re noβια παντου υπαρχουνε μαλακες και ηλιθιοι ,ετσι ειναι η ζωη ,αυτη θα ηταν τελειως ηλιθια αστην...εφυγε η ακομα στην δουλεια ειναι?
Printable View
Έφυγε την Παρασκευή αλλά τι να το κάνεις; υπάρχουν άλλοι τόσοι ηλίθιοι εκεί μέσα, βέβαια για να είμαι δίκαιη υπάρχουν και σωστοί, με ωραίους τρόπους, ευγενικοί, που κοιτάνε τη δουλειά τους και δεν ασχολούνται με τους άλλους και προσπαθώ όσο μπορώ να έχω σχέση μ' αυτούς περισσότερο και τους άλλους να τους αποφεύγω, όμως αυτοί αποτελούν μειοψηφία σ' ένα γενικότερο κλίμα που είναι μια κατάσταση κουτσομπολιού, θαψίματος, ρουφιανιλίκι, ποιός να χώσει τον άλλον και δεν γουστάρω. Δεν λένε δόξα τω Θεώ τα μαλακισμένα που έχουν μόνιμη δουλειά.
Για 5 μήνες θα είμαι αλλά ήδη δεν τους ανέχομαι. Εν τω μεταξύ επειδή έχουμε πάει μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ, δηλαδή ο ΟΑΕΔ είναι ο φορέας που μας στέλνει εκεί και μας πληρώνει, δεν έχουν προβλέψει ούτε για το που θα καθήσουμε και καθόμαστε όπου βρεθεί διαθέσιμος υπολογιστής ή απλώς σε μια καρέκλα και δουλεύουμε στο πόδι. Εν τω μεταξύ ορισμένοι μόνιμοι έχουν ένα υφάκι υποτιμητικό του στυλ ότι εμείς είμαστε τα καημένα που ερχόμαστε μέσω του ΟΑΕΔ να πάρουμε τις πενταροδεκάρες που δίνει κι αυτό μου την έχει δώσει άσχημα γιατί θεωρούν ότι όποιος πάει εκεί και δουλεύει υπο αυτές τις προυποθέσεις ότι είναι κανένας κακομοίρης, αμόρφωτος ή προβληματικός που δεν μπορεί να βρει δουλειά και ξέπεσε εκεί. Ας όψεται η κρίση που οδήγησε την εταιρία να κάνει απολύσεις και φύγαμε πόσα άτομα και θα σου 'λεγα εγω. Εν τω μεταξύ παίζει απ' όλους αυτούς μαζί να έχω περισσότερα προσόντα. Οι περισσότεροι απ' ό,τι έχω δει στις σφαγίδες τους είναι δηλωμένοι ως ΔΕ Διοικητικοί, σκατούλες δηλαδή, απόφοιτοι Λυκείου που τους βόλεψε κάποιο βύσμα και το παίζουν ιστορία. Αι σιχτίρ, απ' αυτά την έχω σιχαθεί αυτή τη χώρα.
Στην ελλαδα ζουμε οι μισοι ειναι βληματα ..τι ψαχνεις να βρεις..ολοι μπαινουνε σε δουλιειες με βισμα...και δεν υπαρχει καμια αξιοκρατια πλεον..
Και επισης εσυ πηγαινε κανε την δουλεια σου και μην ασχολεισαι.....
Μολις τελειωσει το 5μηνο τι θα κανεις?θα ψαξεις για αλλη?η μπορει να σ ξαναβαλουνε με συμβαση?
Δεν ξέρω! Θα προτιμούσα να είχα μια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα κι ας ξεσκιζόμουν φτάνει να έβγαζα λεφτά παρά να είμαι εγκλωβισμένη με συμβάσεις και προγράμματα στο δημοσιο για 400 ευρώ. Σκέφτομαι πόσο αγώνα κάνω για να τα συμβιβάσω με τη σχολή που κοντεύω να πεθάνω μέσα στους δρόμους για 385 ευρώ που θα πάρω αυτόν το μήνα επειδή δεν ξεκινήσαμε απο την αρχή και πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει απλώς ήμουνα πολύ καιρό άνεργη που είχα αρχίσει να βαλτώνω με αντίκτυπο στην ψυχολογία μου αυτό που έπρεπε να κάνω κάτι οπωσδήποτε. Απλώς δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο χάλια η φάση.
