-
Εγω φαβελ βλεπω αυτα που λεσ τοσο καιρο τα βρισκω ωσ ενα σημειο υπεροχα δηλαδη οχι οτι εισαι η σουπερ φιλοσοφοσ η κατι τετοιο αλλα καταλαβαινω απολυτα τι περιγραφεισ εμενα με λενε τρελλο κ λιγουρη δε στη πεφτω αλλα να ξερεισ οτι εγω αυτα που λεσ τα καταλαβαινω κ μαλιστα καταλαβαινω κ τη χαμηλη σ αυτοπεποιθηση να ξερεισ οτι υπαρχει ενασ τρελλοσ που τα καταλαβαινει αυτα που λεσ πρωτον κ δευτερον σαφωσ κατι πρεπει να κανεισ με την αυτοπεποιθηση σου χαζοσ εγω δεν ειμαι μπορει να ειμαι τρελλοσ ανευ οριων αλλα χαζοσ δε νομιζω ακομα οτι ειμαι αν κ λεω βλακειεσ συνεχεια
-
δεν είπα ότι είμαι η σούπερ φιλόσοφος..αν και όλοι είμαστε φιλόσοφοι αλλά δεν το καταλαβαίνουμε..φιλόσοφος είναι ο οποιοσδήποτε σκέφτεται πάνω σε ένα θέμα και προσπαθεί να βρει μια απάντηση..ακόμα και κάποιος που προσπαθεί να σκεφτεί έναν τρόπο να βγάζει περισσότερα χρήματα φιλόσοφος είναι..
ένας άνθρωπος που σκέφτεται με ποιον τρόπο θα κάνει τη γυναίκα του ευτυχισμένη φιλόσοφος είναι..
οι φιλόσοφοι δεν ασχολούνται μόνο με υπαρξιακά ζητήματα..απλά εμένα με ενδιαφέρουν αυτά τα ζητήματα γιατί παραμένουν ανά τους αιώνες αναπάντητα..οπότε έχω όλο το χρόνο να τα σκεφτώ γνωρίζοντας από πριν ότι δεν υπάρχει απάντηση..έχω με κάτι να ασχολούμαι δλδ..
elis πρόσεχε έχεις κάνει 8,888 σχόλια..ίσως τώρα που θα πατήσω υποβολή ήδη να έχεις γράψει κι άλλο σχόλιο..
-
αυτο που σου διαφευγει φιλιπε ειναι οτι οι περισσοτεροι δε θα χρειαστουν μεγα ικανοτητες για να τα βγαλουν περα στη ζωη τους οποτε αμφισβητουν ενα πραγμα γιατι δε το χρειαζονται κ επειδη οι αξιωσεις που θα μπορουσαν να εχουν στη ζωη τους τους ειναι αχρηστες.
μεγα ικανοτητες χρειαζονται οσοι εχουν προδιαθεση στα ψυχολογικα ειναι απομακροι απο το πολυ κοσμο εχουν τη ταση να απομονονονται χτιζουν τοιχους κ οταν αλαξουν γνωμη τους κατεδαφιζουν κ παει λεγοντας..
αρα το οτι δε θα καταλαβουν ποτε τι θα πει παραψυχολογικο φαινομενο στα @ τους.
-
αλεξανδρος_77 μου αρεσει πολυ η αναλυση που κανεις..!!!
Δεν ξερω, ισως να το πετυχες.
Μονο που εγω δεν κατεδαφιζω τιποτα...