99.9% δεν ειναι τιποτα αλλα καταλαβαινω απολυτα τον πανικο σου..
Εγω παλι 4.30 ξυπνησα..ψιλοκαταφερα να κοιμηθω παλι αλλα οχι πολλα πραγματα..τελως παντων μια καινουργια μερα σημερα..ολα θα παμε καλα..
Καλημερα!!!
Printable View
ανδρεα σημερα είναι η μερα μας!!!.. υπέροχη βροχα!!..ελπίζω να μην χρειαζεται να βγητε απο το σπίτι σας και να το απολαυσετε...αλιως υπομονη..οι δρομοι σημερα θα ναι γεματοι!!
Χαμός σήμερα!Τρομερή Bora Bora!
θέλω να πάω γυμναστήριο. :mad:
Δεν ξέρω για εσάς, εμένα με επηρεάζει αρνητικά ο καιρός αυτός. Η μουντίλα αυτή μου τη δίνει.
αν πονουσε μπορει να ηταν καποια μικρη σκλήθρα, αλλα αφου σε τρωει ειναι παρανυχίδα που εμεινε στο δερμα.. θα περασει οσο μεγαλώνει και αλλαζεις μανικιουριστα λιγο μπενταντιν μπορεις να βάλεις το βραδυ πριν ξαπλώσεις και λογικα μεχρι αυριο θα σου χει φυγει! παπακι σημερα ειναι για χουχουλιασμα και αγκαλίτσες στον καναπέ ..οπότε μολις σχολάσεις... ξερεις ;)
εγω ασχολουμαι χροοοοονια με τα αδεσποτα. ειδικα γατια. τα περιθαλπτω, τα στειρωνω, τα εμβολιαζω τα δινω για υιοθεσιες. εχω και δυο. μια μερα ηρθε ενας γατος αρρωστος ο ταλαιπωρος με μυξα πολλη, σαλια αδυνατο χαλια. δεν μπορουσε να μυρισει ουτε να φαει, οποτε επειδη ήταν και φιλικος, λεω "δεν τον μαντρωνω στο κλουβι να τον παω στον κτηνιατρο" ελα ομως που ειχε πολυ δυναμη και πανω στο καλο μου ξεφυγε. εκει με γρατζουνισε (νομιζω ή δαγκωσε ελαφρα) και μετα μου πες ενας φιλος "λυσσαξες πια με τα γατια" και μου κολλησε. εψαξα γκουγκλ και καταλαβαινεις... αυτα τα ολιγα