ναι καταλαβα ,αμα δεν κανεις και τιποτα ειναι πολυ δυσκολο και σιγουρα φθειρει την ψυχολογια σου...
καλυτερα που κανεις κατι και ενεργοποιησε ,αμα καθοσουν θα ηταν χειροτερα..Τωρα δεν εισαι καλυτερα γενικα στην ψυχολογια σου?
δεν λες παλι καλα που βρηκες και αυτο?ετσι οπως παμε σε λιγο ουτε αυτα δεν θα εχουμε...
δεν υπαρχει γτ βρισκομαστε στην ελλαδα και πλεον δινεις πολυ περισσοτερα απο αυτα που περνεις...αυτο ισχυει σε ολες τις δουλειες εκτος απο ενα 15% ,τα υπολοιπα ειναι ιδια.....
ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα στο μελλον ,αν και βλεπω να μενουμε στασιμη σε αυτο π ζουμε τωρα καμια πενταετια ακομα,μεχρι να υπαρχει λιγη αναπτυξη
Κι όταν έχεις να κάνεις και με μαλάκες και δεν υπάρχει και το οικονομικό κίνητρο δεν μπορείς να το αντέξεις. Στην αντίθετη περίπτωση τουλάχιστον λες παίρνω κάποια λεφτά. Τέλοσπαντων μη γίνουμε και σαν τον Γκιωνάκη στον Αχόρταγο. :P
ε οταν υπαρχει ομως το οικονομικο κινητρο πρεπει να αντεξεις αναγκαστικα ,αλλιως δεν γινεται..και εσυ κανε υπομονη εκει και μην δινεις σημασια και θα εισαι μια χαρα
Που εισαι Νικο; Βγηκαν οι εξετασεις μου οι ορμονολογικες θυροειδης ενταξει αλλα εχω σοβαρη ελλειψη της βιταμινης D κι αυτο δεν ειναι καλο. Εκανα παλι τη βλακεια και πηγα και διαβασα στο ιντερνετ και δεν ειναι και πολυ καλα αυτα που λεει μιλαει για καρκινους και καρδειαγγειακα κτλ. Φοβαμαι... ο γιατρος μου ειπε οτι πριν την Τριτη δεν μπορει να με δει. Πως θα περασουν 3 μερες... εχω τρομερη αγωνια. Θέλω εναν γιατρο να μου πει αμεσα. Τι να κανω;;
να ηρεμησεις και να χαλαρωσεις,θυμαμαι και τις μανας μ οι εξετασεις ειχε ελειψη βιταμινης d ,αλλα δεν ειναι τιποτα...απλως πηρε κατι συμπληρωματα...
και 2ον μην διαβαζεις το ιντερνετ λεει βλακειες...δεν θα εχεις τιποτα..κανε 3 μερες κρατη και θα εισαι οκ μετα μην αγχωνεσαι..
οι υπολοιπες εξετασεις σ βγηκαν καλες?
Ναι, οι εξετάσεις του θυροειδή βγήκαν καλές, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απο εκεί. Είναι πολύ χαμηλή ρε Νίκο όμως, να σκεφτείς ότι για να έχεις επάρκεια θα πρέπει να είναι πάνω απο 30, απο 30 και κάτω και μέχρι 10 είναι ανεπάρκεια κι εγώ έχω 5. Με φοβίζει αυτό. Περισσότερο για σωματικά δεν αισθάνομαι καλά. Αν είναι ν' αρχίσω να παίρνω το συμπλήρωμα να νιώσω λίγο καλύτερα.