Ρεα με καλυψες δεοντως, δωρεαν συμβουλες και μαλιστα εμπιστοσυνης, σε ευχαριστωωωωω :D:D:D
Printable View
Ρεα με καλυψες δεοντως, δωρεαν συμβουλες και μαλιστα εμπιστοσυνης, σε ευχαριστωωωωω :D:D:D
Σωστη Ρεα :D
Καλο βραδυ κοριτσαρες !!!
καλημερα στο παρεακι πως ειμαστε σημερα?
Ενα χαλι μαυρο, με ενα ματι τουμπανο απο την αλλεργια.
ΚΑΤΑ τα αλλα ΟΛΑ μαγικα - υπεροχα- μοναδικα ...
ωχ...καταλαβα!! υπομονη σισακι...
καλημέρα σε όλους. εγω δεν μπορω να πω ότι ξύπνησα με ιδιαίτερη ορεξη. επισης χθες βγηκα μεν για λιγακι με φίλους αλλά επειδη υπηρχε τσιγαρο παλι εχω μια ενοχληση στο λαιμο. θα κανονισω απο βδομαδα να κανω τις εξετασεις μου και να κανονισω να παω στην ΩΡΛ να δουμε τι γινεται. γιατι εχω ανησυχησει...βεβαια δεν ποναω οσο πριν αλλα κατα διαστηματα υπαρχει η ενοχληση η οποια χτυπαει και στο αυτι. και μεσα σ'ολα παλι καταρροη τι διαλα
Απο υπομονη αλλο τιποτα ρεακι, γαιδουρινη μπορω να πω.
Φλερ μπας και εχεις ιγμοριτιδα ? η οποια κατ επεκταση ερεθιζει λαιμο ?
εγω αποτι καταλαβα τελικα ...η μονη λυση φλερ, ειναι ναρχισεις και εσυ το καπνισμα!!...χοχοχο..
Ρεα,εχω μια απορια, γραφοντας χθες - καθαρισμος προσωπου- εννοεις peeling ή καθε μερα με βαμβακι κ λοσιον περασμα στο προσωπο ? :confused:
σισι μου υπομονή. το παθαινεις με τις αλλαγες καιρου ή μας ψεκαζουν τελικα ;;;
τι να σου πω ... εχω μεινει αλαλη. Εγω ειχα αποδεχθει την ανοιξιατικη αλλεργια τωρα πως γινεται καταχειμωνο να με πιανει ? νεο φρουτο
Φτερνισμα και φαγουρα ουρανισκου σε συνδυασμο με ματι που τρεχει αδιαλειπτως. Οτι πρεπει για να χτυπησω γκομενακι δλδ
- Κλαιουσα style -
1-2 φορες την εβδομαδα σκραμπ μασκα γαλακτωμα λοσιον κρεμα..με αυτη τη σειρα. και καθημερινα αν δεν βαφεσαι ενα σαπουνακι ή τζελ προσωπου πρωι και βραδυ 10 λεπτα πριν την ενυδατωση ειναι καλα. το γαλακτωμα και την λοσιον για οταν ξεβαφεσαι κυριως . εχεις μαυρα στιγματα?
τι να πω σισι. το μονο σιγουρο ειναι οτι το διαφραγμα μου ειναι θεοκλειστο απο τη μια μερια και με κρεατακια απο την αλλη.οποτε εχω οπισθορινικη καταρροη μονιμα ειδικα τον χειμωνα. δηλαδη περισσοτερο αναπνεω με το στομα παρα με τη μύτη οποτε ευκολα τσιμπαω και μολυνσεις...