μάρα για το άλλο σ/κ περίμενα το πάρτι αυτό είχα προγραμματισμένο να πάω Μονακό:p
Printable View
Πολυταξιδεμένος βλέπω....
Μην ανησυχείς δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα σου.... Δεν έχει συμβεί του και ούτε πρόκειται... Οποτε ετοίμασε βαλίτσες!!! Χα
Τόσα απλά!!! Χα χα
Αφού πάρτι δεν θα γίνει ... Μη σκας ������
Στο ντουμπαι ειναι ωραια αλλα περισσοτερο μου αρεσει η ελβετια και η αυστρια
Άλλος με τη βάρκα μας!!!! Χα χα
Ρε παιδιά καλά που μπήκα στην παρέα σας και γελάω και λίγο...
Δεν το σκέφτομαι κι ολας και ξεφεύγω λίγο...
Giang δλδ πάρτι θα γίνει ανεξαρτητου αποτελέσματος? Αποφασισμένο σε βλέπω...
Τι να γιορτάσω καλέ? Την αποτυχία? Παρτυ για αποτυχία και απόρριψη δεν έχει ξαναγίνει. θα πρωτοτυπήσω!!!
Ααα εχω και κότερο .. Πάμε μια βόλτα?
κότερο μπορεί να έχεις βενζίνη έχεις....
είμαι της άποψης ότι άμα δεν ακουστή το όχι δεν υπάρχει απόρριψη
κι επειδή βιώνω μια περίεργη φάση και ίσως κατά κάποιον τρόπο χωρίς να θέλω ταυτίζομαι με αυτούς που περιγράφετε
χωρίς να έχετε κι εσείς από μεριά σας άδικο καλύτερα είναι να κρατάμε μικρο καλάθι
κανόνας
άνδρας χωρίς οικονομική άνεση= ευνουχισμένος άνθρωπος
:eek:
Εχω κουπιά ������
Το όχι φαίνεται και από τις πράξεις... Πρέπει δλδ ο άλλος να στο πει κατάμουτρα να πέσεις στα πατώματα να ζήσεις όλο το δράμα?
Όσο για την οικονομική άνεση έτσι ειναι δυστυχώς ... Για τους άντρες ειναι πάντα πιο δύσκολο ... Απο πάντα ήταν το θέμα των χρημάτων και όχι μόνο για την επιβιωση και για άλλους λόγους.. Και εδω που τα λέμε άλλον αέρα έχεις οταν δουλεύεις και βγάζεις χρήματα.
Ταυτίζεσαι με όλους ε? Ανάμεικτα συναισθήματα δεν σου προκαλεί αυτο;
Ποσο πια να εκτεθω? Αηδία θα καταντήσω.. Δεν θα μπορώ να τον ξαναδω αν ξαναειμαστε στον ίδιο χώρο!!! Τολμησα για την αγαπη εκτεθηκα τον βρημσ...ομως Κοινή λογική ... Με τον τρόπο του μου το έδειξε και αφού το αίτημα φιλίας δέχτηκε τι να περιμένω ? Με το ζόρι δεν γίνεται κι ολας και ούτε είναι ωραίο...
mara
τώρα που θα πάω Ντουμπάι θα σου φέρω καμιά 100 λίτρα δώρο
άλλα το μεθεπόμενο σ/κ το επόμενο εχω ένα πάρτι να πάω :p
βιωματικές απαντήσεις μαρα μου δυστυχώς αλλα οπως λεει και το λαλα
καρδιά μου στα έδωσα όλα κι έμεινα στον άσσο
άλλα και καπάκι έρχεται το αλλο που λέει
το πα να σε δοκιμάσω ότι έμεινα στον άσσο
χαχαχαχα