Ειμαι σιγουρη boo οτι εχεις μια καρδια μικρου παιδιου εσυ και αλλα παιδια με ψυχωσεις ειστε τα καλλιτερα παιδια!
Printable View
να σαι καλα pavlina δε ξερω αν ειμαι απο τα καλυτερα παιδια αλλα σιγουρα εδω στο φορουμ υπαρχουν πολλα καλα παιδια!
Περιμενω νεα μετα τη συναντηση με την γιατρο, ευχομαι να νιωθεις καλυτερα. :)
Θέλω κι εγώ να μας γράφεις είτε όταν είσαι καλά είτε όταν δεν είσαι
Εγώ boo περιμένω να μου πεις αν σου έγραψε η γιατρός κάποιο φάρμακο για να μπορείς να συγκεντρωθείς να διαβάσεις... Περιμένω να μου πεις και τα υπόλοιπα αλλά αυτό με ενδιαφέρει...
Δυστυχώς δεν υπάρχουν φάρμακα για την συγκέντρωση και τα γνωστικά ελλείματα (μνήμη,συγκέντρωση κτλ).Αν είσαι τυχερός θα βελτιωθούν με το αντιψυχωσικό αν και αυτό το φάρμακο είναι για τα θετικά συμπτώματα περισσότερο.
Εγώ δεν μπορούσα να διαβάσω καθόλου στην ενεργή φάση της ψύχωσης ούτε να δω τηλεόραση.Βελτιώθηκε σταδιακά και σιγά σιγά ξεκίνησα να διαβάζω λογοτεχνικά.
Είναι κ ανάλογα την βαρύτητα στον καθένα.Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Υπάρχουν το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να τα λάβουν όλοι όσοι πάσχουν απο ψυχωσικά γιατί κάποιοι και κάποιες έχουν υποτροπιάσει. Θα κρίνει η ψυχίατρος της αν μπορεί να της το γράψει κάποιο που μερικοί που πάσχουν από ψυχωσικά το λαμβάνουν... Μερικοί όμως το τονίζω, όχι όλοι
Δεν άκουσα κάποιον να παίρνει για γνωστικά.Ξέρεις κάποια ονομασία φαρμάκου;;Νομίζω θα σε ευγνωμονούσαν όλοι εδώ μεσα.
Ποτέ δεν μου συνταγογράφησε γιατρός για τα γνωστικά ακόμα και την πρώτη φορά που πήγα σε ψυχίατρο.Δεν νομίζω να έχει να κάνει με το αν έκανες υποτροπή.
Γνωρίζω αλλά δεν θέλω να την αναφέρω. Αν θέλει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφτεί τον ψυχίατρο του, να τον ρωτήσει και από εκεί και πέρα αν κρίνει εκείνος ότι μπορεί να το γράψει θα του το γράψει. Πάντως όλα όσα υπάρχουν έχουν πάνω στο κουτί κόκκινη γραμμή. Υπάρχουν 2 ουσίες διαφορετικές και τρεις εμπορικές ονομασίες. Το θέμα είναι όπως προείπα πως υποτροπιάζουν κάποιοι οι οποίοι έχουν ιστορικό ψύχωσης, δεν κάνουν για όλους και με την μία και με την άλλη ουσία και για αυτό είναι καθαρά θέμα ψυχίατρου το αν θεωρεί πως μπορεί κάποιος ασθενής να το λάβει ή όχι.
Κακά τα ψέματα, η πάθησή σου είναι σοβαρή και μόνο που κατάφερες να τελειώσεις τη σχολή σου και να καταπιαστείς με το διάβασμα για την άλλη σχολή, είσαι αξιοθαύμαστη. Σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις τον στόχο σου.
γεια σας και παλι παιδια
καταρχην ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας που μου δειχνετε..με κανει και νιωθω ομορφα..
