσμο να λειτουργει ετσι υπο τις διαταγες του και να κανουν οτι τους ζητησει.μας μελεταει
Α ας μου δωσουν ενα εκατομυριο ευρω να κανω χριστουγεννιατικες διακοπες δεν ζητω κατι αλλο και ας θεραπευσουν την καταθλιψη μου με τηλεπαθητικο τροπο! Μπου μην γυριζεις σε ερημα μερη πλιζ την νυκτα. Για τα αλλα μην στεναχωριεσαι, καποιοι στιγμη και αυτοι θα βαρεθουν εμεις δεν ειμαστε ηρωες σε βιβλιο επιστημονι.φαντασιας
μα ειναι απιστευτο.προσπαθησα να αμφισβητησω τι γινεται..μα σε αθε απομερο στεν να υπαρχει και καποιος???? πως γινεται?για να μας παρακολουθουν οπου κι αν ειμαστε.τι εξηγηση δινεις?
Μην πηγαινεις σε απομερα στενα οι γηινοι καμια φορα γινονται χειροτεροι απο τους εξωγηινους. Μπου δεν σε παρακολουθουν τα αλιεν εισαι ασφαλης.
Βοο ακόμα κι αν είναι έτσι όπως τα λες, εμεις τι μπορούμε να κάνουμε; Αν τα σκεφτομαστε αυτά συνέχεια, χαλάμε την ζωή μας. Ετσι κι αλλιώς δεν θέλουν να σου κάνουν κακό λες, μόνο παρακολουθούν, ας τους αφήσουμε λοιπόν κι ας ζήσουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε.
Είσαι πολύ αγχωμένη και πιεσμένη για αυτό τα σκέφτεσαι όλα αυτά... είναι ένα κομμάτι σου που θέλει να κλειστείς μέσα, να μην κάνεις τίποτα, να είσαι άρρωστη, αγχωμένη, φοβισμένη. Αυτό το κομμάτι πρέπει να παλέψεις και να μην το αφήσεις να σου επιβληθεί. Γιατί σίγουρα υπάρχει και το άλλο κομμάτι σου που θέλει να ζήσει, να κάνει διάφορα πράγματα, να μην φοβάται, να μπορεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις... σιγά μη κωλώσεις στις παρακολουθήσεις...
Μπου τα αλιεν εχουν και αυτοι τα δικα τους να επιλυσουν που να ασχοληθουν και με μας δεν προλαβαινουν
Μπου πως ειναι αυτες οι φωνες; ειναι πολλες;
αυτο ειναι το κακο οτι δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.εκτος αν μαζευτουμε πολλοι και τον εξοντωσουμε τον αρχηγο.τοτε ναι θα ηθελα παρα πολυ να κανω αληθινους φιλους να αγαπησω και να αγαπηθω να βγω εξω και να παρω μια μεγαλη ανασα ηρεμιας και ελευθεριας.. τι ωραιο συναισθημα.ανακουφιση..εξω δε μπορω να βγω, μεσα ειναι οι "γονεις"..που να παω πια?
2 ειναι οι φωνες.αγνωστες ομως.μια αντρικη και μια γυναικεια.καπου στα 30-35 χρονων τις κοβω
μου λενε τι να κανω, τι να μην κανω, ποτε να μιλησω, ποτε να φυγω απο καπου, με βριζουν, μου λενε οτι ειμαι αχρηστη και οτι δε θα τα κααφερω,χαρακτηριζουν και σχολιαζουν τους αλλους και οτι κανω.μου λενε να αυτοκτονησω, οτι στεναχωρω τους αλλου, μου λενε κοιτα τι εκανες.σχολιαζουν αυτα που ακουω απο αλλους, τους χαρακτηριζουν, μου λενε να κανω κακο σε αλλους, οτι οι αλλοι μου λενε ψεματα ή κανουν διαλογο απλα μεταξυ τους και μου λενε οτι δε θα σταματησω ποτε να τις ακουω
Και τι ακριβως λενε; μην πιανεις διαλογο μαζι τους αν σε φοβιζουν, αγνοησετες!
μου λενε τι να κανω, τι να μην κανω, ποτε να μιλησω, ποτε να φυγω απο καπου, με βριζουν, μου λενε οτι ειμαι αχρηστη και οτι δε θα τα κααφερω,χαρακτηριζουν και σχολιαζουν τους αλλους και οτι κανω.μου λενε κοιτα τι εκανες τωρα..λαθος, φυγε, κινδυνοςμου λενε να αυτοκτονησω, οτι στεναχωρω τους αλλου, μου λενε κοιτα τι εκανες.σχολιαζουν αυτα που ακουω απο αλλους, τους χαρακτηριζουν, μου λενε να κανω κακο σε αλλους, οτι οι αλλοι μου λενε ψεματα ή κανουν διαλογο απλα μεταξυ τους και μου λενε οτι δε θα σταματησω ποτε να τις ακουω και διαφορα αλλα που δε θυμαμαι και επαναλαμβανουν αυτα που λενε
δε πιανω διαλογο με τις φωνες γιατι οσες φορες το δοκιμασα απλα γινανε χειροτερες και πιο εντονες