Originally Posted by
Macgyver
Ρea , οσον αφορα την 1η παραγραφο , δεν ξερω ποιος εχει δικιο , μαλλον και οι δυο , αλλα για μενα δεν εχει σημασια η τελικη απογραφη , οσο το ιδιο το ταξιδι .
Στο τελος της ημερας ειμαι μονος , επειδη απο τα 42 μου σχεδον ειχα καταθλιψη , για ενα οικονομικο προσωπικο κραχ που επεθα . Παντα εκτος απο εμφανιση , κοιταζα και περιεχομενο . Δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που εσυ θεωρεις αξιολογο , να ειναι με ενα βλημα , δεν γινεται , απλα , εκτος αν ειμαι κι εγω βλημα .
Δεν θεωρω ανοησια να σου αρεσει το ωραιο , γιατι ναναι ανοησια ? αρκει να μην περοριζεται στην εξωτερικη ομορφια , να υπαρχει μια ισορροπια μεταξυ εξω και μεσα ομορφιας , διοτι και τα δυο , πολυ σπανιο να τα συναντησεις , αν και μουχει τυχει 3 φορες .
Οσο για την κολλητη , εγω δεν θα προσπαθουσα να επηρρεασω κανεναν , ετσι ειναι το στυλ μου , να μαθεις για να παθεις , οπως δεν μου αρεσουν οι ' αυτοκλητοι σωτηρες ' . Θελω την γνωμη σου , μονο αν την ζητησω , αλλωστε λεγοντας την γνωμη σου ( οχι εσυ ) μονο αντιπαθης γινεσαι , και στην τελικη , κανεις δεν ακουει . Εχω μονιμως αυτη την σταση απο νοοτροπια .