Θεανω τα συπτωματα τα προκαλει το αγχος σου.Οι γιατροι σου ειπαν οτι εισαι καλα.Προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να χαμογελας ωστε να δεις αν θα περασουν οσα λες.
Printable View
Θεανω τα συπτωματα τα προκαλει το αγχος σου.Οι γιατροι σου ειπαν οτι εισαι καλα.Προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να χαμογελας ωστε να δεις αν θα περασουν οσα λες.
Το ξερω...δεν μπορουσα ουτε εγω να τα αγνοησω...να σου πω εγω τι θα γινει...απλα καποια στιγμη θα κουραστεις...θα απηυδυσεις και θα το αποβαλλεις απο μεσα σου...εντωμεταξυ βρες κατι να απασχολει το μυαλο σου.. Εχει δικιο ο ιπποτης..δε φανταζεσαι ποσο σε καταστρεφεις τωρα που αγχωνεσαι..
Μακαρι να κουραστω οπως κουραστηκα με ολα τα προηγουμενα...Παντως ρε παιδια τι σου ειναι το μυαλο...Οταν εκανα τη γαστροσκοπηση, ηρεμησα μετα...Παλι ειχα ενοχλησεις αλλα καμια σχεση με πριν καο ο φοβος οτι εχω κατι με το στομαχι περασε τελειως...Γιατι εκανα βασικα την καλυτερη εξεταση για το στομαχι οπου τα δειχνει ολα οποτε δεν μπορουσα να ζητησω κατι αλλο...Ενω τωρα με πνευμονια η καρδια η κεφαλι (αμα με ποιασει και ψαχτω και εκει) εχει ψωμι η υποθεση:)
Θεανω ευχαριστω ελπιζω να βρω τη ρομαντικη κοπελα που να αγαπιομαστε.Ειδες οτι ειχες και αλλες φοβιες παλιοτερα αλλα τις ξεπερασες.Ετσι μπορεις να ξεπερασεις και αυτο.
Ενταξει θα διαλεξω μετα την καρδια πνευμονια...οντως τα νευρολογικα ειναι πολλα:)ασε καλυτερα...!
Ιπποτη μακαρι να το ξεπερασω...αυτη τη βδομαδα παω και σε ψυχιατρο που πιστευω θα βοηθησει...και ολα θα πανε καλα ελπιζω!
Θεανω καλη επιτυχια ελπιζω να σε βοηθησει και να δεις τα πραγματα πιο χαλαρα και με χαμογελο.