πηγα στη γιατρο, μπηκα μονη μου μεσα αυτη τη φορα.της ειπα οτι παιχτηκε 2 εβδομαδες τωρα που ειχε να με δει.σταθηκε περισσοτερο στο οτι απανταω στι φωνες ειτε ψιθιριστα ειτε απο μεσα μου.επισης σταθηκαμε στο ποσο πολυ θελω να ειμαι μονη μου, δλδ οτι δεν θελω να βλεπω κανεναν αν γινεται ακομα και μεσα στο σπιτι και μετα μιλησαμε για τη σχολη που θελω να περασω κι οτι δυσκολευομαι στο διαβασμα και στη συγκεντρωση αλλα δε μου μιλησε για καποιο χαπι.μου ειπε οσο μπορω να μην αγχωνομαι γι αυτο γιατι εχω αρκετο καιρο μπροστα μου.ε της ειπα οτι βγαινω απο το δωματιο πολυ λιγες φορες κλπ και της εξηγησα πως νιωθω.δε με κρατησε πολυ αυτη τη φορα μιση ωρα μονο.την ρωτησα αν ολα αυτα ειναι καποια παθηση αλλα δεν ηθελε να μου πει.με ρωτησε τι ειδους βοηθεια θα ηθελα και της ειπα οτι δε θελω να εχω θυμο,μισος, αγχος κλπ συναισθηματα που σας εχω περιγραψει και οταν ειμαι μονη μου κι οταν πρεπει να ειμαι εξω επειδη με παρακολουθουν.μου εγραψε το dipiperon για το οποιο παλι δε ηθελε να μου πει τι χαπι ειναι αγχολυτικο/ηρεμιστικο οταν μου το ειπε.εψαξα και βρηκα οτι ειναι ατυπο αντιψυχωτικο για δυσθυμια στα 5mg και αντιψυχωτικο σε μεγαλυτερη δοση για παρανοικη σχιζοφρενεια και ψευδαισθησεις. εμενα μου ειπε να παιρνω 40mg.της ειπα επισης οτι το wellbutrin δε με βοηθαει σε κατι και μου το εκοψε
δε θυμαμαι και τι αλλο εγινε το κεφαλι μου ειναι πουρες γενικα..αυτα..
Μπου, μπραβο για το θαρρος σου να μιλησεις στην γιατρο και την μεχρι τωρα σταση σου απεναντι στη θεραπεια.
Ισως αυτα που προτεινε να ειναι πιο καλοι ρυθμιστες την εντονης ανησυχιας. Πιστευω άλλα μελη θα γνωριζουν περισσοτερα.
Το ζητημα ειναι εφοσον εγινε αλλαγη στην θεραπεια θα δεις και εσυ καποιες αλλαγες που πιστευω να ναι θετικες.
:):) Μπραβο Μπου !!!
ευχαριστω cc.ειναιι αληθεια οτι δυσκολευτικα πολυ να της μιλησω, παρακαλουσα τον κολητο μου να ερθει μεσα στο γραφειο της αλλα τιποτα.το ιδιο εκανε βεβαα και η γιατρος.παρολο που μας ειδε να εχουμε ερθει μαζι δε με ρωτησε αυτη τη φορα αν θελω να μπουμε και οι 2.τελοσπαντων μπηκα.ημουν πολυ νευρικη βεβαια ολο κατι εκανα με τα χερια απο νευρικοτητα.
μου ειπε οτι δε θα φυγει η παρακολουθηση αλλα προσπαθουμε να διωξουμε τα ασχημα συναισθηματα
της το ζητησα κι εγω βεβαια να μη φυγει η παρακολουθηση για να ειμαι στην πραγματικοτητα και να αντιλαμβανομαι τι παιζει
Boo τι εννοείς πως δεν θα φύγει η παρακολούθηση?
Αυτοί που σε παρακολουθούν εννοείς?Από Φαντάσματα,Φωνές τι γίνεται?Παραμένουν ή έχουν μειωθεί?
ζητησα στη γιατρο οτι θελω να φυγουν τα ασχημα συναισθηματα που μου δημιουργει η παρακολουθηση.δεν θελω να φυγει η παρακολουθηση γιατι αυτο ειναι το κλειδι της πραγματικοτητας που εχω ανακαλυψει.αν φυγει πως θα καταλαβαινω ολη τη συνομοσια που γινεται σε μενα και σε μερικους αλλους
ε αυτο της ζητησα να φυγει, απλα να μη νιωθω ετσι.να συμβαινει δηλαδη αλλα να το περναω χαλαρα
ε νταξει ξερω γω..φαντασματακια αντε να δω 1-2 φορες τη μερα και φωνες 3-4 φορες.εχουν μειωθει παρα πολυ