τι ειναι αυτος ο ναμπιλ ρε ντολφιν που τον αναφερεις συνεχεια?
καποια γνωριμια του ιντερνετ?
Printable View
τι ειναι αυτος ο ναμπιλ ρε ντολφιν που τον αναφερεις συνεχεια?
καποια γνωριμια του ιντερνετ?
ναι....χαχαχαχα
Εγώ για να πάω στην Αγγλία απευθύνθηκα σε πολλές εταιρείες και σε μία ήτανε αυτός ο Ναμπίλ ελληνοαιγύπτιος και δεν ξέρω κάτι δεν μου άρεσε σε αυτόν τον τύπο τον γνώρισα και από κοντά ήρθε με την εταιρεία του σε μια οργάνωση που είχε εδώ το Βρετανικό Συμβούλιο και ζητούσανε άτομα για την Αγγλία να εργαστούνε ως νοσηλευτές και μάλλον κάτι του άρεσε και αυτού σε μένα γιατί δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε και καταλάξαμε να τον βρίσω εγώ. Ειλικρινά δεν ήθελα να τον γνωρίσω ποτέ αυτόν τον τύπο. Γκαντεμιά πολύ αρνητικός τύπος και δεν με πήγε εμφανισιακά καθόλου.
Και καλά του έκανες Δελφίνι!Εμένα αν μου τύχαινε όνομα Ναμπίλ,δεν θα συναντιόμουν καν.Quote:
Δελφίνι:γιατί δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε και καταλήξαμε να τον βρίσω εγώ.
Εσύ τουλάχιστον του έδωσες την ευκαιρία και τον συνάντησες από κοντά.Γενναιόδωρη σε βρίσκω ώρες ώρες.
Άκου Ναμπίλ...Έλεος.
Kαλά πήγαινε εσύ στην Αγγλία τώρα να δεις τι παίζει και άστον τον Ναμπίλ.
Πάντως εγώ έριξα τα μούτρα και ζήτησα συγνώμη, αλλά κακώς ασχολούμαι μαζί του. Βρε παιδιά συμβαίνουνε σε άλλους αυτά ή μόνο σε μένα???
Μήπως δεν τα καταφέρω επειδή δεν είμαι λειτουργική λέει η μαμά μου. Η μαμά μου λέει ότι θα τρελαθώ και τα λοιπά.
Οι γονείς μου λένε να μην πάω στην Αγγλία γιατί δεν είμαι καλά και δεν θα τα καταφέρω.
...................
Μου καταστρέψανε την ζωή επιτέλους και πάλι μου δημιουργούνε πρόβλημα.
Δεν είναι σπίτι αυτό. Οι άνθρωποι είναι βλαμμένοι. Παντού βλαμμένοι. Στο σπίτι παντού. Στην εκκλησία παντού.
Άρχισαν πάλι δεν θα τα καταφέρεις κλπ. με τέτοια ψυχολογία που να πας. Ότι είμαι τρελή και θέλω χάπια και άλλα τέτοια.