Εχεις χασει επεισοδια , αγαπητε , τοτε να δεις τι γινοταν !!! αυτα δεν ειναι τιποτα .....
Printable View
[QUOTE=Macgyver;591932]Rem , ξερεις , γνωριζω τονομα σου , δεν θα το κοινοποιησω βεβαιa
-------------------------------------------------------------------------
Ρε ψηλε δε σε ξερω αλλα ειναι πανευκολο να μαθεισ το ονομα καπιου κ που μενει
Πατα αιπι φαιντερ κ το βρισκεισ χαλαρωσε δεν θα μαλωνουμε εδω συνεχεια αυτη η μαλακια γινεται
Δε μπορειτε να χαλαρωσετε λιγο; ολο καροτσακι θα πηγαινουμε δε μπορουμε να κανουμε μια συζητηση νορμαλ εδω μεσα;γτ το κανετε
Μαλακια ενω ειναι ωραιο;μαλλον τελοσ παντων καντε οτι θελετε αλλα μασ ταραζει αυτο το πραγμα πρεπει να το καταλαβετε
mac sorry που θα το πω αλλα φτανεις στα ορια του cyberbullying...
Οποιοσ θελει ασ πατησει αιπι φαιντερ κ θα τ βγαλει την αιπι του κ το σπιτι του τωρα αμα ειναι κανενασ τοσο μαλακασ να αγορασει προγραμμα κ να το δουλεψει για το κωλοιντερνετ ε τι να πω μετα ειστε αθεραπευτοι αμα το κανετε αυτο
Για το κωλοιντερνετ δεν αξιζει να λεσ κουβεντα δεν ξερω τι κανετε εσεισ αλλα εγω δεν το κανω
Elis και noumac , με ξερετε , δεν αρχιζω ποτε διαπληκτισμους ...........πηγαινετε παρακαλω στην #55 , να δειτε ποιος προκαλει ποιον , , στην #58 , και #76 για να δειτε οτι προσπαθω να καθησυχασω τα πραματα , αλλα η δεσποινις ρεμεντυ , συνεχιζει ακαθεκτη να με προκαλει , αν θελετε να σταματησουν αυτες οι αψιμαχιες , που κι εγω το θελω , διαβαστε προσεκτικα απο την #55 και μετα , και το πρασινισμενο μηνυμα μου , ελεγε , ' το ποιος ειναι κακομοιρης ( ετσι με αποκαλεσε η ρεμ , ) φαινεται απο το ποιος ξημεροβραδιαζεται εδω μεσα χωρις ναχει καποια ασθενεια , και δεν θα με παρασυρεις να παραφερθω ' ' , οποτε αδικως πρασινιστηκε το ποστ μου ...............εσυ elis , ως παλαιοτερος θαπρεπε να ξερεις οτι η ρεμεντυ ειναι το μονο μελος , που διαπληκτιζεται συστηματικως ...................................κρινετε μονοι σας , αφου διαβασετε αυτα που ειπα .............................
οι μοντ πρεπει να κλειδωσουν το θεμα και να πρασινισουν ΑΜΕΣΑ το ονομα του μελους...για να προστατευσουν την ταυτοτητα της παρακαλω!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------ι ...............