άλλο να εκτονώνεσαι στα βάρη κι άλλο να βαρας έναν σάκο βγαίνει όλο το συναίσθημα....
αν έχεις την οικονομική άνεση πάρε έναν στο σπίτι κι όποτε νιώθεις ξέσπασε....
υπάρχουν άδειοι σάκοι από 30-40 ευρώ και γάντια στην ίδια τιμή περιπου....
Printable View
Τι να πω θα το προσπαθησω... Οταν εχω διαθεση για εκτονωση παντως βρισκω τροπους, το θεμα ειναι να υπαρχει...
Σημερα εκανα γυμναστικη στο σπιτι.
Παλι φοβομουν αλλα καμια σχεση με το γυμναστηριο, τα ψυχοσωματικα δινουν και παιρνουν αλλα οσο μπορω τα αγνοω... Μολις τα αγνοησω για αρκετη ωρα με γεμιζει ενα κυμα βαθιας θλιψης... Μολις το συνηθισω και σταματησει να με επηρρεαζει επιστρεφουν τα ψυχοσωματικα.
Εκανα μπανιο και σκεφτομουν πως μπλοκαρω τον εαυτο μου, τωρα που αρχισε να φαινεται το φως στο τουνελ για να απαλλαχτω απο τα ψυχολογικα μου ζητηματα σιγα σιγα, αμεσως οι κρισεις εγιναν πιο εντονες, ξαφνικα ειμαι πεποισμενος οτι θα παθω εγκεφαλικο, ξαφνικα δεν πιστευω τις γνωματευσεις των ιατρων μου... Π@τσες μπλε...
Τα γραφω και γελαω ειρωνικα με τον εαυτο μου γιατι ειμαι το χειροτερο ρεμαλι που θα μπορουσα να ειμαι απεναντι σε μενα τον ιδιο...
Νίκο μου καλησπέρα, βλέπω υποφέρεις πολύ και σε καταλαβαίνω γιατί είμαι κ εγώ σε κάπως άσχημη φάση για άλλον λόγο αλλά η θλίψη δεν παύει να υπάρχει. Ήθελα να σε ρωτήσω, στους φίλους σου μιλάς για αυτά? τα ξέρει κάποιος? έστω ένας ?
Όσο για το ιατρικό κομμάτι μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ΔΕ θα πάθεις τίποτε. Όσα νομίζεις ότι θα πάθεις είναι τόσο ακαριαία και σοβαρά που δεν αφήνουν περιθώριο σκέψης, ανάλυσης , φόβου, απλά συμβαίνουν. Τίποτε από αυτά όμως δε συμβαίνει σε σένα αυτή τη στιγμή όπως κάθε φορά που φοβάσαι. Είναι μόνο ο ανεξέλεγκτος εγκέφαλος που μας ξεγελά. Οι γιατροί είναι γιατροί, ξέρουν, έχουν δει άπειρα περιστατικά σαν εσένα και σαν αληθινές τέτοιες περιπτώσεις οπότε μη το ξεχνάς! Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να σε κοροϊδέψουν σε κάτι τέτοιο αντιθέτως αν είχες κάποιο σοβαρό θέμα λεφτά θα τους έφερνες και δε θα υπήρχε λόγος να μη στο πουν ή να μη το διαγνώσουν. Στην περίπτωσή σου όμως δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο υπερβολικές αναλύσεις στο μυαλό και αυτό είναι ο χειρότερος εχθρός μας. Κάνε πράγματα! όσο πιο πολλά κάνεις τόσο λιγότερο σκέφτεσαι όλα αυτα!!
Ελπιζω να ναι οντως ετσι... Η σιγουρια σου μου δινει δυναμη..
Αυτο κανω, γυμναστηκα,βγηκα εξω περπατησα, τωρα βλεπω ταινια και ξεχαστηκα εντελως..
χαχαχαχαχ ο χειροτερος μπουλης που εχω γνωρισει ειμαι... :P
Μπλε γιατι μπλε ηλεκτρικ ειναι και η φορμα που φοραω σημερα!
[QUOTE=NickosDark;607702]Ελπιζω να ναι οντως ετσι... Η σιγουρια σου μου δινει δυναμη..
Αυτο κανω, γυμναστηκα,βγηκα εξω περπατησα, τωρα βλεπω ταινια και ξεχαστηκα εντελως..
Αν σου δίνει δύναμη θα την έχεις συνεχώς και όσο μπορώ να στην δίνω :) Χαίρομαι πολύ που ακόμα μια φορά τα κατάφερες!! Να ξέρεις κι εσύ μου δίνεις δύναμη κάθε φορά που βλέπω ότι ξεπερνάς με θάρρος τόσο δύσκολες και αγχώδεις καταστάσεις.
Σήμερα ξύπνησα απαίσια. Παρόλο που εχθές κοιμήθηκα με καλή διάθεση και μόνο που διάβασα το σχόλιο σου έκλαιγα με ληγμους γιατί νιώθω ότι είμαι μια απογοήτευση ενώ ξέρω ότι δεν ισχύει. Το κλάμα ουσιαστικά άρχισε όταν ανέβασα κάτι στο φβ που ενόχλησε μια φίλη μου με την οποία μαλωσαμε πολλές φορές και έντονα στο παρελθόν και μονίμως νιώθω μειονεκτηκα η θυμωμενα απέναντι της όταν παρεξηγειται/ θυμωνει. Οπότε με το που έστειλε μήνυμα έπαθα κρίση και στο καπάκι έτσι όπως είχα μουδιασει ολόκληρος άρχισα να φωνάζω στο κεφάλι μου αντέ γ^&ησου και της εξηγουσα τους λόγους που αντιδραω υπερβολικά... με θυμό και πολύ παράπονο...
nik
Κυριακή σήμερα πάρε τηλ. την φίλη σου και πηγαίνετε κάπου να συζητήσετε ..... απ το φ/β εύκολα παρερμηνεύεις η δεν καταλαβαίνεις πως εννοεί το μήνυμα ο άλλος....
καλύτερα να τα ξεκαθαρίζετε τετ α τετ
Τιποτα το ξεκαθαρισαμε τηλεφωνικως και της εξηγησα οτι ειναι αποτομη και οτι πρεπει να σταματησει να ειναι η μητερα ολων. Στομα θα ειχε η φιλη μου εαν την ενοχλουσε και θα μου το λεγε... Δεν λεω οτι δεν το κανε καλοπρωεραιτα και η αλλη αλλα ειναι διαφορετικο το σε βαζω στον τοιχο και σου λεω κατεβασε αυτο που ανεβασες τωρα και ενα ρε συ να σου πω μηπως αυτο το πραγμα θα στεναχωρουσε καποιον;
Ειλικρινα απλα εχω γεμισει θυμο και αηδια που εγω ανεχομαι τους τροπους και τους χαρακτηρες ολονων και ολοι κατα μια εννοια κατα πατανε τον δικο μου...
Στα καπακια εχω και μια φιλη που με ψαχνει να βγουμε εξω για να δει και καλα εαν ειμαι καλα (στην ουσια εχει μαλωσει με ολους και μονο εγω της μιλαω). Ειτε ισχυει ειτε οχι απλα δεν την εμπιστευομαι. Δεν νιωθω ετοιμος...
σίγουρα ο τρόπος που στο λέει ο άλλος είναι σημαντικός....μπορεί να σε εξοργίσει μπορεί να σε κάνει χαλί να σε πατήσει...
για να βγεις με μια φίλη σου δεν είναι ανάγκη να της πεις πράγματα που δεν θες.....βγαίνεις για να έχεις καλές δημόσιες σχέσεις.... και λες για άσχετα πράγματα ....
Σιγουρα απλα με εχει κουρασει το να βγαινω για τετοια πραγματα και αυτη την στιγμη ειδικα νιωθω εξαντλημενος ψυχικα για να το ανεχτω και αυτο... Με καταπιεζει και δεν με ευχαριστει.
Θα βγω μια βολτα μονος μου μαλλον αργοτερα να περπατησω να εκτονωθω λιγο και να αναπνευσω καθαρο αερα.
Τις τελευταιες 2 μερες λοιπον προσπαθω να συνερθω λιγο απο την ολη κατασταση.
Εχθες ειδικα φοβομουν μεχρι και να βγω εξω απο το σπιτι αλλα βγηκα εκανα μια βολτα με μια φιλη παντου τριγυρω και καθησα εξω καμια 5 ωρες και ημουν σε γενικες γραμμες ηρεμος και καλα.
Σημερα ξυπνησα καλα (εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν διακοπες, ξεγνοιαστος κλπ) και τωρα δεν ειναι τοσο ο φοβος αλλα ξαφνικα αδιαθετησα, δεν θελω να κανω τιποτα απλα να κουκουλοθω και να μην μιλαω σε ανθρωπο προσπαθω να μην το δινω σημασια και να λεω οκ εισαι στεναχωρημενος θα περασει... Με προσκαλεσαν παλι να βγω εξω ομως και ειλικρινα δεν θελω και ντρεπομαι να το ακυρωσω τελευταια στιγμη...
Τα ψυχοσωματικα δινουν και παιρνουν αλλα προσπαθω να μην τα δινω σημασια...